Aslında serin fırsat Cola pek iyi değil ama portakal leziz. Kristal cola fabrikasında üretiliyor. 2. %50 indirimli olunca 3 lt. meşrubat 1.05 tl. yapar. Soğuk içiniz
5 para etmez tavsiye etmem bir zamanların rc kolası
sarısı tavsiye edilir. Soğuk içerseniz fanta, yedigün v.b tanınmış markalara yakın hissediliyor tadı... Ya da bana öyle geldi... Çok mu yanmışım sıcaktan neyim ¿
Gazsız içecek olsaydı ..
kristal ihlasın değilmiydi nereden nereye geldi bir zamanların çağdaş migrosu hacı hocaya iş yaptrıyor
kristal ihlasın değilmiydi nereden nereye geldi bir zamanların çağdaş migrosu hacı hocaya iş yaptrıyor
hay sizin çağdaşlığınıza bulduğunuz alakasız yerden hemen laflayın hacıyız da çağdaşız da töbe töbe
neyse fırsat gayet iyi kola değil de portakal alınabilir hepsi birbirine benziyor onların bence
quote:
Orjinalden alıntı: xelnaga
quote:
Orjinalden alıntı: A380
hay sizin çağdaşlığınıza bulduğunuz alakasız yerden hemen laflayın hacıyız da çağdaşız da töbe töbe
neyse fırsat gayet iyi kola değil de portakal alınabilir hepsi birbirine benziyor onların bence
birader oradaki ironiyi anlamamışsın bahsi geçen çağdaş (!) olacaktı
Ben içtim laik bir içecekti... Hay Allah 40 yılda bi konu açtık ne hale geldi yaw tööbe tööbe...
Sudan ucuz derken hakikaten sudan ucuz :) Şişe sudan ucuza geliyor.. Ben şüphe ederim valla o kadar ucuza mümkünmü?.. Bi de böyle kurumların kendi yaptırdığı Cola benzeri ürünlerden Sadece Bim in Le-Cola Light ı güzel bir tek o ürün yaklaşmış kolaya.. diğerleri karamelli gazoz gibi.. Migros portakal ı denemedim.. Ama düğün, sünnet,mevlüt vs. çok kişiye serin bişey sunacak olduğunuz zaman tercih edilebilir..
düğün sünnet nişan benzeri bilumum törenler için kaçırılmıyacak bir fırsat
bugün son gün kampanya için.. Yani doğum günü, evlilik yıldönümü, mezuniyet günü, dükkan açılışı gibi aktivitelerde bu ürünlerden faydalanmak isteyeler acele etsinler...
quote:
Orjinalden alıntı: davidof
bugün son gün kampanya için.. Yani doğum günü, evlilik yıldönümü, mezuniyet günü, dükkan açılışı gibi aktivitelerde bu ürünlerden faydalanmak isteyeler acele etsinler...
iyi benim oğlanın sünneti bugün yapalım fırsatı kaçırmamak için.. Not: daha evlenmedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme