Beyler Sanalpazar ödeme yapıyor, yapmıyor diye birbirinizi yemeyin. Birkaç kişini ödemesinin yapılması ödeme yapılıyor anlamına gelmez. Bu işin takibi... Mesaja git »
Burada herkesin alacağı var. 700 ilanı kapadım. Çok değil 6 ürün alacağım var ama yinede var. Bana dokunmayan yılan meselesi değil, olayın gidişatın... Mesaja git »
ndrys
Korkuya gerek yok sadece sinirlerimiz bozuluyor o kadar. sanalpazar yok olmaz en fazla el değiştirir. Hukukcu değilim ama alan şirkette borla... Mesaja git »
Sizi anladım da, 60 gün sayarak 4 ocağa gitmedim. 4 ocakta kayyum çeketini alır çıkar. (12 aydan fazla erteleme yapılamaz, Yanılmıyorsam erteleme ka... Mesaja git »
Yeni yapılan satışların ödemelerinin yapılmasına bakarsanız öyle bir yanılırsınız ki....
(Yapılan satışlara otomatik satış kodu verilir. Her satışta... Mesaja git »
Birde gözümüz alışmıştı siteye. Diğer platformlar gibi karmaşık değildi.... Mesaja git »
N11 e geçeceğiz başka çare yok. Komisyon varsın %1 fazla olsun. En azından parayı alacağımız günü ve miktarı biliriz. Dükkanı açtım evraklarda sad... Mesaja git »
Sahip çıkmalıyız diyorsun Haklısın da Biz onlara sahip çıkıyoruz da onlar bize sahip çıkmıyor. 7 ekimden itibaren satış yapanların parasını üç gün... Mesaja git »
Kardeş haklısın da Satıcı dükkanın "Yaptığı işlem sayısı ve puanı diye bir olay var . Ben 115 ürün sattım 90 yorum ve puanım var. Üyenin satış say... Mesaja git »
Yapılan ödemeleri "NE OLUYOR" bölümünden "DÜN" sekmesinden takip edebilirsin. 20 gün öncesine kadar o bölümden ödeme yapılan sayıyı ve kimlere yapıl... Mesaja git »
Hala satış yapanlar var. Neler oluyor bölümüne baktım buyurun; 113 ürün kargoya verildi. Yukarıda kargoya verilen 113 ürün alıcıya ulaşacak... Mesaja git »
Sanalpazar dolaylı olarak sorumlu. Asıl sorumlu faturayı kesen satıcıdır. Hakem heyetine başvurursan sonuç alacağını zannediyorum... Mesaja git »
Kayyum atanan şirketler arasında sanalpazar yok. Fakat sanalpazar aynı kişilere ait. Yani şu demek; Kayyum heyeti haftada bir kaç kez şirketleri de... Mesaja git »
Beyler hiç düşündünüz mü neden 2 ay? Biliyorsunuz iflas erteleme isteği kabul edilen şirket düzelme meyili gösteriyorsa 6 ay sonra kikinci bir şans ... Mesaja git »
Verdiğim cevap. a****** 10/10/2016 21:55:34********** 07.10.2016 tarihi itibari ile yapacağımız satışların ödemesi 3 iş gününde olabiliyorsa ned... Mesaja git »
700 ilanı kapadıktan sonra bir soru sormuştum. 15 gün cevap vermediler dükkanların kapanması etkisini göstermiş gibi . Bana gönderilen son mesaj ... Mesaja git »
Çünkü o basma kalıp çevabı bize daha önceden vermişlerdi . Yeni üyeler, yeni dükkanlar üzerinden ne koparsak kardır hesabı ile çalışıyorlar. şimdi b... Mesaja git »
Değerli kardeşim yazdıklarının altına imzamı atarım. Hepsine katılıyorum. Milletin, devlet nerede deme hakkı var ama bunu demekle bir kazancımız olm... Mesaja git »
Ve şunu da yazayım. Sanalpazar kötü niyetli olduğu halde sitesini kapatmıyor. Peki sanalpazarın ekmeğine yağ süren kimler biliyormusunuz. Dükkanınd... Mesaja git »
Sanalpazarın kayyumda olmadığını söylerken Yanlış anlaşılmasın bu cümlem sanalpazarın güvenli olduğu anlamında değildir. Bunu niye söyledim; Vatandaş... Mesaja git »
Bu yazınız bana cevap ise şunu söylemek istiyorum. Olayı normal gösterdiğim yok. Olayın şu anki normal seyrini anlattım. Galiba senin olaydan habe... Mesaja git »
Artık "Ne oluyor" bölümünde satici_odeme_listesi.php" linkinide kaldırdılar. kime ödeme yapıldığını da göremiyoruz.... Mesaja git »
Zaten artık göndermiyorum. Daha doğrusu ilanları pasif yaptım. Çünkü satışı yapılan malı göndermez isek bu defa alıcıya haksızlık olur. Sanalpazarın b... Mesaja git »
Beyler Sanalpazarda dükkanı olan birisiyim. yorumları kabaca okudum. Bir yanlış bilgiyi düzeltmek istiyorum. İflas erteleme talebinde bulunan şirketl... Mesaja git »
Bu gün 125 kişinin ödemesi yapılmış . Daha doğrusu 125 kalem.... Mesaja git »
20 marttaki satışlarımı aldım. 30 martta benim de (16 satış) var. Bu hafta içinde bekliyrum.... Mesaja git »
Değerli arkadaşlarım. Benim de sanalpazarda dükkanım var. Merak etmeyin ödemeler yapılıyor ama gecikmeli oluyor tabi. Site üzerinde "Neler oluyor" d... Mesaja git »
Kardeş pm den sormuştum okumuşsun ama bilgi alamadık. birde buradan rica etsek anakartın ve işlemcinin modelini yazarmısın.... Mesaja git »
Satılık Masaüstü Çift Çekirdek 3 Ghz 4 Gb Ram 512 Ekran kartı 128 bit ( lol oynuyorum ) 160 gb hdd Dvd rw Casper Kare Lcd Monitör ( Görüntü... Mesaja git »
İLAN HER TÜRLÜ YORUMA KAPALIDIR, siteler üzerinden ve kapıda ödemeli satış yok. önce ücreti hesaba geçer , bende 1 saat içinde kargolarım. kargo ... Mesaja git »
E2140 E2160 E2180 3ü için http://www.sanalpazar.com/E2180-e2160-e2140__isp21873246 70tl kargo dahil. [link=http://ww... Mesaja git »