Binance Global Para Çekme Nasıl
Çok eskiden binance tr ile golabale para atmıştım para çekmek için tekrar trye mi aktarmam lazım, desteğe sordum biz ayrı firmalarız onlara sorun diyor, globaldeki parayı nasıl çekeceğim?
Konforlu Minivanlar Hangileri?
500 bine kadar bu sınıftaki en konforlu modeller caddy ve combo mudur başka hangileri iyidir?
Renault Scenic II vs Scenic III
35mb Hız 200kb'ye Düştü
Esty Ankastre Çöp Oldu Yerine Ne Almalı
7-8 senelik bir Esty ankastre fırın vardı kontaktör denen parça bozulmuş yetkili serviste bile parçası yok yani çöp oldu, uygun fiyatlı modellerden hangi markayı önerirsiniz?
Emniyet Şeridinden Üstüme Kıran Araç
Temde sıkışık trafikte giderken sivil plakalı 20-25 yaşlarında birinin sürdüğü suv hızla gelip önce emniyet şeridine girdi ardından önüme kırdı yol vermedim camdan beyaz bir a4 kağıt gösterdi görevli yazıyordu sonra plaka fotoğrafı çekip el kol yapıp makas atarak basıp gitti
şimdi sizce bu kimin yeğeni neyin nesidir, ve ne cezası yazdırabilir ceza gelirse nasıl itiraz edebilirim?
Tmsf'ye Devredilmiş Banka Kredi Kartı Borcu
banka 2000 senesinde tmsf'ye devredilmiş ama bu bankaya ait 2001 tarihli kredi kartı borcu yeni geldi, borç sahibi vefat ettiği için mirasçıları sorumluymuş, icra kağıdında yazan ücret 500tl ama avukatın söylediği borç 19000tl.
bu durumda ne yapmak lazım?
Oda Termostatlı Sistemde Vana Ayarı Nasıl Olmalı?
oda termostatı takılı sistemde peteklerin alt-üst vana ayarları nasıl olmalı, alt ve üst tamamen açık mı olmalı?
Sony Teyp EQ3 Nedir?
Teypte eq3 low mid high ayarları var, bunlar nedir, kaç yapmak lazım?
Çukuru Girince Takırtı Sesi
çukura girince ön taraftan lakur lukur sesler geliyor, rot balansçı baktı alt takım yeni değişmiş hepsi sağlam gözüküyor dedi, başka neyden olabilir bu sesler?
ego primum tollo nominor quoniam leo
|
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 21 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.106
İkinci El Bölümü Mesajları: 386
Konularının görüntülenme sayısı: 305.954 (Bu ay: 3.228)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11.296 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor