Şimdi Ara

Shugo Emperor Tomb (Bakmadan girmeyin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rehber hazırlamaktan pek haz etmiyorum ama son 4-5 gündür kendisini "Pro" sanan bir kaç oyuncu bozuntusu yüzünden shugo zindanını bir türlü bitiremedim ve en nihayetinde bu rehberi yazmaya karar verdim.
    Burada anlatacaklarımla ile eski model shogu zindanını bile elinizi kolunuzu sallayarak bitirebilirsiniz ki yenisinde hiç kasmanıza gerek yok.

    Bu zindan 3 tur ve 6 boss dan oluşuyor.
    1 turda 3 skill
    Normal attack(tek hedefe 1 saniye aralıklarla normal vurabilirsiniz)
    Sharp blow (tek hedefe 4 saniye aralıkla güçlü bir şekilde vurusunuz)
    Lightining Bolt Of Justice (4 tane hedefe 8 saniye aralıklarla baya iyi bir vuruş yaparsınız)

    2. turda 4 skill
    Yukarıdakilerin haricinde Dp yiyen ve 6 hedefe 10 saniye boyunca her bir saniyede vurur 1000 civarında dp harcar

    5. turda ise Magic miror adında kulelere kalkan veren ve onları 8 saniye boyunca ölümsüz yapan bir skill. 2000 dp harcıyor sanırım.

    Yukarıdaki son iki skillin soğuma süresi yok ama devamlı kullanmak dp israfından başka bir şey değil.

    Bossların vuruşlarından sakınmak için boss a olan mesafenizi 4,5 metre olarak ayarlamanız gerekiyor. Öteki türlü vur kaç yapmak zorunda kalırsınız ve zamanınız azalır.

    1. TUR

    Bu turu zorlanmadan geçebilirsiniz. Bir kişi ortayı iki kişi sol ve sağı alıp gelen mobları kesin. Boss turlarından sonra çıkan spiritleri kestiğinizde size heal freeze ve dp veren beceriler atacaklarıdır. Yukarıda dediğim gibi her boss un alan skill i var. Bu skiller zarar vermez ama sizi bir süre etkisiz yapar.

    2. TUR

    Bu turda da birisi ortayı diğerleri sol ve sağı alacak. Sol ve sağdaki her iki oyuncu 1. turdan biriktirdikleri dp leri gelen ilk dalgaya boşaltırsa onları kestikten sonra gelecek olan dp ye yer açmış olursunuz. Burada bir dalgayı dediğim dp skilli ile (SHugo Venom) bir dalgayı da standart 3 skill ile keserseniz kulelere ulaşmalarına asla izin vermezsiniz. Bu turda kaybetseniz bile 3. tura geçiyorsunuz ki bunu ben 4 gün önce öğrendim.

    3. ve son TUR

    En zor tur burasıdır. Oyunu bilen ve eşyaları toplayan kişi mutlaka ortayı almalıdır. İlk olarak sol taraftan kalabalık dalgalar gelirken sağ taraftan 5 tane mob gelir. Oyunculardan birisi sağ taraftaki 5 liye dp ve alan skilli atıp ölmelerini beklemeden sol tarafa gidebilir. sol taraftan gelen kalabalık dalgaları dp ve alan skilleri ile kuleye yaklaşmadan indirebilirsiniz.
    3. turun 1. boss undan sonra kalabalık taraf sağ taraf olacaktır. Sol ve sağ oyuncuları sağ tarafa geçip gelen mobları aynı şekilde kesebilirler.
    3. Bölümde ise kalabalık moblar ortadan gelecektir. Bütün oyuncular ortada durup gelenleri indirebilirsiniz. Bu son turda çok fazla geliyorlar.

    Ortadaki oyuncu için mini bir rehber.

    Dp skillerini mümkün olduğunca kullanmasın son turda. Yukarıda söylediklerimin haricinde aralıklarla sol ve sağdan hızlı moblar gelmekte. Onlara çok dikkat etmek gerekiyor ve diğer oyuncular kulelere kalabalık mob yaklaştırırsa hemen freeze atması gerek. Kulelere heal atmakta bu oyuncunun işi. Bu işi sağlama almak için son turda ortadaki kaleyi "1" e heal i "2" ye ve freeze "3" e almak çok hızlandırır. Kalabalık moblara karşı freeze kalmamıl ise yukarıda dediğim şekilde dp nizi harcamadıysanızz 2k dp ye ile en yakınınızdaki iki kuleyi 8 saniye boyunca ölümsüz yapabilirsiniz. Çok dikkat etmek gerekiyor kalabalık bir mob topluluğu ortadaki kuleyi 3 saniyede kesebilir. Son turdaki bosslar arada sırada alan skilli atarlar. Bu skiller kulelere normalden fazla vurur ve bu nedenle alan skill ini görür germez freeze basmak gerekiyor.

    Bu zindanda kilit oyuncu ortadaki oyuncudur. En iyi bilen kişinin geçmesi ve bütün heal ve freeze skilleri bu oyuncuya verilmeli. Kenar oyuncular skillerini ve dp lerini akıllıca kullanırsa çok rahat bir şekilde bitirebilirsiniz.
    Sharp blow skillini en fazla hp si olan mob a vurmaya çalışın. 1k lık dp skill ini 6 dan fazla olan moblara kullanın. Kendi kulenizi korumak için dp saklayın ve gerektiğinde 2k lık kalkan skill ini kullanın.

    4 gün öncesine kadar bu zindanı hiç bitiremediğim olmadı ve bir defasında sadece 1 tane heal skill i ile bir tane bile kule vermeden bitirdim ama dediğim gibi yanınızdaki oyuncularda iyi oynamalı.
    Bugün ise 2 tane kendilerine "pro" deyip benim bilgimi sorgulamaya çalışan iki oyuncu 20 tane heal ve 10 a yakın freeze ile bitiremedi bu zindanı.







  • henüz hiç girmedim. ama sorduğum kişiler içeride sadece item kazandığımızı sölediler o yüzden pek sallamadım. hani ap filan kazanabilsek ozaman hergün girilebilirdi. bu rehberide ezberlerdim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grafmaster

    henüz hiç girmedim. ama sorduğum kişiler içeride sadece item kazandığımızı sölediler o yüzden pek sallamadım. hani ap filan kazanabilsek ozaman hergün girilebilirdi. bu rehberide ezberlerdim :)

    ap medal, binek, kanat, değişik skinler düşüyor. girip bi bakar insan meraktamı yok , öyle çokta zor da değil.
  • Stormwing silah yada armor bırakabiliyor sandıklar. Bunların haricinde çok güzel görünüşü olan kanatlar ve hemen hemen her sandıkta Mithril Medal var. 7 key ile bitirir ve gold medal bölümüne girebilirseniz 20-30k ap ve en az 5 tane medal alabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grafmaster

    henüz hiç girmedim. ama sorduğum kişiler içeride sadece item kazandığımızı sölediler o yüzden pek sallamadım. hani ap filan kazanabilsek ozaman hergün girilebilirdi. bu rehberide ezberlerdim :)

    Sana yalniş bilgi vermişler. içerde öncelikle ap relic veriyor. sonra binek kanat skin itemleri cıkma şansın var.

    her bossdan düşen keyler var. bu keylerle box acıyorsun. 4 .eşit kutu var.
    Bronez odasında en küçük boy box ve en büyük box.
    -en Küçük boxlardan Greater icon veya major icon.
    Silver odasında küçük boy box ve en büyük boy
    -Küçük boy box lardan greater veya major siel tipi relic cıkıyor.
    Gold pdasında ortaboy be en büyük boy boxlar
    - orta boylardan Greater Goblet veya Major cıkıyor.
    -En büyük boy boxlar dan Greater Croen veya major cıkıyor.
    Bütün boxlardan medal kanat skin itemleri cıkma şansı vardır.

    Kücük ve orta boy boxlar 1 key harcar en büyük boy boxlar 3 key harcar.

    5 key ile 35k ap cıktığıda oluyor. 10k da .




  • abyys itemlerine odaklandığım için başka bir şeyle zaman kaybetmek istemiyordum o yüzden shugoya hiç girmemiştim :/ rahberi ezberlesem iyi olur. cidden ap verdiğini bilmiyorum bana ap çıkmıyor demişlerdi neyse
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufujk

    quote:

    Orijinalden alıntı: grafmaster

    henüz hiç girmedim. ama sorduğum kişiler içeride sadece item kazandığımızı sölediler o yüzden pek sallamadım. hani ap filan kazanabilsek ozaman hergün girilebilirdi. bu rehberide ezberlerdim :)

    ap medal, binek, kanat, değişik skinler düşüyor. girip bi bakar insan meraktamı yok , öyle çokta zor da değil.

    herkes senin gibi duo yapamiyo bebeeemm XD
  • event olarak çıkmıştı şugo oyunun bi parçası oldu çıktı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.