Şimdi Ara

<<<SICAK FIRSATLAR MÜDAVİMLERİ BAYRAMLAŞIYOR>>> (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
2
Favori
5.443
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biraz geç kaldım sanırım mecburen böyle oldu. Olsun hem Kurban bayramınızı hem Cumhuriyet bayramınızı kutluyorum sıcak fırsatlar ahalisi ve bunu gören herkesin.

düsturuyla hayatına yön veren sıcak fırsatlar müdavimlerinin kurban bayramını kutlarım. Herkese anası babası çoluk çocuğuyla nice nice bayramlar.
  • Merhaba sevgili Sıcak Fırsatlar müdavimleri 2012 yilinda ilk defa sıcak fırsatlarda bayramlaşma konusu açmıştım. Yeni konu acmak yerine yönetime rica da bulunarak eski konudan devam etmek istedim.
    İlk mesajdan sizlerde okursanız ilginç tebrikler var, favorilerimden biri de ; "VIN VAR MI VIN" oldu. Ne günler geçmiş burada tıpkı eski bayramları yad etmek gibi. Bu vesile ile;

Mübarek Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!

Sular yükselince, balıklar karıncaları yer,Sular çekilince de karıncalar balıkları...
    Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir! Çünkü, kimin kimi yiyeceğine "SUYUN AKIŞI" karar verir...
  • Kurban Bayramınız Mübarek Olsun,

Hayırlı Bayramlar herkese.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.