Şimdi Ara

siberalem arkadaşlık sitesi hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eskiden facebook yokken üyeydim buraya ve yüzde 90 sahte hesaplar vardı

şimdi siteye baktımda admin onaylı profiller diyor tekrar üye olup kız bakmaya değermisizce ?

facebook demeyin oranında suyu cıktı hepsi sahte profil

http://www.siberalem.com/

• internetten sevgili mi bulunur
  • Pepsinin kampanyası var, "3 gün üyelik"

Fake doludur..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://tinyurl.com/eniyiarkadaslik >>>>Arkadaşım şöyle bir site var bakabilirsin.Bu sitedeki sistem ise şöyle işliyor.Kendine uygun adayları seçiyorsun ve onlarla cep telefonu veya kamera üzerinden görüşüyorsun fakat olayın güzel yanı şu:Kullanılan sistem ağı sayesinde cep telefonun karşıdakine görünmüyor ve telefon göüşmen faturana yansımıyor.Ayrıca yine sistemdeki bir özellik sayesinde sana telefon sadece senin istediğin saatlerde gelebiliyor. Yani sen dersen ki beni sadece 16,00-18,00 arası uygun adaylar arayabilir,sana sadece o saatler arası telefon geliyor diğer saatlerde telefonun aramalara bloke oluyo çünkü. Tabi sen istediğin saatte arayabilirsin insanları eğer onlar da bloke koymamışsa.Bu anlamda gerçekten profesyonel bir hizmet olmuş ben de bunu kullanan arkadaşlarımdan duymuştum gayet memnunlar. İnternetteki bir ton çöp siteden millete gına gelmiş zaten.Botla otomatik mesaj atmalar,bayan ağzıyla sahte konuşmalar falan. Bunda öyle birşey yok telde veya kameradasın karşındakini görüyorsun.Güvenlikleri de bayağı iyi şöyle bi araştırdım dünya çapında kullanılan bir sistemmiş bu. Türkiye de de onaylı yaklaşık yarım milyon üyesi varmış.Elit bir platform.1 yıla yakındır kullanıyor arkadaşlarım hiçbir sorun da yaşamadılar herkese tavsiye ediyorlar

• sercinato88 kullanıcısına yanıt
    peki üyelik için 5 dk bedeva diyor ? paralımı bu üyelik
  • yok hocam üyelik bedava. üye olana 5 dk konuşma hediye ediyorlar.
  • Bi ara umutlanıp beden abone olmuştum umarım silinmiştir üyeliiğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Silinmemiş hay sansıma ne güzl unutmuştum site ismini şimdi bir umut otlanayım 35,5 liraymış premiyum 10 kostarika içerim oynunu yerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercinato88

http://tinyurl.com/eniyiarkadaslik >>>>Arkadaşım şöyle bir site var bakabilirsin.Bu sitedeki sistem ise şöyle işliyor.Kendine uygun adayları seçiyorsun ve onlarla cep telefonu veya kamera üzerinden görüşüyorsun fakat olayın güzel yanı şu:Kullanılan sistem ağı sayesinde cep telefonun karşıdakine görünmüyor ve telefon göüşmen faturana yansımıyor.Ayrıca yine sistemdeki bir özellik sayesinde sana telefon sadece senin istediğin saatlerde gelebiliyor. Yani sen dersen ki beni sadece 16,00-18,00 arası uygun adaylar arayabilir,sana sadece o saatler arası telefon geliyor diğer saatlerde telefonun aramalara bloke oluyo çünkü. Tabi sen istediğin saatte arayabilirsin insanları eğer onlar da bloke koymamışsa.Bu anlamda gerçekten profesyonel bir hizmet olmuş ben de bunu kullanan arkadaşlarımdan duymuştum gayet memnunlar. İnternetteki bir ton çöp siteden millete gına gelmiş zaten.Botla otomatik mesaj atmalar,bayan ağzıyla sahte konuşmalar falan. Bunda öyle birşey yok telde veya kameradasın karşındakini görüyorsun.Güvenlikleri de bayağı iyi şöyle bi araştırdım dünya çapında kullanılan bir sistemmiş bu. Türkiye de de onaylı yaklaşık yarım milyon üyesi varmış.Elit bir platform.1 yıla yakındır kullanıyor arkadaşlarım hiçbir sorun da yaşamadılar herkese tavsiye ediyorlar

Gerçekten doğru mu bu

• Ben o siteye hergün 3-4 kere üyelik açıyordum (ücret karşılığı) gerisi sen düşün
  • sercinato88 kullanıcısına yanıt
    sinopluSEKERKIZ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Untertail

quote:

http://tinyurl.com/eniyiarkadaslik >>>>Arkadaşım şöyle bir site var bakabilirsin.Bu sitedeki sistem ise şöyle işliyor.Kendine uygun adayları seçiyorsun ve onlarla cep telefonu veya kamera üzerinden görüşüyorsun fakat olayın güzel yanı şu:Kullanılan sistem ağı sayesinde cep telefonun karşıdakine görünmüyor ve telefon göüşmen faturana yansımıyor.Ayrıca yine sistemdeki bir özellik sayesinde sana telefon sadece senin istediğin saatlerde gelebiliyor. Yani sen dersen ki beni sadece 16,00-18,00 arası uygun adaylar arayabilir,sana sadece o saatler arası telefon geliyor diğer saatlerde telefonun aramalara bloke oluyo çünkü. Tabi sen istediğin saatte arayabilirsin insanları eğer onlar da bloke koymamışsa.Bu anlamda gerçekten profesyonel bir hizmet olmuş ben de bunu kullanan arkadaşlarımdan duymuştum gayet memnunlar. İnternetteki bir ton çöp siteden millete gına gelmiş zaten.Botla otomatik mesaj atmalar,bayan ağzıyla sahte konuşmalar falan. Bunda öyle birşey yok telde veya kameradasın karşındakini görüyorsun.Güvenlikleri de bayağı iyi şöyle bi araştırdım dünya çapında kullanılan bir sistemmiş bu. Türkiye de de onaylı yaklaşık yarım milyon üyesi varmış.Elit bir platform.1 yıla yakındır kullanıyor arkadaşlarım hiçbir sorun da yaşamadılar herkese tavsiye ediyorlar

Gerçekten doğru mu bu

hocam dene bak istersen etrafımda örneğini görmesem yazmazdım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Untertail

quote:

Gerçekten doğru mu bu

hocam dene bak istersen etrafımda örneğini görmesem yazmazdım

Hayırdır para faln mı alıyosun bu işten heryere bu sitenin tanıtımı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arkadaşlık siteleri mantar gibi çoğalmaya başladı. Bu işte iyi para var anlaşılan.
    Ancak siberalemi bu konuda en güvenilir sitelerden biri sanırdım taki üye olup sistemin fake hesaplarla,
    dolu olduğunu görene kadar. Ayrıca yazılan mesajları siberalemin filtresinden geçtikten sonra karşı tarafa gittiği konusunda da ciddi şühelerim var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.