Şimdi Ara

Siberalemci (tugrawebg) Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum tatil/bayram dönemi. Özellikle de ceptecep kampanyasıyla forumda birçok bilet alışverişi yapılıyor. Bu konuda yaşadığım mağduriyeti dile getirip hem bu konuda arkadaşlarımızı daha hassas olmaya hem ilgili üyeyle yapılacak alışverişlere dikkat çekmek istedim.

Geçtiğimiz günlerde otobüs bileti alımı için ilan açmıştım. Siberalemci adlı üye mesaj atarak %25 indirimle biletleri temin edebileceğini ifade etti. Zaten bu oran genelde verilen bir teklif ki daha yüksek oranlar sunanlar da oldu. İlgili kişinin üyelik tarihi çok eski olmasa da, tamamına yakını ulaşımla ilgili olan ve sizin de görebileceğiniz gibi kararsız kalana güven veren 20'den fazla referansı göz önüne alıp Ağustos sonu ve Eylül başları olmak üzere kendisinden birkaç bilet alıp ödemesini yaptım. Yalnız geçtiğimiz Cuma, kendisinin polis olduğunu belirten bir kişi beni arayıp bilet bilgilerimi vererek bunları ne şekil aldığımı sordu. Ben de durumu belirttim. Banka üzerinden ben ve benim gibi kaç kişinin daha bilgisine ulaştıklarını, söz konusu biletlerin bir şekilde ele geçirilmiş bir kredi kartıyla yapıldığını ifade etti. Daha sonra kart sahibi olduğunu söyleyen kişi de durumu tekrar anlatıp kartından yüklü bir derece harcama yapıldığını öğrendiklerini söyledi. Anlaşılan bir sahtekarlık olayıyla karşı karşıya kalmış olduk. Forumdan bu üyeden bilet alan başkalarının da adını söyledi. Başka sorun yaşayanlar varsa paylaşabilirler. Benim ayrı günlerde aldığım biletlerden birinde böyle bir durum ortaya çıktı. Diğerleri henüz görülmedi mi yoksa onlar da benzer şekilde ama başka kartlardan alındı ve daha sonra mı ortaya çıkacak bilmiyorum. Siberalemci adlı üye de olaydan sonra ismini değiştirmiş ve hesabını gizlemişti. Şu an profili tekrar açık. Kendisine durumu sorunca da şaşırdığını, kendisinin de başkasından biletleri temin ettiğini vs mantığa uymayan şeyler söyledi.Bu arada havale istediği hesap, Yapıkredi ve Volkan Parlak adına.

Önceki zamanlarda forumdan ben_wade adlı arkadaştan yakınlarım için yaklaşık 4 bin liralık uçak bileti almıştım sorunsuz bir şekilde. Yine birkaç yıldır bu forumda çeşitli ürünler, hediye çekleri alıp en ufak bir sorun yaşamamıştım. İlk defa böyle bir şey başıma geldi ve gerçekten çok huzursuz oldum. Ufak da olsa bir indirim kullanabilmek için burada gezerken 20-30 tl için böyle bir mağduriyete düşmek gerçekten hiç hoş değil. Bu arada dolandırıldığını söyleyen kişi, savcılığa başvurduğunu, harcama özetinde alışverişi çıkan kişilerden de bahsedip dilekçesine ekleyerek ilgili kişiyi şikâyet ettiğini, benim de karakola gidip güya kendimi temize çıkarmam gerektiğini söylüyor. Zaten yazışmalar, ödemeler kayıt altında. Eğer resmi bir davet gelirse gidip durumu belgelerle açıklamayı düşünüyorum. An itibariyle benim de yapmam gereken bir şey var mı bilmiyorum doğrusu. Ayrıca söz konusu biletler de henüz kullanılmadı. Sanırım banka ile beraber ilgili ulaşım kanalına harcama itirazı yapılmış ama iadelerine onay verilmemiş. Hal böyleyken, ücretini de sözde vermişken bu biletleri kullanıp kullanmamayı ve kullanıldığında artı bir sorumluluğu da olacak mı bilmiyorum ki zaten bu durum insanı iğrendiriyor ve iki bileti düşünmüyor.

İlgili üye:http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=2065825

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaşlar, söz konusu üyeden bilet alan veya böyle bir durumla karşılaşan kimse yok mu aramızda?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beklemedenhemenal.com
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.