Şimdi Ara

Shyvana İçin Build ? Ve Shyvana'nın Olayı Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taktik Verebilecek Olan ? Bence Donmuş Balyoz ve Koruyucu Melek Kesin Olacak. Attack speed için ne alsam ? + merkür'ün çizmesi alınmalı ama yinede ben kaşif alıp sığınak efsunu yapıyorum sonuçta jung'da çok iyi yapıyor. Taktik vs. De bilmiyorum bilen varsa söyleyebilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-025ED0213 -- 31 Temmuz 2013; 4:15:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• saldırı hızı için aklın sınırımı ne onu al.
  • Kardeş shyvanaya hiç bulaşma useless buff gerekiyor çok çok daha iyi alternatifleri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hell2o1o

Kardeş shyvanaya hiç bulaşma useless buff gerekiyor çok çok daha iyi alternatifleri var

Şuan free den kullanıyorum ama kesinlikle useless değil bence çok güzel. Neden useless ? Skillerin damage mi az ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jungle alıcam desen yerine jarvan lee sin sejuani hecarim evelynnm varken alırmısın açıkçası ben almam solo desen yorick jayce garen darius teemo irelia varken alırmıyım almam
    Metada yeri yok çok gereksiz bi hero

• Solo oynanabilir. Jungle için cc yok malesef
  • quote:

Kardeş shyvanaya hiç bulaşma useless buff gerekiyor çok çok daha iyi alternatifleri var

Shyvana kadar eğlenceli ve etkili herolar sayılıdır kardeşim.Ben fantezi olsun diye top oynarım ve bu kadar etkili herolar sayılıdır top lanede.
    Yanında Orianna aldın mı o oyun gg .

Build olarak :

split push yapanlar var teleport alıp takımdan ayrı pushlayanlar.Bunlar w fulluyen Hydra vs çıkanlar ama benim her zamanki buildim solotop için tabi :

Karşıda çok rahatsız eden biri varsa ad Cloth armor +5 pot değilse bot +4 pot ile başlarım.
    Dönünce wampiric scepter alirim.Rakibin senden kaçma ihtimali varsa w daki movement speedin hala var olduğu halde Phage i hemen al hem tanklaşırsın hem slow hem dmg in olur.
    Wampiric > botrk alt itemi 1400lük unuttum şimdi adını.
    Phage > Frozen
    Bot > Mercury Treads
    Ardından Wit's End alirim atack speed ve magic resist için.
    Wampiric üst itemini Botrk ( blade of ruined king ) e çeviriyorum. Bu item rakibin kaçma olasılığını düşürüyor.
    Fightı başlatıcak bir karakter olduğu için Iron Solari tercih ediyorum.
    Kalan 1 slota Guardian Angel mı alıcaksın Quicksilver Sash mi alicaksin Bansshe's Veil mi alicaksın o karşı takıma bağlı.

Skillerde ilk q sonra w fulluyoum. E skili useless diye açmamazlık yapma dragon a dönüşünce çok arıyorsun o skilli açmayı unutursan :D
    gl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burdaki Çelıncırlar useless diyorlarsa öyledir. Şaka bir yana EUNE de çelıncır düzeyinde picklenen bi kardeşimizdir kendileri shyvanın olayı ise; Mide roam yapıcak biri alınır (kassadin gibi vs vs) shyvana hem jungle döner hemde midden farm alır. Spell olarakta Exhaust alırki 6 levelden önceki ganklarında kullanabilmek için. 6 levelden sonrada eğer botunuz gold seviyesindeki gibi sen gank attıgında uyuyan tipler değilse kesinlikle kill çıkartırsınız. Karşında Nautilus jungler varsa adamın junglesine dalmaktan sakın kaçınma aç Wyunu yapış arkasına adamı kesinlikle oyundan düşürürsün.

Not; Shyvana oynamadım (Rankedde). Ama hakkında uzunca araştırma yapmıştım edindiğim bilgiler bunlar.
  • Jungle Shy useless.
  • bir arkadaşım oynuyordu bir aralar çok iyi cj yapıyordu hattaha baron steali ile oyun çevirmiştik falan
  • counter jungle yapmayacaksan bulaşma gank atması çok zor cc olmadığından.

• Polydos kullanıcısına yanıt
    Shy zaten topta oynuyor ne ara jungle geçti ?
  • Karşıma amumu moakai sejuani naut gibi jung lar geldimi hemen pickliorum, cj ile cok rahat oyundan dusure biliyorsun latede ise ultiyle beraber ölümsüz

• Karşıma amumu moakai sejuani naut gibi jung lar geldimi hemen pickliorum, cj ile cok rahat oyundan dusure biliyorsun latede ise ultiyle beraber ölümsüz

• Attığı gangde en azından kendisi kill alan bi ablamız.Kaçış pek kolay olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

quote:

Şuan free den kullanıyorum ama kesinlikle useless değil bence çok güzel. Neden useless ? Skillerin damage mi az ?

adam haklı. eskiden hızlı jungle dönüyodu falan filan da, şimdi jungle'ın gücü de arttı canı çok azalıyor. adam gibi gank atabilme kapasitesi de yok. counter jungle yapabilirsin de, nunu, trundle, udyr, vi gibi daha güzel seçenekler var. sen counterjungle yaparken mid falan yardıma gelirse, öldüğünün resmidir. bu diğer seçeneklerin kurtulması daha kolay. aslında towerdive yapma kapasitesi yüksek ama onu da herkes beceremez. iyi gank atmak istiyorsan exhaust, tower dive yapmak istiyorsan(ki shyvana'da şart bu) flash alman lazım. flash alınca da adam akıllı bi cc'n olmuyo.

topta biraz daha viable denebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 31 Temmuz 2013; 8:09:42 >

• Jungle shyvana useless diyorlar. Ondan Snoopeh jungle Shyvana oynuyor. Tabi siz Kömür 5 siniz ama challencer seviyesindesiniz afkler troller yüzünden kömürsünüz yoksa.... tabi tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 31 Temmuz 2013; 8:13:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Tanın

Jungle shyvana useless diyorlar. Ondan Snoopeh jungle Shyvana oynuyor. Tabi siz Kömür 5 siniz ama challencer seviyesindesiniz afkler troller yüzünden kömürsünüz yoksa.... tabi tabi

kömür 5

• Shyvana en iyi herolardan birisi. Damage ı çok iyi. Ama bence bi skili slow felan vursa cok güzel olurdu. Gank kapasitesi açısından. Şuanda sırf damage olduğu için anca takım arkadaşında cc olması gerekiyor.

Adam useless demiş vurun
  • shy cidden süperde ben oynayamıyorm gibi sanki Shy da build çok fark atıyor tamam diğer krktrler de de önemli ama shy baya bayağı çok önemli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.