Diş Çekimi Sonrası Kan Toplama(Sarkıt gibi)
Dostlar forumda bir diş hekimi varsa yardımcı olursa çok sevinirim :) dün üst ceneden diş çektirdim, verilen tamponu yarım saat tuttum sonra iş yerine geri döndüm. Konuşurken pıhtı düştü ve küçük küçük kanamalar başladı. Böyle balon gibi kan toplanıp patlıyordu sonra tekrar topluyordu. Üçüncü dördüncü balon patlamadi ve kaldı kanamalar azalarak durdu. Balonun da içi boşaldi. Ancak şu anda dişin olduğu yerde aşağı sarkan, kırmızı diş gibi gözüken pihti var. Bu durum normal mi yoksa onu koparıp tampon koyup tekrar pihti oluşmasını mi saglamayalim? Yoksa bu Sarkıt, boşlukta gerekli doku oluşunca kendisi düşer mi?
Ne Zaman Çıkabilirim?
Dostlarım iyi günler, taşındım ve bulunduğum yerde Vodafone çekmiyor. Red 20 kullanıyorum, taahhüt bitiş tarihi Yanımda uygulamasında 30.11.2021 gözüküyor. Anlık olarak da 60tl cayma bedeli var. Bu cayma bedelini ödememek için yeni operatöre ne zaman geçiş yapmam gerekiyor? Tam 30.11 tarihini mi beklemeliyim? Yoksa Aralık ayinda mi olmamız gerekiyor? Yeni aya geçerse taahhüt bitti deyip 3 katı fatura gelir mi?
Şimdiden teşekkür ederim.
Hayırlı forumlar dostlarım. Anneme bir telefon alacağız. Oyun oynamıyor, el işi ürünler yapıyor, yaptığı ürünlerin yakın ve orta uzaklik planla fotoğraflarıni çekiyor. Sosyal medya ve banka appleri kullanılacak o kadar. Kamera ve hafıza öncelikli olmak üzere 3000tlye kadar veya biraz üstü cihaz önerebilir misiniz?
Dostlarım wifi pinginden bıktım, pcnin olduğu odaya kablo çekmek şansım da yok bi powerline adaptör almak istiyorum. Önceliğim oyun olduğu için hızdan çok ping önemli, 100mbit fiber İnternetim var hız kaybı çok önemli değil. Düşük ping alabileceğim powerline adaptör önerebilir misiniz?
Clio 1.0 Joy Mu Corsa 1.2 Essential mı?
|
Dostlarım iyi forumlar. Forumda ve Türkiye'den gördüğüm kadarıyla ağırlıklı olarak Unity kullanılıyor. Ancak eminim gms kullanan da vardır. Gms ve gml öğrenmeye çalışıyorum, youtubedan Shaun'un tutoriallarını izliyorum ancak özelleştirmek isterken beceremediğim yerler oluyor. Gms kullananların toplandığı, yardımlaşabilecegimiz, asset, script paylaşabilecegimiz bir discord kanalı, telegram grubu vs var mı?
Ayrıca bana gml öğrenmek için kaynak önerebilir misiniz? Tercihim İngilizce olur. Shaun ve FriendlyCosmonaut'ı takip ediyorum. Diğer bulduğum kanallar giriş seviyesi değildi, açıkçası anlamakta zorlandım :)
God of War OVERRATED!
|
|
Balkondaki Dış Uniteden Su Akması
|
Netflix daha önce izledigim dizileri işaretlemek?
|
Meslek: Tacir
Yennefer of Vengerberg
|
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.481
İkinci El Bölümü Mesajları: 172
Konularının görüntülenme sayısı: 99.832 (Bu ay: 1.318)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.293 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic