Şimdi Ara

SIEMENS KG57NP72NE Modelini Nasıl Bilirsiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
23.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürünü bende media mark'da inceledim guven veren bir yapisi var

media market fiyati 2399 tl. hepsiburada da ayni

http://www.bunlarkacmaz.com/SIEMENS-57NP72-NF-BUZDOLABI%2CPR-17490.html?ref=akakce&v=1.12.6

ancak bunlarkacmaz'da 2050 tl. ancak sikayetim var daki sikayetler cok parlak degil bunlarkacmaz icin.
    bende ilk once arayip urun stoklarinda var mi tehit alin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

quote:

buz kirma sesinin ve kapi kolunun paslandigini soyleniyor seklinde yorumlar var. ben de merak ediyorum bizzat kullananlarin fikirlerini.

annemlar alacak, dümdüz beko'ya 2bin verecekken buna verdireceğim zor ikna ettim
    ariston, samsung, lg filan imkansız yani varsa yoksa Türk markası istiyorlar, bir dönem siemens de de başka elektrik fabrikasında mühendis olarak çalıştım, sistemlerine güvenirim.
    buz kırma sesi eski seride kalmış, kapı kolu da paslanma bilgisi yok diyor satan adamlar

acaba ucuza nereden kapatabiliriz şunu bilen var mı tanıdık bayisi olan filan,
    2100 şu anda 10 taksitli en iyi bulduğum fiyat

dolabi aldiniz mi acaba?

aldım çok memnunum, yakında bir inceleme yapacağım
    2200 bayiden 10 taksit, o bahsettiğim fiyat spotcuymuş

• quote:

quote:

quote:

quote:

buz kirma sesinin ve kapi kolunun paslandigini soyleniyor seklinde yorumlar var. ben de merak ediyorum bizzat kullananlarin fikirlerini.

annemlar alacak, dümdüz beko'ya 2bin verecekken buna verdireceğim zor ikna ettim
    ariston, samsung, lg filan imkansız yani varsa yoksa Türk markası istiyorlar, bir dönem siemens de de başka elektrik fabrikasında mühendis olarak çalıştım, sistemlerine güvenirim.
    buz kırma sesi eski seride kalmış, kapı kolu da paslanma bilgisi yok diyor satan adamlar

dolabi aldiniz mi acaba?

istanbulda mısınız? istanbuldaysanız hangi bayiden aldınız? bende bikaç bayiye sordum en düşük 2280 tl dediler..

• quote:

Orijinalden alıntı: emrett7

quote:

quote:

quote:

quote:

dolabi aldiniz mi acaba?

istanbulda mısınız? istanbuldaysanız hangi bayiden aldınız? bende bikaç bayiye sordum en düşük 2280 tl dediler..

sirkecideki siemens in sitesinden bakarsınız kişi isimli unuttum şimdi tatildeyim kağıtlar yok, yeşil siemens tabelalı konyalı saatin yanında. 2225 e de şişli yıldırım ticaret veriyordu 25 tl 25 tl dir dedim zaten depolarından değil direkt ceva logistic siemensin deposundan evine getiriyor

alet çok iyi çok kullanışlı, her gelen misafir heryerini inceliyor, fiyatına şaşırıyorlar, galiba daha pahalı duruyor malzemesi filan
    kurmaya gelen teknik elemana kronik arızası var mı dedim;
    -abi senelerdir bu model var, sadece kurmaya geldim 1 kere bozulduğunu görmedim dedi, inşallah sorun olmaz
    buz kırma sesi yok ama kompressörü çook sessiz değil, hani çalışıp çalışmadığını kulagınla baktığın buzdolaplarından değil
    bir de o bahsedilen kol paslanması olayı imkansız gibi geldi, baya çelik ora çünkü

bir de önemli husus, genişliği kolla birlikte 75 cm, yoksa benim 70 cm lik mutfaktaki boşluğa arka boşluğu dahil gayet güzel oturdu

tek beğenmediğim raf sıklığı az, 2 çok büyük 1 küçük rafım oldu
    bir de şu chiller bölmesini alırken araştırmalarımda olmazsa olmaz belledim ama o kadar da gerekli değilmiş anladım

• natbolad oncelikle hayirli olsun gule gule kullanin. benim de baktigim bi modeldi ama burada buz kirma sesinden sikayet eden cok oldugu icin vazgecmistim. sizden ricam 3-5 gun dolabi bi takip etseniz...gerci siz duymadiginizi yazmissiniz ama belki denk gelmemistir...ya da sizi rahatsiz etmemistir...vallla cok kafam karisti...siz memnunum diyosunuz....kimisi oyle diyor... 3-4 gun sonra bi daha yorum yapsaniz bu konuda....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrett7

quote:

quote:

quote:

quote:

dolabi aldiniz mi acaba?

sirkecideki siemens in sitesinden bakarsınız kişi isimli unuttum şimdi tatildeyim kağıtlar yok, yeşil siemens tabelalı konyalı saatin yanında. 2225 e de şişli yıldırım ticaret veriyordu 25 tl 25 tl dir dedim zaten depolarından değil direkt ceva logistic siemensin deposundan evine getiriyor

alet çok iyi çok kullanışlı, her gelen misafir heryerini inceliyor, fiyatına şaşırıyorlar, galiba daha pahalı duruyor malzemesi filan
    kurmaya gelen teknik elemana kronik arızası var mı dedim;
    -abi senelerdir bu model var, sadece kurmaya geldim 1 kere bozulduğunu görmedim dedi, inşallah sorun olmaz
    buz kırma sesi yok ama kompressörü çook sessiz değil, hani çalışıp çalışmadığını kulagınla baktığın buzdolaplarından değil
    bir de o bahsedilen kol paslanması olayı imkansız gibi geldi, baya çelik ora çünkü

bir de önemli husus, genişliği kolla birlikte 75 cm, yoksa benim 70 cm lik mutfaktaki boşluğa arka boşluğu dahil gayet güzel oturdu

tek beğenmediğim raf sıklığı az, 2 çok büyük 1 küçük rafım oldu
    bir de şu chiller bölmesini alırken araştırmalarımda olmazsa olmaz belledim ama o kadar da gerekli değilmiş anladım

bende bugün Airport avm'deki siemens bayinden aldım, buzdolabı(kg57np72) + bulaşık makinesi(SE26M882 inox 6 porgram) .. toplam 3410 tl.. buzdolabı 2200 civarına gelmiş oldu. piyasaya göre ii indirim yaptılar..

• quote:

natbolad oncelikle hayirli olsun gule gule kullanin. benim de baktigim bi modeldi ama burada buz kirma sesinden sikayet eden cok oldugu icin vazgecmistim. sizden ricam 3-5 gun dolabi bi takip etseniz...gerci siz duymadiginizi yazmissiniz ama belki denk gelmemistir...ya da sizi rahatsiz etmemistir...vallla cok kafam karisti...siz memnunum diyosunuz....kimisi oyle diyor... 3-4 gun sonra bi daha yorum yapsaniz bu konuda....

teşekkür ederim

abi olayın başından başlayayım tercihine katkısı olur

buzdolabından beklentim soğutması, az yakması, sağlam olması ve sessiz olması.

valla burada kime sorduysam samsung sharp al, ne alaka arkadaş diğerleri çok kötü de bunlar çok mu süper.
    ne olduğunu biliyoruz samsungun diğer ürünlerinden
    ve değişik de bir mekanizmaları var : Türk malı kötüdür, bozulur.
    sadece buzdolabıyla kalsa iyi, diğer beyaz eşyada da Türk malı kötü algısı hakim
    Araştırdım, buradaki 1 tane adam yüzünden o laf
    benim gibi milliyetçi ne yaptı peki, tabi ki kore malı almadı
    bana kimse kore-çin malı beyaz eşyada Türk malından kalitelidir dedirtemez, isterse beyaz eşya sektörünün duayeni olsun
    Kaldı ki belirttim, siemens de elektrik mühendisiydim, arçelik in elektrik motoru fabrikasında da keşke çalışsaydım şartlar uyuşmadı.
    neyse

yani forumda yazılanlara uymayarak siemens kalitesine güvenerek bu buzdolabını aldım, artılarını eksilerini belirttim
    şu anda memnunun, ileride de beni üzmez inşallah
    buz kırma-genleşme vesaire sesini 1 haftadır duymadım, ama bakın buzdolabı çok sessiz değil o konuda garanti verebilirim. keşke fabrika değeri olan 42 db'i test etsem de söylesem size.
    nasıl şikayetler varmış bilmek isterim ileride sorun çıkabilecek yerleri

• peki mesela chiller bolmesi bana da cok cazip gliyor. siz neyini sevmediniz o bolmenin?
    bazi arkadaslar ccaaaaat diye sanki mutfk.tezgahina konserve sisesi duser gibi ses cikardigini kimisi de cikan sesi baslarda hirsiz falan sandiklarini sonradan alistiklarini yazmis. birisi de bunun siyah camlisini alms ana oyle sesli calismis ki iade etmenin yollarini ariyormus...kimi de senin gibi cok memnun...ne alacaimi sasrdim..allahim olsa bi dert olmada ayri...:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=34389355
  • quote:

peki mesela chiller bolmesi bana da cok cazip gliyor. siz neyini sevmediniz o bolmenin?
    bazi arkadaslar ccaaaaat diye sanki mutfk.tezgahina konserve sisesi duser gibi ses cikardigini kimisi de cikan sesi baslarda hirsiz falan sandiklarini sonradan alistiklarini yazmis. birisi de bunun siyah camlisini alms ana oyle sesli calismis ki iade etmenin yollarini ariyormus...kimi de senin gibi cok memnun...ne alacaimi sasrdim..allahim olsa bi dert olmada ayri...:)

yani oraya kahvaltılık koyamıyorsun donuyor, et de her dakka yapılacak orada hazır saklanacak bir şey değil çok bir malzeme koyamıyorsun 0 derece.
    ve en alt, elinde tencere varsa o boyutu arttırıp direk en alta koyabilirdin mesela, kombi tipte 1.81 lik ben en üste ağır bir şey koyarken zorlanıyorum

abi çaat diye ses yok artık abartmışlar buz ne kadar SESLİ kırılabilir ki zaten
    benim bildiğim bu 71 kodlu modelde varmış 72 de yani bunda sorun çözülmüş

yani eğer böyle çok takıyorsanız almayın, sakınan göze çöp batar

• Ses olayı moralimi bozdu..Amerikan mutfak var bende. Buzdolabı çok yakın olacak haliyle oturduğum yere.
    Buzdolabı sesi ile yaşamak istemiyorum.
  • Simens yetkililerine seslniyorum Ürünlerinize sahip çıkın ve Müşteri sıkıntılarını çağrı merkezinden dinleyin nasılsa kayıtları var...Acaba kayıtlara bakıyormusunuz...
    bosch siemens profilo hep aynı fabrika ürünü tıpkı audi-volswagen-skoda gibi
    kalite sıralamsıda -------bosch ---siemens------- profilo ------ ben simens televizyon aldım. Servis yönünden tam bir rezalet örneği...Aldığım senesi bozuldu(2008). üç sene içinde üçkez arıza verdi. Çağrı merkezi biz artık televizyon üretmiyoruz diyerek markaya sahip bile olmadı.......
  • Simens yetkililerine sesleniyorum Ürünlerinize sahip çıkın ve Müşteri sıkıntılarını çağrı merkezinden dinleyin nasılsa kayıtları var...Acaba kayıtlara bakıyormusunuz...
    bosch siemens profilo hep aynı fabrika ürünü tıpkı audi-volswagen-skoda gibi
    kalite sıralamsıda -------bosch ---siemens------- profilo ------ ben simens televizyon aldım. Servis yönünden tam bir rezalet örneği...Aldığım senesi bozuldu(2008). üç sene içinde üçkez arıza verdi. Çağrı merkezi biz artık televizyon üretmiyoruz diyerek markaya sahip bile olmadı.......
  • beko arçelik türk malı servisi gayet iyi
    ürünleride kaliteli
    bizimevde tek arıza veren marka Siemens
  • quote:

Orijinalden alıntı: 25octavia

beko arçelik türk malı servisi gayet iyi
    ürünleride kaliteli
    bizimevde tek arıza veren marka Siemens

Yıllardır bosch-siemens kullanıyorum. Evimdeki bir ürün hariç tüm ürünler bosch-siemens. Kombimde ki sorun haricinde hiç birinden en ufak bir şikayetim yok. Ne bozuldular ne de deforme oldular. Beyaz eşyaların kimisi 10 yıllık kimisi 2 yıllık. Kombideki esas şikayetim ise ısısan gurubundan kaynaklanmakta.

Buraya bahsi geçen dolabı incelemeye girdim mesajı görünce cevap yazma ihtiyacı hissettim. (Mevcut dolabım indesit berbat ötesi bir ürün) Arçelik gibi tenekeleri önerip insanların aklını karıştırmayın. bütçeniz yetiyorsa alın bosch-siemens yıllarca kullanın...

Not: 15 sene önce bekar zamanlarımda aldığım tüm arçelik-beko ürünlerin tamamı çöpü boyladı. Tam bir ev donanımı vardı evimde istisnasız hepsi çöpe gitti. Ki kalite o zamanlar daha iyiydi güya.

• quote:

Orijinalden alıntı: manivela

Merhabalar,

Bu dolap hakkında bilgi sahibi olan ya da canlı olarak görmüş, incelemiş arkadaşlar yorumlarını aktarırlarsa memnun olurum.

SIEMENS KG57NP72NE

Fiyatı 12 taksit 2300 lira civarında...
    Birkaç gün içerisinde almayı planlıyoruz. Tavsiye eder misiniz ya da ben olsam o parayı ona vermez, şunu alırdım diyebileceğiniz herhangi bir model var mı?
    Dolabın kombi tipi olması tercih ediliyor.

Teşekkürler...

(Mesajımda sorduğum soru arada kaldığından görülmeyebilir, o yüzden onu da buraya ekliyorum)

"Ayrıca bir soru daha sormak istiyorum:

Makineler için Kore malı, Alman malı, Türk malı gibi ifadeler kullanılmış ve yerli üretim olanlar da tavsiye edilmemiş genelde forum kullanıcıları tarafından. Bunun sebebi nedir acaba ?
    Sonuçta üretim hangi ülkede yapılırsa yapılsın, fabrikası menşeli olduğu firmanın mühendisleri nezaretinde kurulup, onların belirlediği esaslara ve malzemelere göre üretimi yapılmıyor mu beyaz eşyaların ? Yerli üretim ürünlerden çekinilmesinin nedeni nedir ?"

quote:

merhaba.

ben de SIEMENS KG57NP72NE Modelini almak istiyorum. öncelikle size göre artıları eksileri nelerdir? sesi,elekrik tüketimi, performansı hakkında yorumlarınızı paylaşır mısınız?

bir de bu model A+. Siemens KG57NPI32N olan model ise bu modelin A++ lısı. eğer yanılmıyorsam hesaplarıma göre yıllık 15 lira bi falan fark oluyor. onu dışında ne fakları vardır acaba performans konusunda??

• quote:

Orijinalden alıntı: kryfb

merhaba.

ben de SIEMENS KG57NP72NE Modelini almak istiyorum. öncelikle size göre artıları eksileri nelerdir? sesi,elekrik tüketimi, performansı hakkında yorumlarınızı paylaşır mısınız?

bir de bu model A+. Siemens KG57NPI32N olan model ise bu modelin A++ lısı. eğer yanılmıyorsam hesaplarıma göre yıllık 15 lira bi falan fark oluyor. onu dışında ne fakları vardır acaba performans konusunda??

Bunu yazdığınız çok iyi oldu, cihazda yok dediğim buz kırma sesi var, bu şikayet bana ait;
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1383675/siemens-buz-kirma-sesi-cok-rahatsiz-edici

Makine güzel soğutuyor, kaliteli ama tak tuk ses çıkarıyor.
    Bir daha almam, alın da demem.

quote:

abi çaat diye ses yok artık abartmışlar buz ne kadar SESLİ kırılabilir ki zaten

Büyük konuşmuşum, baya sesli olabiliyor. ilk zamanlar sese dikkat etmemişim demek ki.
    Bu topiği editlemediğim için özür dilerim, BU MAKİNE TAK TUK SES ÇIKARIYOR, EVET BAĞIRIYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natbolad -- 22 Ekim 2012; 1:44:10 >

• quote:

quote:

merhaba.

Bunu yazdığınız çok iyi oldu, cihazda yok dediğim buz kırma sesi var, bu şikayet bana ait;
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1383675/siemens-buz-kirma-sesi-cok-rahatsiz-edici

Bu topiği editlemediğim için özür dilerim, BU MAKİNE TAK TUK SES ÇIKARIYOR, EVET BAĞIRIYORUM.

aa peki tek sorunu tak tuk sesi mi? bu gürültü a++ olanında da var mıdır acaba?? kafam çok karıştı şimdi..

• quote:

quote:

quote:

merhaba.

aa peki tek sorunu tak tuk sesi mi? bu gürültü a++ olanında da var mıdır acaba?? kafam çok karıştı şimdi..

aynen makine çok iyi ama tak tuk aynı şikayette yazdığım gibi ses çıkarıyor.
    servisin dediğine göre normalmiş, 8 saatte bir yarım saat rezistans çalıştırıp buz kırarmış, teyzesine bile bundan tavsiye etmiş ama teyzesi de şikayetçiymiş, daha önce çalıştığı başka markalarda daha fazla ses varmış.
    diğerlerini bilmem ses konusunda hassassan bu makineyi alma kardeşim.
    Sessiz ortamda rahatsız ediyor.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natbolad -- 21 Ekim 2012; 23:28:01 >

• quote:

aynen makine çok iyi ama tak tuk aynı şikayette yazdığım gibi ses çıkarıyor.
    servisin dediğine göre normalmiş, 8 saatte bir yarım saat rezistans çalıştırıp buz kırarmış, teyzesine bile bundan tavsiye etmiş ama teyzesi de şikayetçiymiş, daha önce çalıştığı başka markalarda daha fazla ses varmış.
    diğerlerini bilmem ses konusunda hassassan bu makineyi alma kardeşim.
    Sessiz ortamda rahatsız ediyor.

Saygılar

öncelikle cevaplar için teşekkür ederim. evim amerikan mutfak ve küçük bir ev bu yüzden dolabın sesi başta salon olmak üzere tüm eve yayılacak. günde 3 kere tak tuk sesi dışında nasıl sesi peki? sessiz dolap var mı ki hepsi sesli napçağımı bilemiyorum :/
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.