Hele bi yeni server'a geçilsin, durun bakalım.... Mesaja git »
Bu olay normal bir hükümette 4-5 baş götürür belki de tümden ama koyunlar ülkesinde ; Türkiye seninle gurur duyuyor ! ne zaman bu sloganı duysam gene ... Mesaja git »
Böyle bir ortamda tarihi konuşma, çakma paşanın cevabi türk ordusuna hakarettir, başınızda silah varken kim hayır der, ulan bunu sen deme bari rezil a... Mesaja git »
Sıfır, Kapalı Kutu . Adıma TR Faturalı, Garantili. Kargo ücretide bana ait. Referanslarıma bakmanızı tavsiye ederim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü y... Mesaja git »
Konkort müfettişleri de işi uzatacaklar siyaset amaçlı, sağlam olan da çökecek.... Mesaja git »
Selamlar arkadaşlar,
Tablet ve kalem 2018 - 5 ayda alınmıştır, faturalı ve garantilidir. Herhangi bir sorun, çizik vs yoktur zaten 2-3 kez kullanıldı.... Mesaja git »
Ülkenin kafasi hala dank etmedi, ben biseyler kapayım derdinde millet, hakikaten batan geminin malları.... Mesaja git »
Hayvandan tek farkını da ortadan kaldırmış insan örneği. Geçmiş olsun, acil şifalar, moralinizi yüksek tutmak çok önemli.... Mesaja git »
Devletin malı deniz işte yiyorlar helali hoş olsun. Yıkmadan yeniden inşa edemezsiniz.... Mesaja git »
Teşekkürler cevap için, sorunu nameserver değişikliği ile hallettim tabi tamamen şans eseri :) Antik bir şehirde küçük bir elfeneri ile gezen arkeolog... Mesaja git »
Selamlar arkadaşlar, yeni açılan bir şirket için .com.tr uzantılı bir domain aldık. Domain IHS üstünde, onu Güzel.net.tr ye göndermek istiyorum çünkü ... Mesaja git »
Tarışılıyor mu bilmiyorum ama halen büyük bir kriz içindeyiz, bu bizim uyanmamızı sağlayan bir tokat değil yere seren bir yumruk oldu. Son haberde 20... Mesaja git »
Geçmiş olsun Speedstep, bu olayın abartılacak bir tarafı yok bence, saç dökülmesi de bir sağlık olayı, hem ruhsal hem sosyal önemi de fazla, güle güle... Mesaja git »
Bütün akaryakıt tuketen cihazlar, sobalar, kaloriferler, fabrikalar, termik santrallerden sonra düsünülebilir tabi bu cevreyi korumak adinaysa.... Mesaja git »
Kimi kime şikayet edeceksin, büyük ihtimalle devlet teşvik ediyor enflasyon yüksek görünmesin diye.... Mesaja git »
Tesekkürler arkadaşlar, continin 4 al 3 öde var . bir bakayım esnafda ne kadar.... Mesaja git »
Üstad, benimde aklımda Nokian D4 var Aracın üstündeki lastikdeki ölçüler 175/70R14 84T Alacağım Nokian D4 175/65 R14 82T Herhangi bir sorun yaşar... Mesaja git »
Selamlar arkadaşlar Seat ibiza 2015 ref. aracım için kış lastiği bakıyorum. Konya şartlarında tavsiye lastiğiniz var mı? Bir de kullanmış olduğum last... Mesaja git »
Bak bunlar da karaktersiz, gizli gizli cumhuriyeti yıkacaz diye toplanırlar, sonra çil yavrusu gibi dağilırlar, yerinde olsam soğutucu birşeyler alırd... Mesaja git »
Sende Budist Güney Koreli bir firmadan alışveriş yapmaya devam et :) kayış koptu diyosun artık :))... Mesaja git »
Takılma böyle şeylere, seninde avatarın Ying Yang ben sana türk düşmanı budist bir çinlisin mi diyorum :) neyse sen takıl.... Mesaja git »
ooo shit gibi mi ? :) sizleri böyle görmek gerçekten bana gurur veriyor, devam et kardeşim sal gitsin içindekileri :)... Mesaja git »
Sen kendini saf Osmanlı kanına sahip mi sanıyordun, oooh yea? :D... Mesaja git »
Kelimeler seçilerek özellikle atılmış bir mesaj. Bakın şeriatçi teröristler nasıl da mutlu olmuş, demek ki amaçları da bu. N11 bedava araba verse alma... Mesaja git »
MERHABA. DELL U2913WM ÜRÜNÜN FATURASI VE KUTUSU MEVCUT DEĞİLDİR. SIFIRDAN FARKSIZDIR, NOKTA İZ HATA ÖLÜ PİKSEL VS YOKTUR. SADECE İSTANBUL ANADOLU YA... Mesaja git »
Kristal deodorant veya stick kullanıyorum, terlemeyi önlemiyor ancak koku sorununu çözdü. Zararlı da değil.... Mesaja git »
Ülkedeki çalışanların %40'ı askeri ücret, %42'si askeri ücretin 2 katı aralığında çalışırken dünyanın en büyük havalimanına gerek var mıydı? Bu parayl... Mesaja git »
Spora büyük bir hevesle başlayıp bıraktığım için şu an ihtiyacım olmayan 2 kutu hardline whey 3 matrix protein tozu (908 gr her bir kutu) satılıktır. ... Mesaja git »
Geçmiş olsun, bu markalar yıllarca pek çok kez hatalarını kabul etmeyip müsterileriyle dalga geçtiler, karlarına kar kattilar. Umarim siz de hakkınızı... Mesaja git »
çilek aromalı 2019 5. ay son kullanım tarihi ölçeği altın sarısıdır fiyat 200 tl
Beta alanın 10 ölçek anca kullanıldı 60 tl
cretain
10-15 ölçek a... Mesaja git »
Selamlar, haftasonu için ikinci el olarak alındı. Sorunsuz fiyatına göre güzel karttır. 1 gb ddr3 ve 256 bit.
Fiyat 130 TLSistem Notu : Bu ilan her tü... Mesaja git »
Eğer zor şartlarda asgari ücretle çalışmaya razı değilsen intihar bir çözümdür. Hayatta kalmak için çalışmak için adil değil insan ömrü.... Mesaja git »
Haber hakkında yayın yasağı getirilmesi lazım... Mesaja git »
Satıldı...
başlıklı konuyu favorilerine ekledi
(4 ay önce)
Satıldı. Sıfır fiyatı 2273 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
silinebilir
başlıklı konuyu favorilerine ekledi
(4 ay önce)
Yeni farkettim, herkesin potansiyel suçlu olabileceği bir sistemde olmayan ilahi güçlere güvenerek kör bir hakemden düzgün karar vermesini istiyoruz. ... Mesaja git »
Ulkenin irzina gecildi, malesef sadece istatistiki bir haber.... Mesaja git »
1 senedir kullanmakta olduğum ekran kartımı GTX 1080 e yükseltmek istediğim için satıyorum. Fatura ve garantisi yoktur, kutusu mevcuttur. Şu anda sist... Mesaja git »
Sensible Soccer oynayan adamdın arkasındayiz!... Mesaja git »