arkadaşlar kusura bakmayın. o saatte kimseden cevap gelmedi bende yattım. bende orgfiles.sis dosyası var zamanında protochip arkadaşımız göndermişti. çalışmayan arkadaşlara onu göndereyim. çalışacağından eminim. nereden göndereceğimide size sorayım ben?
ya o menüdeki beyaz zemini nasıl modifiye edileceğini z:system/libs klasörü içindeki pallet.dll dosyasını indirin bilgisayara sonra o sitede verilen programla beraber açın diyo kaydedin fln diyo bende yaptım ama sonra o dosyayı nereye kopylıyacağız
siteyi tekrar yazar mısınız? menü beyazlığını halletmek için? :)
quote:
Orjinalden alıntı: arranger
arkadaşlar kusura bakmayın. o saatte kimseden cevap gelmedi bende yattım. bende orgfiles.sis dosyası var zamanında protochip arkadaşımız göndermişti. çalışmayan arkadaşlara onu göndereyim. çalışacağından eminim. nereden göndereceğimide size sorayım ben?
ne işe yarıo bu dosya.....
bu arada fw 15 in üzerine yaptım yine olmadı
ben böle işin taaa........................................ !!!
arkadaşım ıcq dan gel yardımcı olayım veya msn icq 35198032
bu arada şunuda hatırlatayım siemensmobile.org saki needfiles.sis dosyası hala sorunlu birini arayamıyorum restart ediyor telefon veya dışardan telefon geldiği zaman numara görünmüyor
mahmutuslu kardeş seni ekledim listeye ama hala offline görünüyorsun. msnde...! dosyayı sana göndereyim sende bi yerden paylaştır arkadaşlara...
arkadaşlar ben sizin olayınızı çözeceğim birazdan merak etmeyin...! sizin bu mode 2 olayı aslında baya eskiden beri var. daha önce bu versiyonu biz patchle yapıyorduk başka bir program üstünden açıp ordan değiştiriyorduk yazılımı. sonra mode2 olarak hazır bir şekilde nete verilmiş. yani bu yeni bir olay değil ben bunu neredeyse 3 aydır kullanıyorum o yüzden ben tavsiye etmiyorum ama si yinede deneyin. saat alarm olayında kitlemeler oluyor ona göre...!
yav birisi bulsun bir çözüm bu beyazlık nasıl gidecek
msn e gelin hadi 10 dakkalıına ben online ım şuan..
bana biri adam gibi anlatsın napıcaımı ... neededfiles.sis dosyasını yüklüyoruym zip linin içindeki yükledim sonra fw 15 V.2 yi de yükledim ama yine olmadı...
ultraslan2@msn.com adres bu dimi? ekledim hala görünürlerde yoksun valla...!
abi msn de değilsin
abi tamam da ne yapacaz bir çözüm olmadıktan sonra
quote:
Orjinalden alıntı: arranger
mahmutuslu kardeş seni ekledim listeye ama hala offline görünüyorsun. msnde...! dosyayı sana göndereyim sende bi yerden paylaştır arkadaşlara...
beyler bu linkteki tar.gz dosyasını açıp içindekileri karta kopyalayın restart sorunu halloluyor
Beyler tam olarak kuran varsa fw 15 v1'e göre nasıl ?V1 i mi kurayım v2 yi mi?BİRİ YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM?
ya ben kurdum ama daha kullıcam biraxz daha hem ben anlatırdım ama meaalesef uzun bi yoldan kurdum dosya kopyaladım .. attım biyereden biyere falan bu yüzden anlatmak istemiyorum çok yorucu olur hem sizin için hemn benim için..
AMA bişi sormam lazım...
tam ekran wallpaper nasıl yapıcamb bunu bilen varmı...
darkchild'e katılıyorum ben kısaca şöyle özetliyeyim şimdi bu needfile.sis dosyasını karta kuruyoruz ya onun içindeki 1 dosya bozukhttp://www.siemens-mobiles.org/index.php?option=com_smf&Itemid=28&expv=0&topic=2658.0 bu adresten tar.gz olanı çekip mmc kartaki dosyalarla yer değiştireceksiniz sora fw15 v2 yi kuracaksınız durum budur şakır şakır çalışıyor 1 sorun yok