Merhaba, Huawei HG225s modeminde upnp ayarını kapatmaya çalışıyorum. Ancak asla bulamadım. COD MW2/WZ2 oyununa bağlanırken server disconnected hatası alıyorum. Superonline kullanıcısıyım. Bu sorunun superonline kullananlarda uPnP kapatarak düzeldiğini gördüm. Diğer bütün yolları denememe rağmen sonuç alamadım. uPnP ayarını nereden kapatabilirim?
Ramlerim bozuldu yeni ram alacağım öneri bekliyorum
G.skill 2x16gb 3200 mhz cl 16 ram kitini sahiptim. Sistemimde i5 10400f ve asus h470m-plus var. Dolayısıyla en fazla 2666mhz destekliyorlar. Önceki ramlerimi de bu şekilde kullanıyordum. XMP moduna alıp frekansı 3600 yerine 2600mhzde kullanıyordum. Şimdi ise linkteki ramlerden birini almayı düşünüyorum. Yine yüksek frekans alma sebebim daha üst bir sisteme geçersem kullanabilmek. Başka öneriniz var mıdır? ya da bu ramleri önerir misiniz? Fiyat konusunda da 1500-2000 civarı bir bütçem var. Olabildiğince düşük fiyatlıyı tercih edebilirim.
Link:
IPS panellerde ms değer ve ghosting
Bir ips panelin ghosting yapıp yapmayacağını anlamanın en kolay yolu nedir? Bazı 1ms modellerde bile yüksek ghosting yaşandığına dair şeyler okudum. Buradaki 1ms sanırım GTG ancak başka bir tepki süresi de söz konusuymuş buna nereden bakabilirim?
NFS Unbound oynuna başladım ve testlerdekinden çok daha düşük fps aldığımı fark ettim. Rivaturnerdan kontrol edince de GPU kullanımının %40-50 civarı olduğunu gördüm. Darboğaz olup olmadığını anlamak için cpu kullanımı da baktım ve o da %60-70i geçmiyordu. Dolayısıyla sorunun kaynağına dair bi fikrim yok. Yardım bekliyorum.
Sistemim:
intel i5 10400f
rtx 3070
32gb ram
Oyun m.2 ssdye kurulu
Lens hakkında bir soru
Merhaba, şu kamerayı almak istiyorum. Soldaki düğme ne işe yarıyor ve L harfi neyi temsil ediyor bilmiyorum. Bunlar nedir acaba?
D3200 için lens önerisi
Yarın laptop alacağım bu iki model arasında kaldım. İkisi de aynı fiyat. Birinin işlemcisi ve ekran kartı daha yeni, diğerinin ise ekranı daha büyük. Ancak rtx 3060, rtx 4050den daha performanslı görünüyor. Karar vermeme yardımcı olursanız çok sevinirim.
HP Victus Serisi ve HP servisi
Saatlerdir bi şarkıyı arıyorum. Tam böyle yaz şarkısı. Klibinde 2 tane çocuk rio de janerioda sabahtan akşama kadar eğleniyolar. Oyun oynuyolar, bisiklete biniyolar, amcalar var tavla oynayan onlarla dalga geçiyolar. Misket oynuyolar, sahile gidip ordaki gençlerle gitar çalıp eğleniyolar falan.
2010lardan kalma bir şarkı
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Steam : theflyingpig
Windows 11 / Asus Prime H470m / Intel i5 104000f + Akasa Venom / Inno3D RTX 3070 Twin x2 / Seagate Barracuda 2TB x 2 / Team Xtreem S3 120GB / G.Skill Ripjaws V Gaming 2x16GB DDR4 3200 MHz CL16 / Cooler Master HAF 912+ / Cooler Master GX 750 PSU / BenQ XL2420T 24" 2ms 3D Led monitör |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.515
İkinci El Bölümü Mesajları: 22
Konularının görüntülenme sayısı: 46.280 (Bu ay: 587)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 107 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware