Şimdi Ara

acil satılık ram+anakart+ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yarına kadar quake fx5200 128 mb ekran kartımı(tozlandı silmek lazım)+512 mb ddr400 ram imi(cpu-z de kingstone marka diye yazıyor ama emin değilim) ve mercury kobian pvm7 via p4m800ce çipsetli southbridge si via vt8237 olan 2 sata ve 2 ide girişli lga 775 soketli agp8x pD ve p4 desteli anakartım satılıktır.İzmir içi satacağım yarın saat 11 e kadar satılıktır(satamazsam ikinci el alan bi yere satacam) yeni sistem topluyorum o yüzden satıyorum.fiyat olarak 75 ytl istiyorum toplam.parçalar 1.5 yıllıktır.ana kartın kutusu mevcuttur.driver cd leri vardır.sorunsuz çalışmaktadır.parça parçada satabilirim.(pazarlık yapıla bilir.

ilk satışa kalkışım.inşallah sorunsuz ve hayırlı olur.(galiba resimleri beceremedim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Sattıklarım: redno (amd 4400x2 işlemci ve anakart) , zercx (powercolor 4730)
    Aldıklarım: Z1mBaBwE (Ocz Vanquisher Cpu Fanı) , centerland (çakmak) , hysteria35 (celeron 420 işlemci).knnkpln(c2q9400)
    Takas: mathemus (POWERCOLOR HD4730 aldım , Palit 8600gt verdim)

• Kardeş size pm attım
    http://forum.donanimhaber.com/m_74443327/f_//tm.htm#74443327
    Not: Profilinde ismi, cismi bulunmayanları ciddiye almıyorum. Ciddiye alınmak istiyorsanız adınızı belirtin.
  • Tamam alıyorum . msnden görüşelim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_74443327/f_//tm.htm#74443327
    Not: Profilinde ismi, cismi bulunmayanları ciddiye almıyorum. Ciddiye alınmak istiyorsanız adınızı belirtin.
  • redno arkadaşımıza hayırlı olsun.

Sattıklarım: redno (amd 4400x2 işlemci ve anakart) , zercx (powercolor 4730)
    Aldıklarım: Z1mBaBwE (Ocz Vanquisher Cpu Fanı) , centerland (çakmak) , hysteria35 (celeron 420 işlemci).knnkpln(c2q9400)
    Takas: mathemus (POWERCOLOR HD4730 aldım , Palit 8600gt verdim)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa Psu Ekran Kartı Ve Ram
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.