Şimdi Ara

Sıcak Çikolata ve Salep Makinesi En Uygun Fiyat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
3.603
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam sizin ki Kemal Sunnal ın hani babası vardı. 25 litre süt sağar 50 litre süt satar hesabına dönmüş 😁

Hocam verdiğim link babamın teyzeoğlusuna ait.Aziz abi girişimci olduğu için net üzerinden satışı yapıyor. Bizde kendisinden de alırız ya da babam kendisi aldığı çekirdek salebi taş değirmende çektirir.

Güvenerek satın alabileceğiniz bir sitedir verdiğim link.İsterseniz arayın bi görüşün. Bildiğim kadarıyla PTT ile kapıda ödemeyle gönderiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    bana mı hata veriyor sadece bilmiyorum ama satın aldırmıyor..bilgilerin tamamını dolduruyorum * alanlar doldurulmalı hatası alıyorum.. yarın iletişim numarasından arayacağım

sormuştum neden sadece sütle olmuyor diye hemen tüketilemeyip tüm gün satışı yapıalacak salem için sadece süt tüm gün kaynamada kesilmeye gidiyormuş:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

Afiyet olsun hocam. Tarif poşetinde ve sitesinde mevcut. Tahta kaşık kullanın. Çay tabağında karıştırdığız salep ve şekeri azar azar yukarıdan bi elinizle dökün bi taraftan da karıştırın. Süt kaynama noktasına yada kaynayınca şeker salep karışımını azar azar döküyoruz. Olur da topaklaşma yaparsa korkmayın kaşıkla tencere kenarında ezersiniz. Sonra kısık ateşte ve sabırla sürekli karıştırın. Arasıra hafif alev verirsiniz ama taşırmayın ve mutlaka karıştırın.

Bir de mutlaka fincan fincan ölçün sütü derim. Ben kaç kişiysek +1,5 fincan fazla süt koyuyorum tencereye.

İlk denemeden sonra zaten kıvamı tutturursunuz.
    100 gram salep yaklaşık kaç porsiyon çıkarır? Kaç bardak diyeyim.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 litre süt yaklaşık 900 ml ye düşer kaynadıktan sonra. 1 su bardağı 200 ml desek 1 litre sütten 4.5 su bardağı çıkar. 1 litre için 6 gr salep kullansak 100 gr salep 17 litre süt eder yaklaşık. Bu da yaklaşık 76 77 su bardağı çıkartır. Eğer normal nesafe fincanı desek rahat 80 fincan çıkartır hocam. Çay bardağına koyarsanız 2 kat olur.

Ben evde yeşil fincana koyuyorum. 1 su bardağı ile aynı ölçüde sayılır.

Umarım hesap hatası yapmamışımdır 😀

Sıcak Çikolata ve Salep Makinesi En Uygun Fiyat

• ekksl6 E kullanıcısına yanıt
    Hocam pastanelerde tüm gün satışta olduğu için ve sürekli kaynadığı için mecburen su katılıyordur.

Hocam görüştüm Aziz abiyle. Sitede sıkıntı yok dedi. Sanırım sizde yazmışsınız WhatsApp tan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 5 Kasım 2018; 21:36:53 >
  • Ürünler şu şekilde gönderiliyor sayın arkadaşlar

• bune olm kim uğraşcak bunu yapmaya. Yok tencerede kaynat, yok süt koy gramı şu kadar fiyatı bu kadar.
    ÇAYA dwm
  • Hocam çok güzel bilgiler vermişsiniz,teşekkürler.
    Yeni bir salep konusu açsanız, bilgilendirme/tarif vb. orada da paylaşsanız ve forumca yararlansak nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozy87 -- 6 Kasım 2018; 1:16:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.