Şimdi Ara

SIFIR 320GB SATAII HDD 60tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ÜRÜN BOZULAN HDD NİN YERİNE ALINMIŞTIR HİÇ KULLANILMAMIŞTIR

FİAT: 60TL

fatura yoktur garanti durumu bilinmiyor bu yüzden. seri nosundan bulamadım :(
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alienbold -- 27 Şubat 2010; 6:11:41 >

• hdd bozulunca bu hdd yi nasıl kullanmadın pc yi nasıl açtın açıklarmısın
  • ya çok garip adamlar var forumda 1) belki elimde 120 tane daha hdd var onlardan istediğim 4 ünü kullanıyorum akıl edemiyomusun bir sürü şey olabilir olamazmı ? 2) hdd benim olmayabilir;ki benim demiyorum dikkat!!!!!! 3) pc yi de power düğmesine basarak itinayla açtım yada açmadım pc yi toptan sattım yada bende pc yok . her neyse boş vaktime geldi ondan yazıyorum alınma sakın olay şu pc toplayacaktım ama anakartta problem oldu bu hddyide öle almıştım kullanmak nasip olmadı hdd nin üzerinde garantiye yollanmış eski hdd nin etiketi mevcut ve alırkende bu şekilde kullanılmadığını bilerek aldım.

BU ARADA Bİ ARKADAŞ SORMUŞ HDD DAHİLİDİR ARKADAŞLAR TAŞINABİLİR DEĞİL

LİNK:http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=238

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alienbold -- 21 Şubat 2010; 21:38:24 >

• peki garanti şu anda varmı yoksa bitikmi acaba=?
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tragedıe

hdd bozulunca bu hdd yi nasıl kullanmadın pc yi nasıl açtın açıklarmısın

Hakikaten ilginç bir soru olmuş...

ÖRNEK ;
    Bende 500 Gb Seagate 7200.11 serisinden HDD vardı. 15 gün önce cortladı. Ben bunu garantiye gönderdim. Tabi bu arada beklemek istemediğim için gidip 1 TB Western Digital aldım ve şu an Western Digitali kullanıyorum. Aynı zamanda da arızalı 500 GB lık HDD nin geri dönmesini bekliyorum. Belki değişim yaparlarsa elimde bir tane arızalı ürün yerine verilmiş sıfır 500 GB lık bir HDD olacak.

O zaman da birisi çıkıp "Peki bilgisayarı nasıl açtın?" diye sorarsa artık şaşırmayacağım çünkü bu soruyu burada gördüm.
    ;)
  • Hayırlı işler Hocam,

İlginç sorular sizin ilanı bulmuş ...

Kolay gelsin...
  • belki pc hdd siz çalışıyordur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet olabilir hdd olmadan ubuntu livecd modunda çalıştırıyordur
  • bu kadar ses arasında bir alıcı olayım bakalım.

pm
  • pm cevaplandı
  • tarafımdan alınmak üzere anlaşılmıştır. Şimdiden hayırlı olsun.
  • harddisk tarafımdan alınmıştır.
  • hayırlı olsun
  • hayırlı olsun güle güle kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.