Modem 5G wifi seçeneği ile internete bağlanmıyor.
Arkadaşlar merhaba. Turknet in vermiş olduğm modemi kuuanmaktayım. (Zyxel VMG3625-T50B)
Bilindik üzere 2 tane wifi seçeneği var modem de 2.4 ve 5g 5gli olana bazen bağlanıyorum bazen bağlanamıyorum. Sorun nedir anlayan varnı?
5G li ile bağlanmaya çalıştığımda bu ağa bağlanılamıyor diyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Aşırı derece de düşük hız
Arkadaslar merhabalar 1 ay evvel türknet ailesine katıldım. Müşteri hizmetleri hariç diğer hicbir hizmetinden memnun değilim. Adam akıllı bir türlü kullanamadım.interneti. türknet telekom a telekom da.turknete topu atıp duruyor. En son sorun modem dendir de karar kıldılar ezbere. Bana söylenen başka bir modem ile denemem. Adsl olsa çok modem var eetrafımda deneyebileceğim ama vdsl pek yok. Teknik ekibin yapması gereken modem getirip denemesi ama gel gör ki o kutsal görevi de bana bıraktılar ve arıza kaydımı sorun çözüldü diye otomatik kapattılar.
Modeme 79 m bit civarı hız geliyor ama aldığım.hiz şaka gibi 3 m.bit üzerine çıkamadım. Anlayan eden varsa yardımcı olsun kafayı yemek üzereyim.
Saygılar.
Türknet Sinyal Yok
Arkadaşlar Merhaba 2 şubat da turknet e intrneti taşıdım. Ve bu süre zarfı içersinde interneti doğru düzgün kullanamadım.
Sıkıntısız olsun diye modem de aldım turknetten. İlk gün sorun yoktu ama 2 ncisi gün sık sık kopmalar oldu müşteri hizmetlerini aradım sorununuz çözüldü dediler. İlerleyen günlerde bu sefer kopmala kesildi bağlantı var ama internete giremedim tekrar çözüldü dendi 2 3 gün sora bu sefer de interneti hiç kullanamadım desem yeridir. Modemi açıp kapatıyorum 3 4 dakika normal sonra yine bağlantı yok.
Bana zyxel modemi resetleyin güncelleyin dediler yaptım sonuç yine aynı. Kendi kullandığım eski modemim ile bağlanayım dedin tplink n600 ile bu sefer sinyal hiç gelmiyor modeme
Bu resimlere bakar mısnız anlayan eden varsa yardımcı olursa sevinirim.
Mavi Ekran Hatası Alıyorum
Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti
|
E52-32 ve hiçbir kanal yok
|
E63 mü? C-03 mü?
|
|
sahibinden.com daki alışverişimden Dolandırıldım
|
C903 mü Nokia X2 mi?
|
Sorunsuz Alış-Verişlerim ALDIKLARIM (forum üzerinden) Acer i5 5740G------SNS15'den 250 TL'ye Nokia X3-02 ----- ufukdemirci35'den 150 TL'ye WD 1 TB Harici Disk ---- hiickimse'den 470 TL'ye HP2510i 25" FuLL HD Monitör ---- "üye adlarınıını hatırlamıyorum" 290 TL'ye BlackBerry 8520 ----- 210 TL'ye SonyEricsson K850i ----- 380 TL'ye SonyEricsson Xperia X8 ------ 400 TL'ye SonyEricsson W995 ----- 300 TL'ye LG Optimus GT540 İşlem hacmi: 4005 TL.... SATIŞLARIM (forum dışı ve sahibinden üzerinden) Acer 22' LCD Monitör-250 TL -- Samsung Star 5233W - 300 TL -- BlackBerry 8520 - 310 TL -- SonyEricsson K850i - 200 TL -- SonyEricsson Xperia X8 - 375 TL -- SonyEricsson W995 - 450 TL -- Segate 1 TB 32 Mb Harici Disk - 185 TL -- LG GT540 Optimus - 270 TL |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.663
İkinci El Bölümü Mesajları: 151
Konularının görüntülenme sayısı: 39.423 (Bu ay: 306)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 30 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar