Şimdi Ara

Siemens Sx1 Moded Firmware 15 v2 Türkçe ve Fw 16 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
0
Favori
14.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben bunu yükledim doğru 1 şekilde ama açılış ekranı geliyor sis dosyasınıda daha önceden karta kurmuştum zaten dediğim gibi açılış dosyası geliyor tam pin isteyecekken telefon kapanıyor şarjıda full başına gelipte çözebilen varmı ?
  • kolay gele ,,,,keşke biraz daha denenmesini bekleseydin dostum
    quote:

Orjinalden alıntı: mahmutuslu

beyler ben bunu yükledim doğru 1 şekilde ama açılış ekranı geliyor sis dosyasınıda daha önceden karta kurmuştum zaten dediğim gibi açılış dosyası geliyor tam pin isteyecekken telefon kapanıyor şarjıda full başına gelipte çözebilen varmı ?
  • YARDIM!!!

biri acil cvp versin neededfiles.sis dosyasının C'yemi yoksa E'yemi kuruyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 28 Mayıs 2005, 1:55:27 >
  • ***ARKADAŞLAR DİKKAT***

Siemens Sx1 Moded Firmware 15 v2 Türkçe Yİ YÜKLEDİM FAKAT ŞİMDİ AÇILMIYO EKRANIN KÖŞELERİNDEN birbirine doru 2 çizgi çıkıyo ve öle kalıyo benmi bişi yanlış yaptım acaba ..

benden önce yada sonra kuran varsa yardım etsin ve olay kesinleşmeden de kimse kurmasın bence..

SX1 ciler için sx1imin canını veriyorum gördüğünüz gibi :D...

YA BİRİSİ BANA TAM OLARAK NASIL KURULACAĞINI SÖLESİN BENDE ONA GÖRE YAPİYİM ŞUNU YAA!!! HADİ BEKLİYORUM BİLENLER ÖZELİME ATSIN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 28 Mayıs 2005, 2:08:25 >
  • abi ne etcen şimdi yawww
  • hehe
    teli heç etmişiniz yaa
    Modifiyeli de nasıl oluyorsa anlamadım.Galiba bazı kendini programcı zannedenler, dosya üzerinde değişiklik yapıyo.Deneme tahtası da sizler oluyorsunuz...
    Zaten garantide gitti diyorsunuz..
    Açılmıyorsa git bi ufs-3 flasheri ulan telciye, yeniden yazılım yüklettir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxtreme

hehe
    teli heç etmişiniz yaa
    Modifiyeli de nasıl oluyorsa anlamadım.Galiba bazı kendini programcı zannedenler, dosya üzerinde değişiklik yapıyo.Deneme tahtası da sizler oluyorsunuz...
    Zaten garantide gitti diyorsunuz..
    Açılmıyorsa git bi ufs-3 flasheri ulan telciye, yeniden yazılım yüklettir.

hahaha :)

yok arkadaşım telciye gitmeyiz biz fw 13 versiyonu yükleriz onun üzerine de fw 15 tr... herşey eskisine döner... (şuan yaptıım ve olduğu gibi ;)

SX1 ciyiz biz önlemimizi alırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 28 Mayıs 2005, 2:43:12 >

• hadi arkadaşlar.. birisi şu ...

Siemens Sx1 Moded Firmware 15 v2 Türkçe nin nasıl kurucalacağını iyi bi anlatsın siemens-mobile.org açılmıyo
  • dostum bi bilsem de anlatsam ....

• hehe
    Bilmem
    Ben, hiç açılmıyodur diye yazmıştım bu cevabı...
    Bu arada bi sorum olacak...
    GEçen gün arka telciden 2.el bi sx-1 aldık.
    Güvenlik kodunu bi kere yanlış girdik ve puffff
    Tel açıldığında telefon kodunu felan gir diyor.
    Bunuda böyle usb kablo güncellemesiyle felan halledebilir miyiz.
    Ya da başka bi yolla
  • şimdi site açıldı ama bi bok yok.. adam gibi anlatılan biyer yok.. neededfiles.sis dosyasını nası l nereyte kuracağımızı sölememmişler..
  • Merhaba arkadaşlar...! yazılarınızı okudum ve size yardımcı olmaya çalışacağım. Daha önce bu forumda bu olayla ilgili çok konular geçti ve bu versiyon aslında protochip tarafından yapılandırılmıştı ama artık bu forumda değil ve açılan forum kapandı galiba ben göremedim. neyse aslında sis dosyası telefonunuzdaki z sürücüsündeki temaların yerine geçen dosyaları kuruyor mantık bu.. bu versiyon z sürücüsündeki dosyaları e sürücüsüne yönlendirdiği için e sürücüsünde bir dosya eksik olursa açılmıyor. eğer bu dosyayı daha önceki versiyonda kurmazsanız telefonu yeni versiyonla açmaya çalıştığınızda kesinlikle açılmayacaktır. bu nedenle önce sis dosyasını sonrada versiyonu yükleyin. dosyaların içeriğini aynı dosya adı koyarak kendinizde değiştirebilirsiniz. aynı ydosya adı olmasının sebebi sistemin o dosya adıyla temayı çağırmasından kaynaklanması oluyor. eğer dosyalarda bir harf hata yaparsanız kesinlikle telefonunuz açılmaz. ekranda çarpı işaretini görürsünüz. ben uzun süre o sistemi kullandım ve memnun kalmadım. çünkü bazı ayarları yaptıktan sonra kesinlikle telefonda saat alarm bölümüne giremiyorsunuz. yani sistem hasarlı biraz. ses çıkışının yavaş yavaş yükselme olayını bir dosya üstünde oynadıklarından kaynaklanmış bu olay. bir sitede okumuştum. eğer sizde sorunlar yaşarsanız bir an evvel eski sisteme geçiş yapın bence. bu arada telefonun cevapsız çağrı bölümü açılırken yavaş açılmaya başlıyor bir müddet sonra. mesela iki ay sonra kesinlikle açılmasından sıkılmaya başlıyorsunuz. ben yaşadım uyarıyım dedim...! gerçi bu olay çoğu symbian telefonlarda varmış ama ben bu sişstemde daha fazla yaşadım. bilginize. eski sisteme geçtim dolayısıyla. kolay gelsin.

• @arranger , tavsiyelerin ve bilgilendirdiğin için teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: arranger

Merhaba arkadaşlar...! yazılarınızı okudum ve size yardımcı olmaya çalışacağım. Daha önce bu forumda bu olayla ilgili çok konular geçti ve bu versiyon aslında protochip tarafından yapılandırılmıştı ama artık bu forumda değil ve açılan forum kapandı galiba ben göremedim. neyse aslında sis dosyası telefonunuzdaki z sürücüsündeki temaların............................................................................ . . . .

slm kardeş.. kurmamızı önermiyosun yani ölemi.. böle stabilite sorunları varsa hiç denemeyelim.. kurdum bende açılmadı.. ama şimdi sen böle diyinxcce toptan vazgeçtim ben yoksa neededfiles.sis dosyasının yenisini upload etmişler onu indirip kuracaktım..

eee nediyosun arrenger kardeş... ?? sonuç olarak kurmayalaım dimi çünkü yavaşlık deli ediyo symbianlarda..

• arkadaşın bahsettiği yavaşlık arayanları hafıza tutma olayını 30 gün yerine 1 gün e indirirseniz ortadan kalkar...
  • iyiyde arkadaş farklı bi yavaşlamadan bahsediyo gibi..

yine sende haklısın..kayıtlar biraz geç açılmasına sebep oluyo gibi ama arekadşın dediği daha abartı bişi galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: firazor007

böylemi bende zannedim 6600 daki gibi ama fw16 da 6600 daki gibi olacak

hadi ya fw16 da tema desteğimi geliyor
  • vallahi onu kimse bilmiyor arkadaşım
  • belki olur belki olmaz bana fw16 da olacakmış dediler artık fw16 gelsin görelim
  • ben bugün eğer becerebilirsem V.2 mod u yüklicem kullanırsam sizede nası bişi old. haber vericem..

daha doğrusu yükleyin uyada yüklemeyin dicem.......
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.