Huawei p20 lite ekran koruyucusu bire bir uyuyormuş bu telefona.... Mesaja git »
Şimdi arkadaşlar yazacaklarım kendi askerlik yaptığım yer olan İstanbul Hasdal muhabere alayı için. Heryerde farklıdır muhtemelen. Bende 5-6 sene önc... Mesaja git »
Merhaba arkadaşım. Benim dişlerde 2 tane dolgu vardı 2-3 sene önce yapıldı. Bu dolgular alttan kırıldı. Üstte duruyorlar hala ama alt tarafı boş dolgu... Mesaja git »
Haram olsun. Başka diyecek birşey yok. Bizim burada 5 katlı bilmem kaç odalı müftülük binası yapıldı. Birde bunun için yıllarca her cuma ve bayram na... Mesaja git »
Madem bağımsız yargı karar verdi Trump neden çıkıp defalarca bağımsız yargıya değilde RTE'ye teşekkür etti rahibi bıraktılar diye. Yersen. Türkiye'de ... Mesaja git »
Arkadaşım sakın öyle kötü bir şeye kalkışma. Anneni düşün onun ne hale geleceğini düşün. Birde nerede oturuyorsun yazsana belki orada oturan arkadaşla... Mesaja git »
En son paragrafa dikkat. Silahla ve bıçakla adam yaralama uyuşturucu bulundurma ve kullanma ne ararsan var ama serbest. Anamız babamız savcı ya da hak... Mesaja git »
Üretim yok ihracat yok betonarmeye devam. Bu şekilde hiçbir şey gerçekleşmez. Millete yaslanacaklar yine. Allah hepimize kolaylık versin.... Mesaja git »
Arkadaslar bu tv den alicam bilgisi olan varmi nasildir kanal gecisleri kalitesi falan.... Mesaja git »
Otobüslere sistem kurulması lazım. Şoför tüm saldırılara açık. Şoför istediği zaman bir tuşa basarak veya eliyle kapatarak kendini kırılmaz cam ile ko... Mesaja git »
Nanatsu no Taizai: Seisen no Shirushi Bu ne peki ara sezon gibi birşey mi ? İzlemek gerekir mi hikaye devamlılığı açısından ?... Mesaja git »
10 emirden herkese Şeytan Kral Tevrattaki bir emri temsil eden bir lanet uyguluyor. Mesela Garan'ın emri Doğruluk emriydi ve Yalan söylemeyeceksin... Mesaja git »
Arkadaşlar ben 2014 te çıkan ilk sezonu izlemiştim. 2. sezon hangisi. Nanatsu no Taizai: Imashime no Fukkatsu var o mu 2. sezon. Birde Nanatsu no Tai... Mesaja git »
Keşke herşey forumdaki ankete göre belli olsa. Forum dışında veya internet kullanmayan bir dünya insan var. Seçimi şekillendiren onlar.... Mesaja git »
Bakkallarında tersi tutuyor bazen. Bizim mahalledeki bakkala sabah işe giderken eşim gitmiş sigara almaya para almayı unutmuş yanına. Bende eşimden 1 ... Mesaja git »
Dostum devletçilikle ne alakası var. Birşey bilmeden konuşuyorsun diyosunda ben mali müşavir ve sigorta uzmanıyım yani direk bu işlerin içerisindeyim.... Mesaja git »
Orada çalışanların sigortası da yoktur muhtemelen. Alo 170'i arayarak çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığına kayıt dışı istihdam şikayetinde de bu... Mesaja git »
Adam hala aliyorsun diyo ben onlari ornek olarak verdim. Yilbasinda aldigin ile suan aldiginin parasi aynimi ona bak. Asgari ucret hala ayni ama hatta... Mesaja git »
Ya arkadaşım sen bu dediklerine gerçekten inanıyor musun yahu ? Gerçekleri göremiyorsun galiba. Kendine bir ütopya yaratmışsın orada yaşıyorsun. Söyl... Mesaja git »
Aslında noterlerinde vatandaşı biraz uyarması gerekiyor. Satış sözleşmesi yapılırken parayı aldınızmı, parayı size kim yatırdı, parayı yatıran kimse o... Mesaja git »
Yeni albüm Heaven Upside Down sonunda 6 Ekim'de çıkıyor. Şarkı listesi şöyle : 1. Revelation #12 2. Tattooed In Reverse 3. WE KNOW WHERE YOU FUCKING ... Mesaja git »
Sanırım adam 3. oyunun hikayesini yayınlamış. Türkçe'ye çevrilirse süper olur. -Dearest Player, +Dearest Playa, -I hope this letter finds you well.... Mesaja git »
10 seneden beri oyuncuların "Ha geldi ha gelecek." dediği Half Life 3 veya Half Life 2: Episode 3, son alınan bilgilere göre iptal edilmiş g... Mesaja git »
Evet bende çok merak ediyorum çevrilse keşke.... Mesaja git »
Oy vermeyin o zaman arkadaşlar. Başa getiriyorsunuz sonra söyleniyorsunuz.... Mesaja git »
Naruto
başlıklı konuya yorum yazdı
(2 yıl önce)
http://testyourvocab.com/result?user=8139577... Mesaja git »
[i][b][color=#006699]Bizimkiler sadece konuşur başka hiçbir şey yapamaz. Yıllardır aynı muhabbet. Sadece kendi ülkelerinde krallar diğer ülkelerde kim... Mesaja git »
Başkanlık gelince bu terör nasıl bitecek ben onu çok merak ediyorum. Ne değişecek yani. Terör bombalar patlamalar falan bitecekmiş başkanlık gelince. ... Mesaja git »
Erdi gönüllülere çok puan kaybettirir. İlk elenmesi gereken kişilerden birisi. Göz6 tamamda Survivor olmaz o göbekle.... Mesaja git »
Rammstein'ın Paris'te verdiği konser 23 Mart'ta sinemalarda yayınlanacak. Rammstein In Paris
... Mesaja git »
Keira ile olan görevi bitirdikten sonra veriyor heralde tam hatırlayamadım. Ama görev eşyası olunca vermesi lazım vermemezlik yapmaz. Sendeki kitapla... Mesaja git »
Şu an aktif görevlerde ormanın hanımları görevi yok mu ? O göreve git. Bataklıktaki kulübede alıyorsun galiba kitabı. İnternette o görevle ilgili vid... Mesaja git »
Yanlış hatırlamıyorsam bataklıktaki eve girdiğin zaman orada buluyordun kitabı. Ya da bu Geralt'ın bir cadı arkadaşı vardı Keira Metz onunla bir göre... Mesaja git »