Şimdi Ara

Siemens REV 24 RF Kablosuz, Dijital, Progralanabilir Oda Termostatı hakkında yorumlarınız!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
22
Favori
34.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: makovad

    Evetzaten son kararım bu şekilde olacak ..Sadece arkadaşın aldığı yerden gidip almak kalıyor.Bu Danfoss RA 2000 serisinde kutu üstünde 2990 yazıyor bu ıkı rakam aynı urunden bahsedıyor degılmı..

    Danfoss RA 2000 Serisi Türkiye'deki modeller:
    2920, 2940, 2990

     Siemens REV 24 RF Kablosuz, Dijital, Progralanabilir Oda Termostatı hakkında yorumlarınız!!!




  • Sanalpazar' dan ürünü aldım. Montajı yapıldı. Herhangi bir sorun yok. Tabi havaların soğuması ile birlikte tam olarak test edebileceğim.

    http://www.sanalpazar.com/Siemens-Rev-24-Rfset-Kablosuz-Termostat__isp10340597
  • PANGEA2 P kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın
  • arkadaşlar bende kablosuz bir oda termostatı arıyorum. evim dubleks acaba çekim gücü nasıldır bu aletin? büyük bir evde verimi nasıl olur acaba? kullanan varsa bilgi alabilirmiyim,teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebza

    Güle güle kullanın

    Teşekkür ederim. Paraya kıydık aldık (; umarım mahçup etmez.
  • Hayırlı olsun,
    Bende aynı ürünü kullanıyorum çok memnunum eşsiz bir ürün. Öğrenme modu sayesinde oda sıcaklığını neredeyse sabit tutuyor en fazla 0.2 - 0.4 derece oynuyor. Binada sadece bende bu üründen var en düşük gaz tüketimi bende. Kombi ilk takıldığında bina sahibi Demir döküm oda termostatı taktırmıştı, +1 / -1 aralığında devreye girip çıkıyordu çok kötüydü. Ev bir sıcak oluyordu bir soğuk oluyordu 3 gün kullanamadım. Almak isteyen arkadaş olursa aşağıdaki linke göz atabilir. Ben geçen sene buradan 300 tl ye almıştım. Döviz artışı sebebi ile fiyatı biraz artmış ama kesinlikle değer. Kendini çok kısa sürede amorti ediyor...

    http://www.karakayateknoloji.com/kategori/Termosttatlar/__Kablosuz_Dijital_Oda_Termostati.html




  • almost A kullanıcısına yanıt
    Tereddüt ederek aldım ama.rf bağlantılı olması yeterince çekim gücü sağlıyor.Şöyleki bende dubleks bir eve sahibim.Alt kat 180 m2 üst kat 100 m2 kombi bir uçta alt kattaki tüm odalarda en uzak mesafede bile 9 gücü ile çekiyor ,üst kattaki en uzak odada çekmiyor. Bir kaç metre yaklaşınca orta seviyeye çıkıyor. Tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shazneci -- 11 Kasım 2013; 11:07:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shazneci

    Tereddüt ederek aldım ama.rf bağlantılı olması yeterince çekim gücü sağlıyor.Şöyleki bende dubleks bir eve sahibim.Alt kat 180 m2 üst kat 100 m2 kombi bir uçta alt kattaki tüm odalarda ve en uzak mesafede bile 9 gücü ile çekiyor ,üst kattaki en uzak odada çekmiyor. Bir kaç metre yaklaşınca orta seviyeye çıkıyor. Tavsiye ederim.

    teşekkürler cevap için , 2 gün önce kablolu model olan rev 24 aldım. bugün takıldı.bakalım inşaallah konforlu ve ekonomik ısınırız.
  • Hep REV 24 üzeinde durmuştum fiyatı biraz yüksek gelince İmit Marka Kablosuz programlı termostat aldım. FALKE CONDENSE kombi ile kullanmaya başladım. 0.1 hassasiyeti Siemens' e göre üstünlüğü. Çekimi benim evde sorunsuz. İtalyan malıymış. Alternatif düşünen arkadaşlar varsa diye yazmak istedim.
    http://www.sanalpazar.com/Imit-Kablosuz-Programlanabilir-Kombi-Oda-Termostati__isp11444551
  • bende bosch klasik kondens var bende kablosuz oda termostatı taktırmak istiyorum bu italyan malı olan benim kombime olurmu acaba
    yada başka model varmı kendi orjinal ürünleri çok paahalı (kombi ile kumanda arasında koridor ve 1 oda olacak çekim gücünde problem olurmu ev 130 m2 nerdeyse 1köşede kombi diğer köşesinde termostat olacak hemen hemen )
  • aldığım rev24 bugün elime ulaştı.diğer termometrelerin yanına koyup deneme yaptım rev24 20.6 termometrenin biri yine 20.6 değeri ise 21 dereceyi gösterdi.biraz kurcaladımcihazı ama anladığım kadarıyla 0.2 üstü 0.2 altı olarak çalışmıyor.sanırım 0.2 üstünde kapıyor 0.4 altında açıyor. o zaman fark 0.6 derce oluyor.yoksa yanlış mı anladım!
  • shazneci S kullanıcısına yanıt
    Üstad çekim gücünü info tuşuna basarak mı kontrol ediyorsun. Birde alıcının fişini çektik tekrar taktığında birbirini görmüyor tekrar birbiri ile eşleşmem mi lazım denedin mi hiç

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar rev24 rf kullananlara bir sorum daha olacak ya da kablosuz termostat olanlarda cevap yazarsa sevinirim
    Alıcı parçayı (kombiye bağlanan) kapatıp açtugunuzda termostat bağlantıyı kendisi tekrar kuruyor mu yoksa tanıtmak mı gerekiyor yardımlarınızı rica ediyorum
  • Alicinin uzerindeki tusa (bir tus var zaten) basinca hemen baglaniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PANGEA2 P kullanıcısına yanıt
    ürünü alabildiniz mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hitaf

    Üstad çekim gücünü info tuşuna basarak mı kontrol ediyorsun. Birde alıcının fişini çektik tekrar taktığında birbirini görmüyor tekrar birbiri ile eşleşmem mi lazım denedin mi hiç


    Evet termostatın arkasında test tuşu var. Mesafe uzak olabilir.Cihazın içinden çıkan piller bitmiş olabilir. Kaliteli alkalin pil kullanın. Tekrar tanıtın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shazneci -- 19 Aralık 2013; 14:23:50 >
  • shazneci S kullanıcısına yanıt
    şimdi termostatı tanıttım.Birbirine kablosuz baglantısı aktif. Kombiye takılan alıcının fişini çıkarıp tekrar taktıgında birbirlerine otomatik bağlanıyor mu yoksa tekrar termostatın test tuşuna basmak mı gerekiyor.Bİrde siz kullanıcı oldugunuz için sorucam info tuşuna bastıgımda baglantı kademesi sinyal gücü 9 ve alıcı üstündeki ışık yeşil.Belli bir süre evin yatımı çok iyi oldugu için termostattan alıcıya herhangi bir sinyal gitmiyor yani kombiyi açmıyor.Bu süre zarfında alıcı üstündeki yeşil ışık belli bir süre sonra kırmızıya dönüyor ben bunu anlaamdım.Bunun sebebi acaba termostat sinya göndermedigi için mi ? Bu konuya kimse cevap veremedi? Çekimle alakalı olsa en başta uzun bir süre yeşil yanmaması lazım degil mi? ya da termostatın info tuşuna bastıgımda sinyal 9 u göstermez? İ;ki gündür bu konuda kafayı yiyicem tecrübelerinizi paylaşmanızı rica edicem @shazneci




  • Kırmızı olması çekmediği anlamına geliyor diye biliyorum.Pil'i değiştirin. 12.sayfada yazıyor kombi kapalı yada çekmiyor.

    https://www.siemens.be/cmc/upload/cms/docs/sbt/hvac/Brochures_Datasheets_manuals/FR/01_Thermostats/Datasheets/N2206_REV24RF_EN.pdf



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shazneci -- 19 Aralık 2013; 18:22:17 >
  • Bugun kombiyi kapatip 1 saat evi havalandirdik.kombi ve alicinin bagli oldugu salteti actim.fakat kombi calismadi.alicinin uzerindeki tusa basinca calisti ve led 2 mor renkte nornal sekilde yandi.fakat led 1 kirmizi olarak yanip sonuyordu.sonra verici cihazdan info tusuna bastim baktim pcr01 hatasi yziyor ve sinyal 0 gorunuyordu.daha sonra test tusuna bastim led 1 yesil hizli sekilde yanip sonuyordu sonrasinda normale dondu.denemek icin tekrar salteri kapatip actim kombi yine devreye girmedi uzerindeki tusa bastim mor isik yandi ve devreye girdi.fakat led 1 kirmizi yanip sonmekteydi.bu kez hic mudahale etmedim baktim verici cigaza sinya seviyesi 9 .kirmizi isik yanip sonmeye bir sure devam etti daha sonrasinda yesile dondu ve set degerine gelince kombiyi durdurdu.bu durumda elektik kesilip geldiginde alicidaki tusa basmadan kombi calismayacak.bunun bir yolu var mi?bu arada alici cihazdada learn tusu var bu ne ise yariyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sene önce aldığım Simens REV24 kablolu oda termostatını satıyorum. Çok az kullanıldı. İsteyen olursa bedri4@gmail.com dan iletişime geçebilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.