Turknet YAPA'dan vdsl kullanicilarini cikartmiş
Turknet hiz düşüklügümü fark ettim, ariza kaydi biraktım benden speedtest falan istediler muşteri hizmetleri benim hizimi da göremiyor, hizimi gören birisi ilgilenmesini istedim , web sayfalarinda şikayet için bir numara vermişler
"TurkNet’li olduktan sonra arızalarınız (Teknik Destek ) dışındaki Bilgi – İşlem – Şikayet talepleriniz için 0212 703 43 71 no’lu telefon üzerinden uzman ekibimizle iletişime geçebilirsiniz."
yukarida ki bilgi de yazan 0212 703 43 71 aradim bunlar şikayet almiyormuş websayfalarini güncellenemişler heralde anlamadım,
tekrar aradilar uzun bir telefon konuşmasinin sonunda sorunun ne oldugunu cözebildik,
aktif alt yapıdan vdsl kullanıcılari cikartmişlar, vae ye gecirmişler sadece fiber kullanıcılarına aktif alt yapıdan hizmet vereceklermiş,
başka iss ye geçmenin zamanı geldi sanırım, varsa iss tavsiyeniz yazarsanız sevinirim.
|
|
|
|
|
Vodafone nun Terbiyesizligi
|
AVEA ÖDEDİGİM FATURAYİ ÖDEMEDİNİZ DİYOR.
|
avea vodafone 3g ip adresi?
|
Asus k52jc laptop fani
|
i7 2600k - Msi z68a g43(g3) - Gskill Ripjawsx DDR3 1600 2x4 - Cooler Master Haf 942 - W.D 2tb,4tb - Samsung 1tb - Corsair 120gb Force 3 GT - logitech mk320 (berbat bi klavye almayin.) mk520 logitech g400-g930 - Acer 23 inc 2 ms - Noctua nh-d14 - Seasonic Platinum Serisi 1000Watt - Sapphire R9 390 NITRO |
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 877
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.771 (Bu ay: 49)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 671 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar