Şimdi Ara

sıcak su döküldü acil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ramuli

Ayrıca silverdin yanık kremidir , bephantene yanık kremi değil bephantenenin merhemi iyi gelir fakat ciddi yanıklarda merhem çok etkili değil. 1-2 gün sonra acı dinince silverdin + bephantene merhem sür. Şimdilik acısı dinmesi için anestol ve silverdin yeterli. Geçmiş olsun.

teşekkür ederim.
  • Su tutmak seni rahatlatır ama ama o anlık rahatlatır. Beni dinlersen merhem sürmeden önce sıvıyağ sür. canını yakar hemde baya yakar ama acıyı çabuk dindirir. ayrıca iz kalmasını engeller. yinede sen bilirsin tabi su anlık çare elini sudan çektiğin gibi ateş gibi sızlar. sıvı yağ canını yakar ama iyi gelir.
    Edit:3 saat geçmiş sanırım. sıvı yağı yandığı gibi sürecektin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starkbsb -- 2 Haziran 2012; 5:20:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loveliest

Su tutmak seni rahatlatır ama ama o anlık rahatlatır. Beni dinlersen merhem sürmeden önce sıvıyağ sür. canını yakar hemde baya yakar ama acıyı çabuk dindirir. ayrıca iz kalmasını engeller. yinede sen bilirsin tabi su anlık çare elini sudan çektiğin gibi ateş gibi sızlar. sıvı yağ canını yakar ama iyi gelir.
    Edit:3 saat geçmiş sanırım. sıvı yağı yandığı gibi sürecektin.

Geç kaldık o zaman
  • Bu arada eczacı doğru vermiş ben kremleri karıştırdım. Bepanten degil silverdin olcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almanya da sweden bitter diye eczanede satılır isveç şurubu.
    orjinalini her türlü yanıktan sonra hemen sürersen ne su toplar nede acıtır.
    soba yanıklarından çok denedim. deneyin tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.