Bildirim
siberaleme üye olan var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yaş 40 ve üstüyse zenginsende ederim aksi takdirde bi iş çıkmaz ordan kızlar zengin birini arıyolar ordakiler yani ve kendini beğenmiş hepsi.. -
yoo kımsenın zengın aradıgı yok..
yakısıklıysan ıs bıder hemserım bıde ıstanbulda olmalısın..
guzel resım koy adam gıbı konus msn alınca kızlardan abazalık yapma sabırlı ol mutlaka verıyolar..
kendınden buyuk kadınlara takıl hesapları falan oduyolar evlerı falan olanda var ortam var yanı ama tamamem sana kalmıs ınatcı ol bayanlara karsı vede kıbar kenddıne guven..
kısacası bakımlı erkek arıyolar ordakı kadınlar daha gecen 18 yasında bosanmıs bı kadınla tanısdım bulusduk falan bana ılıskıden konusmaya basladı bayramda bı otel yapacaz soz verdı verecek... -
quote:
Orjinalden alıntı: esereser
guzel resım koy adam gıbı konus msn alınca kızlardan abazalık yapma sabırlı ol mutlaka verıyolar..
kendınden buyuk kadınlara takıl hesapları falan oduyolar evlerı falan olanda var ortam var yanı ama tamamem sana kalmıs ınatcı ol bayanlara karsı vede kıbar kenddıne guven..
kısacası bakımlı erkek arıyolar ordakı kadınlar daha gecen 18 yasında bosanmıs bı kadınla tanısdım bulusduk falan bana ılıskıden konusmaya basladı bayramda bı otel yapacaz soz verdı verecek...
hacı yeni idolüm sensin.
-
quote:
Orjinalden alıntı: esereser
kısacası bakımlı erkek arıyolar ordakı kadınlar daha gecen 18 yasında bosanmıs bı kadınla tanısdım bulusduk falan bana ılıskıden konusmaya basladı bayramda bı otel yapacaz soz verdı verecek...
kankahayt kim tutarbe
-
şimdi uye ol oraya adam gıbı acıklamayaz kendını tanıd kalıdenı belırt..
genelde msj cekersın cevap vermezler sabırlı ol vede ısrarcı tekrar msj cek tekrar tekrar mutlaka gerı donecekdır ve sana neden boyle ısrar cı oldugunu soracakdır...burda baglandıyı cek bı sana yzıyorum falan de..
sakın kadınlara laf sokmaya calısma yalan soyleme..
msn yı alınca cam acmanı ısdeyecekler cam ac ama bakkala gıder gıbı gıyınıp cam acma unutmakı sen nasıl kalıtelı bı kadın gordunmuydu kadında kalıdelı erkek gordumuydu ıc gudulerı degısıyor...sabırlı ol..
vede dıslerın bem beyaz olmalı cok onemlı kadınlar ılk dıse bakıyor..ben genelde takım gıyıyom ıse yarıyor ama gecen sırf takım elbıse ayagını kadıkoyden bı kızı kacırdım takım gıyenlerı sevmıyom dedı spor sevıyormus..
bana dıyecen hıc ayarladınmmı
kadokoyden 2 tane
havaalanında calısan bı tane
trt halk korosundan 1 tane
ısdeseydım daha ayarlardım ama ufaklarla ugrasmıyom olgunlarla takıyom daha ıyı oluyor hesapları oduyolar
bulusmaya gıttın dıyelım en onemlı sey gıyım ve parfum dur jean paul kullan
[simage][img=http://img406.imageshack.us/img406/1681/adszhf5.png]
[img=http://img406.imageshack.us/img406/adszhf5.png/1/w500.png][/simage]
cok etkılı parfum..
nasıl etkılı dersen bır anımı anladayım halıkarnasda bodrumda bırıyle tanısdım baya beraber olduk ızmırlı hatun 3 ay sonra abna ne dedı dersın ne olur o parfumun ısmını soyle dedı..
ılk sefer bulusmada bı sey olmaz ıkıncısınde ıs bıder ama kıbar ol kaba olma hatta ısı abart bıraz gay gıbı konus sever kadınlar boyle seylerı guven ver kadına maco takılma..
kadın bılsınkı senden ona zarar gelmez...
sonrada al godur otel,e...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esereser -- 22 Eylül 2008; 1:57:39 >
-
bende izmir nette 3 senede tanışmadığım kız kalmadı süper bi site ama derslerimin yoğunluğundan bu sene ara verdim 2 sene paralı üyeydim evde takıldığım kız sayısı 20 den fazladır -
böyle siteleri pazarlama sitesi olarak görüyorum
olaya bak ya adım su boyum su surda oturuyorum sunlardan hoslanıyorum beni mutlu edebilecek gelsin..
kız resmen kendini pazarlıyo -
quote:
Orjinalden alıntı: LsR
olaya bak ya adım su boyum su surda oturuyorum sunlardan hoslanıyorum beni mutlu edebilecek gelsin..
kız resmen kendini pazarlıyo
bize öylesi lazım hacı :D -
quote:
Orjinalden alıntı: mmtilla
quote:
Orjinalden alıntı: LsR
kız resmen kendini pazarlıyo
bize öylesi lazım hacı :D
ee bi sürü var gir bak.. bu konuda netlogun eline kimse su dökemez
-
quote:
Orijinalden alıntı: esereser
şimdi uye ol oraya adam gıbı acıklamayaz kendını tanıd kalıdenı belırt..
genelde msj cekersın cevap vermezler sabırlı ol vede ısrarcı tekrar msj cek tekrar tekrar mutlaka gerı donecekdır ve sana neden boyle ısrar cı oldugunu soracakdır...burda baglandıyı cek bı sana yzıyorum falan de..
sakın kadınlara laf sokmaya calısma yalan soyleme..
msn yı alınca cam acmanı ısdeyecekler cam ac ama bakkala gıder gıbı gıyınıp cam acma unutmakı sen nasıl kalıtelı bı kadın gordunmuydu kadında kalıdelı erkek gordumuydu ıc gudulerı degısıyor...sabırlı ol..
vede dıslerın bem beyaz olmalı cok onemlı kadınlar ılk dıse bakıyor..ben genelde takım gıyıyom ıse yarıyor ama gecen sırf takım elbıse ayagını kadıkoyden bı kızı kacırdım takım gıyenlerı sevmıyom dedı spor sevıyormus..
bana dıyecen hıc ayarladınmmı
kadokoyden 2 tane
havaalanında calısan bı tane
trt halk korosundan 1 tane
ısdeseydım daha ayarlardım ama ufaklarla ugrasmıyom olgunlarla takıyom daha ıyı oluyor hesapları oduyolar
bulusmaya gıttın dıyelım en onemlı sey gıyım ve parfum dur jean paul kullan
[simage][img=http://img406.imageshack.us/img406/1681/adszhf5.png]
[img=http://img406.imageshack.us/img406/adszhf5.png/1/w500.png][/simage]
cok etkılı parfum..
nasıl etkılı dersen bır anımı anladayım halıkarnasda bodrumda bırıyle tanısdım baya beraber olduk ızmırlı hatun 3 ay sonra abna ne dedı dersın ne olur o parfumun ısmını soyle dedı..
ılk sefer bulusmada bı sey olmaz ıkıncısınde ıs bıder ama kıbar ol kaba olma hatta ısı abart bıraz gay gıbı konus sever kadınlar boyle seylerı guven ver kadına maco takılma..
kadın bılsınkı senden ona zarar gelmez...
sonrada al godur otel,e...
10 sene olmuş ama ben yine de cevap vereyim. sen önce doğru düzgün türkçe yazmayı öğren.bu türkçe ile nasıl kız tavladın anlamış değilim :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X