lanet olası sorun beni de bezdirdi . hala daha net bir çözümünün olmaması çok ilginç... Mesaja git »
konuyu hortlatmış oldum ama bir çözüm öneren olmamış . bende de aynı problem var csgo da ping birden 350-400 olup 2-3 sn içinde normale dönüyor . bu ... Mesaja git »
Aynı hata 2011 benzinli corsa 1.4 te verdi ve araç 1- 2 sn liğine çekiş kaybetti durdurup calistirinca isik söndü umarım maliyetli bir ariza değildir.... Mesaja git »
Selamlar Ferhat Bey iki yıl önce sizden tek taş almıştım çok memnun kaldık. Şimdi tam tur yada beştaş düşünüyorum hatta sırf bu konuyu bulmak umuduyla... Mesaja git »
olabilir tabi sinema bilgim o kadar yok sadece zevk alıp alamamam önemli benim için . Mesela coherence- enemy -stay- inception -memento -prestij- jac... Mesaja git »
küfür etmek istiyorsan primer yukarıda önerilen çoğu filmi izledim şimdiye kadar en anlayamadığım film primer bu iyi birşey mi? yoksa filmi ko... Mesaja git »
ebay ve amazonda 20 dolara satılan çakma samsung adaptörler canavar gibi çalışıyor... Mesaja git »
bu fırından almak istiyorum mini değil de midi fırın heralde aşağı yukarı ebatlar hakkında bilgi verebilirmisin teşekkür ederim şimdiden... Mesaja git »
Herkese yardımları ve ilgisi için teşekkür ederim... Mesaja git »
deniz kenarı yada güzel ve büyük havuzu olan tercihen sakin bir semt te mekan önerilerinize ihtiyacım var teşekkürler... Mesaja git »
en sağlıklısı ve en ucuzu küllü su fakat her zaman mantık çerçevesinde düşünmek lazım... Mesaja git »
Activex 650 ml sıvı sabun 3 lira bugün vialand migrosta gördüm 6-7 tane aldım... Mesaja git »
ilk fear iyiydi de sonra takip edemedik ilk oyunda benim dikkatimi çeken fizik motoru olmuştu ateş ederken gerçek vurma hissi veriyodu toz duman etraf... Mesaja git »
cevabı buldum http://forum.donanimhaber.com/m_80477750/tm.htm http://www.chip.com.tr/forum/s-link-sl-tvb01-analog-tv-monitorden-tv-izleme_t2678... Mesaja git »
lcd monitör kablo tv yayınlarını almak için kullanılabilir mi? öncelikle ben kendi anladıklarımı söyliyim karasal yayın yani bildiğimiz an... Mesaja git »
konu çok eskilerde kalmış ama bende aynı şeyi merak ediyorum . lcd monitör kablo tv yayınlarını almak için kullanılabilir mi? öncelikle ben kendi a... Mesaja git »
ben izmirden istanbula bakıyorum tanesi en ucuz 60 küsur liraya geliyor ne iş ?... Mesaja git »
bana söylenileni anlatıyorum : vestel philips hitachi vb firmalara fason üretim yapıp yurt dışına yolluyormuş bu tv leri ihraç fazlası yani 2 yıl ga... Mesaja git »
sayın .HonouR. aynı kişinin iki üç yeri var dükkan 27c ve 28c onun sanırım c katı mal girişinin oradaymış . esasen bu adam mobilya koltuk beyaz eşy... Mesaja git »
Philips radyolu alarmli digital saat akbatı extra dan tarafimca 9.90 a alinmistir... Mesaja git »
Philips radyolu alarmli digital saat akbatı extra dan tarafimca 9.90 a alinmistir konu sahibine teşekkürler buarada konu dışı belki ama haramidere ... Mesaja git »
m.h. geridönüş yaparak historia mağazasında stokta görünen ls 21 için hata var dedi... Mesaja git »
turuncu indirim günü olduğu için zorlayamadım malesef... Mesaja git »
bugün fatih historia teknosaya gittim ls21 i sordum malesef bulamıyoruz geçen hafta biri daha sordu falan dediler bulamıyorsanız sistemden düşmüş olma... Mesaja git »
bu indirim takip etme işlerinde kötüyüm ama sayende pırkalamak nedir öğrendim... Mesaja git »
Gördüm ki N11 kupon ilanları oralara buralara saçılmış dağınık bir şekildeİsterseniz konuyu toparlayalım bir borsa oluşturalımHerkes elindeki kuponlar... Mesaja git »
50 lira alt limitli olan hangi çeki kullanabilirim?... Mesaja git »
22 inch ten büyük olmak şartıyla lcd tv almak istiyorum full hd yani 1080 p çözünürlükte olması şart istanbul içi elden teslim alınacak makul... Mesaja git »