Şimdi Ara

SIEMENS CX70, CX65 ten ne kadar farklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siemensin Push to Talk özellikli olarak CX65 in aynısı biçiminde süreceği düşünülen CX70 tamamen farklı bir dizayn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 30 Ekim 2004, 12:45:22 >

• peki şuna ne demeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 30 Ekim 2004, 12:54:34 >
  • tabi ki başarı yakalamış iyi bir telefon. bu forumda da çok kullanıcısı var.
  • peki şuna ne demeli dediğim yerde dikkat edersen birtakım ipuçları var. acaba blueetooth mu?
  • Öncelikle bu CX70 değil. CX70 dediğimiz cihaz aşağıda:

CX65'ten farklarına gelirsek, CX70'in Bas-Konuş dışındaki en önemli üstünlüğü, Amerika için piyasaya çıkan CX66'daki gibi oyunlar için 3D motoru olması. Bir de daha yakışıklı, en azından bence.

Ha öte yandan hafızası 9.5MB'a inmiş, onu da ekleyeyim.

3D oyunlara destek CX65'e sw16 ile geliyor zaten. Ama 3D motor ayrı bir olay tabii. Bas-konuş sizin için çok önemli değilse CX65 yerine çok da şart değil bu cihaz. Ama gelirse ve fiyat farkı az olursa tabii ki CX70 alınmalı.

• haber mobile-review.com dan zaten. orda da telefonun senin soylediğin beklendiğini ama değişik çıkacağını söylüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence de hoş telefon ama Siemens CX65 daha karizmatik bence.
  • ya resmen yazıda Siemens ilk tasarımını değiştirerek farklı bir tasarıma geçti diyor.

linki
    http://www.mobile-review.com/news.php?language=en#news3732
    yazı başlığı

Friday 29 October 2004
    Siemens CX70 in a totally new design! [ 12:59 ]
  • Evet şimdi okudum ben de.

Valla eğer doğruysa ben her türlü CX65 derim. Yukardaki telefonun tasarımı bir felaket çünkü.
  • evet tasarım gercekten daha kotu bence de . sadece CX65 ile karıstırılmasın diye boyle bir değişikliğe gitmiş
    olabilirler mi?
  • Olabilir. Bana da abes gelmişti neredeyse aynı tasarımla farklı ada sahip bir telefon çıkarmaları, ama çok daha güzel bir şey yapabilirlermiş. Ben sevindim açıkçası, CX65 kendine has bir telefon olarak kalacak böylece.
  • işte yeni fotografı.

• mobile-review da incelemesi cıkmış bile. su anda rusça ama 1-2 güneingilizce çevirisini de görürüz.
  • gsmarena da sagolsun. eklemiş listesine cx70 in yeni halini.
  • işte ingilizcesi de cıktı incelemenin. afiyet olsun.

http://www.mobile-review.com/review/siemens-cx70-en.shtml
  • ya arkadaşlar CX70 diye bir bakın hepsiburada.com da..Sizin dediğiniz gibi çıkmayacak..CX65 in aynısı sadece renk değişik..Bunu siemens müşteri hizmetlerine de sordum, görünüş bakımından hiç bir fark yok..bilginize..
  • odun mewluth bu siteleri kapatmıyor
    bizim kullandığımız siteleri kapatıyor
  • bu sitelerde kapatılacak ne var ki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.