Şimdi Ara

Siemens LowFrost Model KG58EAW30N - KG58EAL30N

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki modellerden yanlarındaki fiyatlardan yardımcı olabilirim,
    mağazalarımızın olduğu bölgelere ücretsiz teslimat yapmaktayız.

KG58EAW30N - 1.445,00 Tl Nakit
    KG58EAL30N - 1.645,00 Tl Nakit

Siemens LowFrost Model KG58EAW30N - KG58EAL30N Siemens LowFrost Model KG58EAW30N - KG58EAL30N

• Ankara'ya nasıl teslimat yapabilirsiniz? Bir de bulaşık makinası alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atosba

Ankara'ya nasıl teslimat yapabilirsiniz? Bir de bulaşık makinası alacağım.

Hangi modelde karar kıldınız acaba?
    Ankarada mağazam olmadığında direkt istanbuldan size teslim ettirebilirim ama 45 tl gibi bir kargo bedeli çıkacaktır.
  • KG58EAW30N ile SN26M283TR düşünüyorum.

Bir de aslında bulaşık makinasında hijyen ve IntensiveZone özellikleri beraber olan en alt model ne diye merak ediyorum tabii fiyatıyla beraber.

2 ürün olunca kargoda daha bir kolaylık yapabilir misiniz? Bir de kargoda doğacak bir sorundan dolayı (ürün hasarlanması vb.) servis kurulum yaparken bir sorun yaşamam değil mi? Ürün kargoda hasar alırsa yenisi ile değiştirilir değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atosba

KG58EAW30N ile SN26M283TR düşünüyorum.

Bir de aslında bulaşık makinasında hijyen ve IntensiveZone özellikleri beraber olan en alt model ne diye merak ediyorum tabii fiyatıyla beraber.

2 ürün olunca kargoda daha bir kolaylık yapabilir misiniz? Bir de kargoda doğacak bir sorundan dolayı (ürün hasarlanması vb.) servis kurulum yaparken bir sorun yaşamam değil mi? Ürün kargoda hasar alırsa yenisi ile değiştirilir değil mi?

KG58EAW30N - 1440 tl
    SN26M283TR - 1220 tl
    Toplam 2.660,00 Tl yapıyor.

sadece aşağıdaki bulaşık makinası için eğer adresiniz benim kendi mağazalarımın olduğu yerde ise, aşağıdaki fiyattan yardımcı olabilirim.
    SN26M283TR - 1120 tl

Merhaba,

İstemiş olduğunuz ürünler için yukarıdaki nakit fiyatlardan yardımcı olabilirim dilerseniz.
    Teslimat hangi ile olacak lütfen sizde onu paylaşırsanız.
    Kargo da hasar göre ürün Siemens tarafından yenilenir, direkt kargo şirketinden ürünü ambalajı açarak ve kendiniz kontrol etmek suratiyle teslim alacaksınız, eğer bir hasar var ise teslim almıyorsunuz kargo onu götürüp size yenisini getirmek zorunda zaten o konu da bir sıkıntı olmaz sadece ürünün gitme gelme süresini beklemeniz gerekir.

• Serdar Bey merhaba,

KG58EAL30N ürünün fiyatını öğrenebilir miyim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.