Film için Android box tavsiyesi
Bi araç aldık ekspertiz yaptırarak, ancak eksik veya üstün körü bakılmış bi sıkıntı yaşadık ve şikayetvar com a bu konuyu yazdım
ancak artık şikayet yayınlamıyor sanırım hukuka aykırı bir durum yazı olmamasına rağmen konu içinde kanıtlı ispatlı olup , karalama olmamasına rağmen bu gerekçeyle yayınlamamış

4 mevsim lastik tavsiyesi
aracım için yaz kış ayrı uğraşmamak adına 4 mevsim lastik almak istiyorum ama bu konuda tavsiyeye ihtiyacım var hangi marka model kullanmalıyım bütçe tane 6-7 bin arası maks
Konu uzun ancak kısa bir özet geçmek isterim kardeşime bir araç aldık başka şehirden ikinci el 2024 model araç 10 küsür bin km de , ekspertize götürmüş aracın ön yolcu koltugu emnıyet kemeri fabrika hatalı ters takılmış, eksper bunu ne raporda ne sözlü belirtmemiş eksperden çıkar çıkmazda aracı satın alıp servise periyodik bakım için götürmüşler, eksper bilgi verse yetkili servis ücretsiz gereğini yapıyor
ancak alan kardeşim memleketine döndü ve burada yetkili serviste yok ve bu kemerin ters oldugunu yeni fark etmiş şimdi başka şehire gidecek yetkili servise bu gidiş masraflarını eksperden talep etmesi yanlış durummudur ? bi fikir almak isterim
PPF kaplı aracı almak ?
1-2 günlüğüne araç kiralamam gerekiyor bulunduğum yerde avis vb kurumsal firmalar yok en kurumsal bunu buldum daha önce deneyimi olan varmı bu firmadan acaba
İlandaki araç nasıl ?
Epeydir araç arayışındayım , chery, civic 182 lik, ateca derken sanırım Tucson alacağım , comfort donanım olması satarken üzermi önceliğim satarken üzmeyecek yerden yüksek araç arayşındayım bu fiyat bandına ? ne önerirsiniz
Bir sürü ilan favorimde ekli ve son dönemde dikkatimi çeken olay var 1785 yazdığı ilanı 1615e çekip ilandan kaldırıyor böyle bir sürü ilan denk geldi takip ettiğim araçlardan galericiler bunu niye yapıyor pazarlık yaparken 5-10 bintl iniyorlar genelde
1.5 - 1.7 BANDINA NE ALINIR SUV?
![]() |
d520b2e2966b9822770f40fb8f56705cd.jpg |

Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12.752
İkinci El Bölümü Mesajları: 46
Konularının görüntülenme sayısı: 608.182 (Bu ay: 9.477)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20.234 (Bu hafta: 6)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası