Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.432
Cevap
427
Favori
523.955
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: act02

istanbul da çelik ranza nerede bulabilirim acaba?

Alıntıları Göster
    Bu ürün yapılabilirmi ve ürün kolları sanırım demonte değil 2 adet yada 3 adet yaptırmayı düşünüyoruz.
     Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

• quote:

Orijinalden alıntı: soulfly_br

iyi günler

balkonum için şöyle bir köşe takımı yaptırmak istiyorum model ve renkler değişebilir ama buna benzer bişey olacak

http://www.dekorasyondunyasi.net/images/dekorasyonf/mutfak-kose-takimi-ornekleri-11.jpg

yapabilirmisiniz ve fiyat neye mal olur

Bu şekilde bir takımı Ankara içi 1.350 tl ye yapabiliriz. Ayrıca sayfamızda benzer bir model de var 800 tl ye onu isterseniz onuda verebiliriz.
    Bağcılar Koltuk Tasarımıfacebook
    Bağcılar Koltuk Tasarımı
    https://facebook.com/profile.php?id=1505404253077448

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: formydemons

quote:

Orijinalden alıntı: soulfly_br

iyi günler

balkonum için şöyle bir köşe takımı yaptırmak istiyorum model ve renkler değişebilir ama buna benzer bişey olacak

http://www.dekorasyondunyasi.net/images/dekorasyonf/mutfak-kose-takimi-ornekleri-11.jpg

yapabilirmisiniz ve fiyat neye mal olur

Bu şekilde bir takımı Ankara içi 1.350 tl ye yapabiliriz. Ayrıca sayfamızda benzer bir model de var 800 tl ye onu isterseniz onuda verebiliriz.https://facebook.com/profile.php?id=1505404253077448

ankara içi olacak fiyat bana fazla geldi sitenizdekine bakayım

• quote:

Orijinalden alıntı: «hidalgo»

Bu ürün yapılabilirmi ve ürün kolları sanırım demonte değil 2 adet yada 3 adet yaptırmayı düşünüyoruz.

Mrb izmir merkezde iseniz tanesi 1000.-TL olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omfarcan -- 3 Mart 2015; 7:53:33 >

Orijinalden alıntı: omfarcan

Resimdeki kose koltuk takimi ortadaki puf ve tek berjel istanbul avrupa yakasi teslimat dahil fiyat teklifinizi bekliyorum

Kösemin boyurtları nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende evlenme hazirliklari yapıyorum mobilya almak beğenmek cidden zor iş. Bu arada yatak odası oturma odası yemek odası gibi takımları olan barcelona takımı(istikbal-kalite ve sik bir ürün) katalogdan çıkma vakti geldiği için şu an cok komik rakamlara satılıyor civarinizdaki istikbAlleri bi asindirin derim Birde elanor yemek odası 180/ tl ye satılıyor.

Orijinalden alıntı: torku42

quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Resimdeki köşe koltuk hakkında tahmini fiyat istiyorum . İstanbul/ Anadolu yakası için...

Kumaş deri olacak.

markası modeli ney bunun ben de beğendim.

Rapsodi mobilyadan zaten uygun bu ürünün fiyatı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

quote:

quote:

Resimdeki köşe koltuk hakkında tahmini fiyat istiyorum . İstanbul/ Anadolu yakası için...

Kumaş deri olacak.

Link?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

quote:

quote:

Kumaş deri olacak.

Link?

Daha bugün mağazada gördüm başlıkları 4 kademeli yatırılıp kaldırılabiliyor fotoğrafta göründüğü kadarda hoş bir ürün olmadığı için pek dikkatimi çekmedi şimdi sitesine baktım sitesinde yok.

• quote:

Resimdeki kose koltuk takimi ortadaki puf ve tek berjel istanbul avrupa yakasi teslimat dahil fiyat teklifinizi bekliyorum

Nakliye dahil evinize kadar teslimat fiyatımız 3000 lira olur ölçü olarak sizin istediğiniz ölçülerde üretilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formydemons -- 3 Mart 2015; 7:49:58 >

• Arkadaşlar koltuk takımı veya köşe takımı alırken sünger yoğunluğu 28 dns olmasın bu yoğunlukta ki bir sünger çok kısa zamanda deformasyon a uğrayabilir veya çökebilir.

Orijinalden alıntı: demores

quote:

Kösemin boyurtları nedir

Olcuyle ilgili fikrim yok ancak magazada baktigimda diger takimlardan daha iri ve dolgun duruyordu.

• quote:

Arkadaşlar koltuk takımı veya köşe takımı alırken sünger yoğunluğu 28 dns olmasın bu yoğunlukta ki bir sünger çok kısa zamanda deformasyon a uğrayabilir veya çökebilir.

siz kaç öneriyorsunuz? 32 mi 35 mi?
  • 32 yi öneriyorum ama biraz daha para verip 35 kullanırsanız harika olur. Biz şimdiye kadar yaptığımız hiçbir koltukta 28 kullanmadık standartımız 32 dir. Ama müşterimiz özel istekte bulunup 35 isterse 35 kullanıyoruz.

32 yi öneriyorum ama biraz daha para verip 35 kullanırsanız harika olur. Biz şimdiye kadar yaptığımız hiçbir koltukta 28 kullanmadık standartımız 32 dir. Ama müşterimiz özel istekte bulunup 35 isterse 35 kullanıyoruz.
    www.idermobilya.com
    Aradığınız sayfa bulunamıyor!
    http://www.idermobilya.com/tr/mobilya-yatak-odalari-urun-side.html
    adresindeki yatak odası takımını İstanbul içi nakliye ile birlikte ne kadara yapabilirsiniz.Fiyat alabilir miyim?
    https://www.google.com.tr/search?q=ikea+yemek+masas%C4%B1&tbm=isch&imgil=QBBJpS41LjwIvM%253A%253B3hQQPYIXT-sC1M%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.ikea.com.tr%25252Furun-katalogu%25252Fyemek-odalari.aspx&source=iu&pf=m&fir=QBBJpS41LjwIvM%253A%252C3hQQPYIXT-sC1M%252C_&usg=__2zcgQonYr-H46gG4N2uRWflyZmI%3D&biw=1536&bih=731&ved=0CDwQyjc&ei=wGv1VK73NIL1UN7ggqAJ&gws_rd=cr#imgdii=_&imgrc=QBBJpS41LjwIvM%253A%3B3hQQPYIXT-sC1M%3Bhttp%253A%252F%252Fcdn.ikea.com.tr%252Fkategoriler%252FYemek-Odalari-Yemek-Masalari-PE323885.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ikea.com.tr%252Furun-katalogu%252Fyemek-odalari.aspx%3B385%3B250 adresdeki yemek masası ve 6 sandalye ne kadardır:

• Sıcak fırsatların paylaşılması gerekirken konu neden bir kişinin tekeline dönüştü. Arkadaş madem böyle imkanlar sunuyor ayrı konu açsın yapsın satışını burda yurt genelinde olan kampanyalar vs paylaşılsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

Sıcak fırsatların paylaşılması gerekirken konu neden bir kişinin tekeline dönüştü. Arkadaş madem böyle imkanlar sunuyor ayrı konu açsın yapsın satışını burda yurt genelinde olan kampanyalar vs paylaşılsın.

İyi de adam bir başkası birşey paylaşırsa niye paylaşıyorsun paylaşma mı diyor? Paylaşan fırsatını paylaşsın yine varsa benzer şekilde hizmet veren o da fiyat versin, kendiliğinden bir arz talep dengesi oluşuyor, insanların böyle bir şeye de ihtiyacı var demek ki ki soruyorlar.

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

Sıcak fırsatların paylaşılması gerekirken konu neden bir kişinin tekeline dönüştü. Arkadaş madem böyle imkanlar sunuyor ayrı konu açsın yapsın satışını burda yurt genelinde olan kampanyalar vs paylaşılsın.

Burası kimsenin tekelinde değil herkes ggördüğü fırsatı burada ppaylaşıyor zaten bunun dışında soru soran arkadaşlarımızın da sorularını yanıtlıyorum bu forumda reklam yapmak yasaktır bu yüzden reklam yapmıyorum sadece fikir veriyorum siz bundan neden rahatsız oluyorsunuz acaba. Eğer mobilya satıcısıiseniz veya mmağaza nız varsa sizde fiyat verin insanlar gelsin sizden alışveriş yapsın.

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.