Şimdi Ara

Silinebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illiustr -- 27 Mart 2018; 13:24:55 >



  • Geçmiş olsun. Bunu yapanların yatacak yeri yok.

    Bu aralar sık duyduğumuz bir durum. Maalesef BMW araçlardaki retrofit talebi çökmüş adalet sistemimiz ile birleşince bu tür olaylara sebebiyet veriyor.

    Araçlara bir dolu donanım koyup alarmı esirgeyen Borusan'ın da burada kabahati var bence. Alarmın caydırıcılığı olabilirdi.

    Canınızı sıkmamaya çalışın, tekrar geçmiş olsun.
  • Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben bu durumu Borusana söylemiştim. Araçlarına sonradan bunları taktırmak isteyenlerin normal bir fiyatlandırmayla araçlarına alabilmesi gerek. Aksi halde böyle olaylar daha çok insanın canını yakıcak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok geçmiş olsun :(



    burada suçlu ne bmw ne borusan bence. Burada suçlu sağdan soldan parça alıp takan insanlar. Bu kitle mevcut oldukça direksiyonda gider, nbt'te gider, göstergede gider. Şimdi bu çalınan direksiyonu, ve hatta gösterge panelini afedersiniz ama çakalın biri satın alıp arabasına takacak. Ne fatura soracak aldığı tiplere, ne de durumu sorgulayacak.



    Almayın, faturası olmayan orjinal parça almayın. Yurtdışından da alınmış olsa faturası olmak zorunda sonuçta. Faturasız sağdan soldan parça alıp takanda hırsızdan farksız değildir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim cevaplariniz icin. Basimiza geldi umarim baska arkadaslarim cani yanmaz.



    Kesinlikle katiliyorum. Burada hirsiz kadar calinti mali bile bile arabasina taktirandadir suc.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun türkiyede hırsızlığın cezası olmayınca bmw de ki nbt m direksiyon çılgınlığıyla istanbul gibi bir şehir birleşince şaşırtıcı değil

    Bundan 10 yıl kadar önce bir toplantı için istanbula gittiğimde arkadaşımla buluştuk onun jipiyle yemeğe gittik 2 sokak ötede iyi aydınlatılmış bir sokağa aracı bıraktık 1 saat sonra döndüğümüzde ki saat gece yarısını bile bulmamış sokak insan dolu iken arka camın patlatıldığını gördük benim valiz uçmuştu 2 gün boyunca kış soğuğunda arka camsız seyahat ettik çalınan eşyalarda cabası

    Neyseki kasko var yoksa büyük masraf olurdu size

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M4 var galiba hocam sizde? ya da M6?

    BMW kullanıcısı dünyanın her yerinde kırolarla fırlamalarla anılır. Amerika'da Jerkcar derler Türkiye'de **iç arabası. Yapacak bir şey yok. Mercedes de keko arabası, Passat da müdür arabası. Napalım Hyundai Tucson'a mı binelim?

    Kısmen de haklısınız 1.6 136 araca arkada 4 egzoz m3 sticker 19 inç replika jant takan kardeşlerimiz konusunda. Onlar da genelde yaşları 18-22'lerde olan heves uğruna harçlığını araca gömen ekip. Devletin vergi ve araç politası yüzünden ancak böyle heveslerini alabiliyorlar.

    @illiustr

    Çok geçmiş olsun, oralarda mutlaka mobese vardır, bence mobese ve esnafların kamerlarının peşine düşün. Kaskodan çözersiniz bu işi, hasar kaydı da girsin boşverin, daha çok binersiniz o arabaya. Aslan gibi gözüküyor aracınız, Allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın. Hiç canınınızı sıkmayın,




  • Geçmiş olsun.. NBT yi almamışlar o enteresan..
  • çalıntı olmadığını anlayamıyorsanız ve hala alıyorsanız benim için hırsızdan farkınız yok.



    Ucuz diye kaynağı belli olmayan "çıkma" parça alıyorsanız hırsızlığa davetiye çıkarıyorsunuz. Yurtdışı faturalı ürün için bi şey diyenem o ayrı ama ne fatura var ne bi şey, el altından internetten vs parça bile bile lades yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar ülkede asayiş sağlanmıyor.

    Bizim de eve geçen ay hırsız girdi ve mahallede 1-2 hafta içinde 5-6 eve girdi. Biz 10 yıldır oturuyoruz ve ilk defa böyle yoğun hırsızlık oluyor. İşin ilginci şüpheli şahısları buldum polise ihbar ettim polis adamın girdiği kafede herifi bulamadı...

    Ben kendi adaletimi kendim sağlamak istemedim yanılmışım.

    Ülke hırsızların teröristlerin cirit attığı bir yer haline geldi. Güzelim ülkemiz mahvedildi.
  • Saka gibi ama bugun ayni sokakta baska bir bmw yi patlattilar. Hatta dikiz aynalarini da calmislar. Polis ise sadece gelip incelemekle yetiniyor.



    Bu arada servis degiseceklerin ve islemlerin toplam tutarini gonderdi. 28.000 tl tutuyor yeni direksiyin, gosterge, sag cam, yan kaplamalar, sag kapi citasi ve bir kac tane daha madde vardi.



    Iki haftaya teslim edeceklerini hatta almanyadan bu kadar direksiyon ve gosterge siparisnin nedenini soran bir mail aldiklarini ilettiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.