Anadolu TSS Dava Açmayı Düşünüyorum
Arkadaşlar bugun eşimi genel cerrahiye götürdüm, 45 yaşında kadın, rutin meme muayenesi, en son 15/09/2022 tarihinde axa tss ile bakılmıştı ve mamogram sonucu normaldi, bugun anadolu tss geçmişte muayene olmuşsunuz diyerek muayeneyi reddetti ve 3150tl ödemek zorunda kaldık, diger radyolojik goruntulemeleride onaylamadı. Geçmişte kbb yede gitmiştik, bugun bogaz enfeksiyonu içib kbb'yede gittik ama onu onayladı. En son çekilen mamagrom raporunu göndermiş olmamıza ragmen geçmişte bu şikayetten doktora gitmişsiniz diye red oldu, kardeşim rutin kontol bir şikayetten gitmiyoruz. Doktor görüntüleme istegi için meme ca taraması yazıyor. Bu konuda dava açacagım, emsal karar bilen duyan varmı acaba.
PCX125 veya 250cc Tavsiye
Arkadaşlar merhaba arabamı trafikten bıktıgım için satarak bir motor almayi dusunuyorum. Hem masrafı daha az oluyor
gunluk işe git gel 20km yol yapıyorum, yaz aylarında kuşadası-izmir arasında 100km gidebilim toplamda git gel 10-12 defa olur en fazla. Sırf otoban yuzunden 250cc alınır mı ? yoksa 125 de götürürmü. Mesela 1 saat 120km hızla 125cc ile gitsem motor zarar görürmü. Tşkler
Sony XG9505 Frekans
Hızlı şarj
arkadaşlar iphone 14 telefonlar için iyi, kaliteli ve hızlı şarj yapan bir cihaz tavsiye edermisiniz.
Sql Db Secimi parametrik
Arkadaslar merhaba yeni yeni ogrenmeye basladim c# ama birsey sormak istiyorum. Orneklerde sql database hep kodlara yaziliyor. Ben her sene yeni db acabilecegim bir arac takip yazilimi deneyecegim. Bu yuzden program icinde parametreler kismi olacak. Burada sql server instance, db adi, sa ve password girip kaydet dedigimde o yila ait db ile calisabilmeliyim. Boyle bir kismi nasil yapabilirim, kaydettigimi bir dll, txt e falanmi aktarabilirim ve tekrar giriste o dll i okutup connection saglatabilirmiyim. Bununla alakali ornek olan varmi acaba.
10-12bin 55" android tv tavsiyesi
Arkadaslar selamlar. 55 inc 12 bin ust limit gibi android tv tavsiyesi ariyorum.
Kucuk bahce, zeytinlik dusunceleriniz
400bin tl param var, kucuk bahce veya zeytinlik gibi birseyler dusunuyorum. Izmirde yasiyorum, manisa saruhanliya kadar 60km capta yer ariyorum ama bu paraya bulmak cok zor. Bu tarz kucuk bahcesi olan arkadaslar tavsiye edermi, zorluklari nelerdir.
Ltft ve Stft hakkında
merhaba arkadaslar 2007 otomatık honda city aracımda benzınde ve lpg de, D durumunda ışıklarda dururken araç sureklı rolantı dalgalanması yapıyor, neredeye stop edecek gibi oluyor sonra gaz verıyor kendısı. Bobınlerı ve bujılerı yenı degıstırdım.Gaz kelebegını ve egr vazfılını temızledımi hata vermıyor araba
elm327 obd2 ile car scanner ftf -14, stf -18,5 gıbı rolantıde ve benzınde. Ben 3 saat kadar akuyu soktum ama bu degerler sıfırlanmadı, araca benzındemı bınmem lazım bu degerlerın dusmesı ıcın.
Banyo Suyu Nasil Kullanilir
Arkadaslar 42 derece banyo suyuna ayarli. Banyoda sadece sicak tarafi acarak kullaniyoruz. Ilistirma yapmadan banyo yapabiliyoruz. Bu sekilde kullanmakmi lazim daha cok gaz tuketimi olurmu veya ilistirmalimiyiz.
Kırmızı ışık cezası
SMs ile etebligat geldi, edevlete baktım kırmızı ışık cezası var ama sonrasında fotograf geliyormu biliyormusunuz
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.901
İkinci El Bölümü Mesajları: 311
Konularının görüntülenme sayısı: 90.947 (Bu ay: 1.859)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 947 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic