Şimdi Ara

Siemens SN26V891EU Modeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu model bulaşık makinesini bilen kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi

memnuniyet durum nasıl

yıkaması kurutması iyimi.kronik bir problemi varmı?

tuşlarının iç kısımda olmasının dezavantajı varmı

• serkan99 S kullanıcısına yanıt
    yokmu forumda bilgisi olan?kimse 1 satır yazmamış
  • 2 senedir bu işi yapıyorum bu üründen 2 adet sattık daha,
    kolay kolay kullanan insan bulamazsın diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarCetin

2 senedir bu işi yapıyorum bu üründen 2 adet sattık daha,
    kolay kolay kullanan insan bulamazsın diye düşünüyorum.

İstanbulda 15-20 bayii e sordum sadece 1 tanesinde buldum fiyatı:2100 dediler..siemensin sitesinde 2307 tl diyordu.bence siemensin en iyi bulaşık makinesi bu,yani 896 nın fiyatı 2627 tl ama o 7 litre ile yıkıyor benim baktığım 9.5 lt ile yıkıyor.diğeri 44 db sesi var,baktığımın 38 db.

Keşke kullanan birileri olsaydıda deneyimini yazabilseydi.yani bukadar para edermi bilmiyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Şimdi şöyle söyleyeyim, bazı ürünler vardır bilmesenizde iyi olduğunu düşünür alırsınız.
    nasıl bir örnek olur bilmem ama ortaokulda parfümeri de çalıştım bir yaz boyu pahalı ithal parfümlerin testerları yoktu.
    benden büyük çalışanlara sorduğumda o kokuları bilenler alır zaten diye geçiştirdiler beni :)

siemensin düşük ürünleri bile tutarken siz en üst düzeydekini seçip bu nasıl diyorsunuz zaten sorunun cevabını da kendiniz vermişsiniz

ben sattığım 2 adetten olumsuz dönüş almadım, o kadar para verip kullanımda sorun yaşansaydı kesin dönerlerdi müşteriler, bu arada bu ürün güncel değil sanırım

A+ enerji sınıfı, Çelik,VarioSpeed, IntensiveZone (yoğun yıkama), hijyen özelliği, yarım yük yıkama, 3. Çekmece, 3-katlı Rackmatic

2025 tl gibi de nakit fiyatı var,

• size olumsuz dönüş olmaması sorunsuz olduğu anlamına gelmez

çünkü siz satıcısınız bardakları tabakları kötü yıkıyor çiziyor diye sizi suçlayacak hesap soracak halimiz yok,servisini arar konuşuruz.sizinde tabiiki bu durumdan haberiniz olmaz

ama neyse ben bulaşık makinesi alımımı sonlardırdım zaten Miele 4210 sc aldım

bir genel anlamda şu var siemens olsun miele olsun fiyatları 1000 tl lerden 5000 tl lere çıkaran şeyler bence önemsiz şeyler mesela ekranının dijital olması-kalan süreyi ekranda göstermesi yada başlangıç saati seçimi gibi şeyler

bunlar tabiiki hayatı kolaylaştıran şeyler olabilir ama bulaşık yıkamak en önemli özelliğidir makinenin.1500 tl likte 5000 tl likte aynı şekilde yıkar gerisi teferruattır

benim aldığım model ile miele G 5500 SC EDL(fiyatı:5150 TL) saydığım bence çokta önemli olmayan özellikler yüzünden fiyatı pahalı olan bir üründür ben 1700 tl ye aldım.benimkinden 3 kat pahalı bu para bence verilmez bu tür özellikler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan99 -- 2 Temmuz 2013; 13:06:19 >

Karar sizin tabiki. Ama söylediğim gibi ürünün kullananı zor bulurdunuz zaten. miele gayet güzel bir ürün

iyi günlerde olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarCetin -- 2 Temmuz 2013; 15:36:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SerdarCetin S kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.