Şimdi Ara

Satılık Amd3000, Asus M2NPV- MX, 478 Anakart, 5.1 Hoparlör, izmir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Asus M2NPV-MX Anakart ve Amd 3000 işlemci satılıktır, onboard ekran kartı vardir. Oyun har5ici kullanım için son derece yeterli bir performansı var, işlemci fanı ile beraber
    ikisi : 90 ytl

Gigabyte 8ipe1000mk anakart, 478 pin, arkadaşıma vermiştim, çalışır sistemden sökerek, çalışmıyor dedi geri verdi, uygun sistem olmadığı için deneyemedim, 2 senedir köşe de duruyor, 478 pin in en iyi anakartlarından biri
    Hurda fiyatı 15 ytl ye satıyorum. Sadece anakart var

diamond 5.1 hoparlör seti, analog
    stereo ve 5.1 yayını bağlamak için gerekli kablolar
    uzaktan kumandası
    TV de kullanmak için aldım, ama annem kullanılmıyor ve yer kaplıyor diye kaldırdı
    Kullanmadığımız için satıyorum, izmir olgun biglisayardan aldım, piyasa da 70 ytl den başlıyor
    http://www.google.com.tr/search?um=1&hl=tr&client=firefox-a&rls=org.mozilla:tr:official&q=%22diamond%20T5100B%22&ie=UTF-8&sa=N&tab=iw

40 ytl ye satıyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

tb2crz, 02AN , mj_pelit, K0rkunc, ahmettu, Cose Turche, Başbuğ66, kurs@tz, anubis2005, redno, teskocuu, kediayhan, KemaloS, greenflash, eltonightvan, mehmet_koksal, mzsahinler, jackal971, MoKoKo®, seko2001, LoBeNzO, baytar, telsiz09, passat1905, strategos, hiickimse, britony, huso, alişeker, öztin, gturan, avk, buyuksoy39, fortress34, Luaxelit, fatalist, ka-sa-tu-ra, 33baba, odrin34, phiber_optic, parenthesis, tamerbilisim, hepatit, Savage, hasok, oversleep, posıtıve, pamirrr, Patriot Ayhan, norsinli, ka1984, siyau, borNEO, mkoyuncu, djnksk88, ilhanathema, kartal, engnKSK, oz_yuksel

• Merhaba size pm attım
    http://forum.donanimhaber.com/m_74443327/f_//tm.htm#74443327
    Not: Profilinde ismi, cismi bulunmayanları ciddiye almıyorum. Ciddiye alınmak istiyorsanız adınızı belirtin.
  • pm
    Alışveriş yaptıklarım: *okanharman * selchuk * hiickimse * corny * C-TİMİ * şeref * XErTuX *WEST_BOY * WhyTheyCallMeInsane * nesimdural * forcun * Smileyy * gslicocuq * sisilli * kissesForYou * wild * Mehmet_Köksal * Seref yuksel * mpy * kachus * bahadir_bado * Rizeli55 * 288xq * vincee * öztin * HePeR * rainbowr6 * mj_pelit * necoinside * neosis * sugarboy * karabey_53 *tribalenfeksiyon* evrenersoy79*
  • Amd işlemci ve anakart tarafımdan alınmıştır. teşekkür ederim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_74443327/f_//tm.htm#74443327
    Not: Profilinde ismi, cismi bulunmayanları ciddiye almıyorum. Ciddiye alınmak istiyorsanız adınızı belirtin.
  • Gigabyte 8ipe1000mk anakart, için pm attım cevap bekliyorum

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.