85" TELEVİZYON EKRAN KÜÇÜLTME ÖZELLİĞİ
Merhaba arkadaşlar geçen hafta 85" samsung 85q70b marka televizyon aldım.
Televizyonun ekranı cidden çok büyük... Bu kadar büyük olacağını beklemiyordum...AKILLI TAHTA gibi durdu duvarda :) şaştım kaldım...
maç,film,Netflix falan izlerken gerçekten çok iyi,sıkıntı yok ama haberleri veya normal TV yayını izlerken çok rahatsızlık veriyor.
Televizyonun ekranını küçültmek istediğimde ekranı bölüp veya ekran içinde ekran açabiliyorum fakat bunları yapınca arka planda renkli veya ışıklı oluyor.
Benim sıkıntım şu:etrafı siyah veya çerçeve olsun ekranı öyle küçültsün istiyorum fakat bir türlü bulamadım. Bunun çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
KENDİ YAPTIĞIM YERLİ OTOMOBİL TASARIMI -----ALPHAN----
Arkadaşlar herkese selamlar ismini ALPHAN olarak koyduğum tasarımı-modellemesi-animasyonu kendime ait olan otomobil tasarımını burada paylaşıyorum. daha önceden de bir çok tasarım yapıp burada paylaşmıştım, (poyraz yerli otomobil)
diğer resimler için facebook linki https://www.facebook.com/FATIH-Kapcak-AUTO-Design-207710936079467
tasarıma ait video animasyon bu linktedir:
gençler yaşım oldu 38 artık bu tasarım vs işlerinden gerçekten çok sıkıldım ve yoruldum beni affedin bu tasarımım hayatımda yaptığım son tasarım ve artık bitti başka yok :) yani bu benim için bir final oldu. yani bu bir veda paylaşımıdır :)
hani Tayyip Erdoğanın bir sözü vardı ya daha da gelmem davos'a diye, ha işte otomobil markaları gel beraber çalışalım dese artık uğraşamam , o kadar kaybettim heyecanımı, bundan sonra kendimi kitap okumaya ve maneviyata (dinimi, islamı öğrenmeye) adayacağım. hepiniz sağlıcakla kalın.
Abur–cubur yemeden 6 ay'da 10KG vermek
|
Yıllar önce meslek lisesinde başıma gelen bir olay
|
BUNLAR HEP DIŞ GÜÇLERİN OYUNU PEKİ YA İÇ GÜÇLER?
|
BİR TRABZONSPOR FIKRASI
|
16 mbit "SINIRSIZ" fiber internet 64tl sizce nasıl?
|
ZORDA KALSANIZ HIRSIZLIK YAPARMISINIZ? '' YAPIYORSUNUZ''
|
20 BİN TL YE TÜM HAYATINIZI KURTARACAK FORMÜL
|
AKK Lİ İNTERNETİN OLMA NEDENİNİ BİLMİYORSUNUZ!
|
Meslek: TURKISH ARMED FORCES
İlgi Alanları: ekrankartı-İŞLEMCİ-VİDEOE
İNSANI İKİ ŞEY YIKAR; DOSTUNDAN GELEN İHANET DÜŞMANINDAN GELEN MERHAMET
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.293
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 58.792 (Bu ay: 708)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 784 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic