ürün geldi henüz açmadım . haber veren arkadaşa teşekkürler akşama party var... Mesaja git »
Sipariş onaylanmış. Çek puan derken 650tl ye geldi. Hevesim vardı fiyat çok iyiydi ama gereksiz bir harcama oldu galiba... Mesaja git »
Fiyat artmış. Dün gece almıştım. Henüz onaylanmadı ama pazartesi onaylanır sanırım... Mesaja git »
Alıom ya. Fiyata baktım 1000tl civarı. Of bi daha sıcak fırsatlara girmemek lazım... Mesaja git »
Öğrencilikten beri böyle birşeye hevesim var ama hiç bilgim yok. Fiyat nasıldır?... Mesaja git »
aleti magaza teslim ve 10tl yeni üyelik indirimiyle toplam 359a aldım bende niye aldım bilemiyorum ama böyle pratik birşey arıyordum bluetooth hopar... Mesaja git »
bime falan gelmişti bi ara denedim güzeldi , bimdede çakması var oda fena değil. şok 1+1 kampanyası vardı sucukta kampanya henüz başlamamış olmas... Mesaja git »
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_beats-solo-3-wireless-mor-%C3%B6tesi-kulak-%C3%BCst%C3%BC-kulakl%C4%B1k-1180214.html?navidmainbanner=Beats_s... Mesaja git »
Eski seri olan h450 var bende. 2015te almıstım. İyi fırsat, normalde 600tl... Mesaja git »
Kulaklık çok iyi iş görür. 1 tane almıstım memnun kalıp 1 tane daha aldım. Ergonomik değil ama sesler özellikle basslar çok güçlü... Mesaja git »
bluetooth hoparlör yerine alınabilir. hediye çeki ve çark işi nasıl oluyor ?... Mesaja git »
bir arkadaşta jbl flip 4 gördüm hoşuma gitti ama fiyatı 500tl civarı diye şunu aldım; 75 tl idi fiyatı , şimdilik bir sorun yok , soruları cev... Mesaja git »
Ben şu yataktan aldım , yılbaşında 160x200 400tl ye mal etmiştim , fiyatı halen fena değil ; https://www.hepsiburada.com/kaybed-sapphire-yuksek-p... Mesaja git »
Reçel incir reçeli olsa alırdım ama kuru incir reçeliymiş, hiç güzel olacağını sanmıyorum... Mesaja git »
birkaç kez bu firmayla alışverişim oldu , hiç sorun yaşamadım . fiyatları cidden uygun oluyor ve ürünler orijinal. fakat bu saat 650 tl eder mi ? b... Mesaja git »
bu kamerayla ilgili açılan 10 günde 4. konu sanırım . tamam fiyat ucuz ama yorumlardan okuduğum kadarıyla kimsenin işine yaramayacak bir ürün .... Mesaja git »
https://www.trendyol.com/bose/soundsport-beyaz-kablosuz-wifi-kulak-ici-kulaklik-p-2306865?boutiqueId=179136 bunu sepete ekledim alacaktım ama indi... Mesaja git »
Hmm. İade ettiğime üzülmedim o zaman.alette software hatası var. Tekrar bundan alayım. Sorunsuz kullanıyorum.... Mesaja git »
bende kayınvalideye aldırdım ama henüz kurulumunu yapmadım.kendim şu modeli kullanıyorum ve çok memnunum,ethernet kablosuda bağlanıyor,sorunsuz kullan... Mesaja git »
Bizimkiler almış. Ürün motorlu yani sağa sola yukarı aşağı dönüyormuş. 150tl nin altına piyasada yok bence iyi fiyat... Mesaja git »
boy aynasını birkaç kez almak istedim her seferinde bitmişti. bu sefer teyzelerden fırsat kalırsa alayım :D... Mesaja git »
bende bebekte kullanırım diye kamera aldım ama eve güvenlik amaçlı koydum , bimdekine benzer model kamera iyide telefondan yada tabletten devamlı ... Mesaja git »
biraz araştırdım , sonunda 45tl verip delta marka koridor için olandan aldım hepsiburadadan . bence delta marka iyi , bunun kapı için olanları 30 tl f... Mesaja git »
Kablosuz Kingboss Wifi HD Kayıtlı IP Kamera Bebek İzleme 198,80 TL yerine 148,80 TL Kendim bu kameradan kullanıyorum gayet memnunum. Bime gelecek... Mesaja git »
Bende bugun 64tl olan kırmızı 46.5 numarayı boyner şubesinden teslim aldım. Ayagıma tam oldu fakat ayakkabının kalitesi cok düşük. Bez gibi. Ederi amc... Mesaja git »
n11 de falan var ama güvenemedim . koridora takmak daha mantıklı olacak , onlar biraz daha uzun oluyor.... Mesaja git »
kapı barfiksi almak istiyorum.a101 de bulamadım ama şimdi bime geliyor.acaba sağlam mıdır ?... Mesaja git »
sunny televizyonun sahibiyle konusmustum . marketler zararına satıs yapabiliyormus.fabrikadan daha dusuk fıyatlara satabiliyolarmıs... Mesaja git »
bende şimdi gördüm , n11 de günün indiriminde . durum kötü olmuş :)... Mesaja git »
bana avansas ın kendi aracı getirdi , yer gebze . yani kutuların kargocular yüzünden deforme olması gibi bir ihtimal yok . kutular depoda beklemekten ... Mesaja git »
ben alalı 1 ay oldu , kutu tozlu ve pisti ama kulaklık kullanılmamıştı... Mesaja git »
Aynısı bana oldu. Laptoptan girince alabildim... Mesaja git »
bende aldım 46,5 kırmızı new balance . aslında nb sevmem ama bu fiyata kırmızı bide 46,5 görünce dayanamadım... Mesaja git »
bizimde 5 ayımız var.geçen hafta taktım kafayı araba alacağım diye,birkaç günde çözümlendirdim. aslında şu modeli alacaktık , ürünün çok fonksiyonlu ... Mesaja git »
Batarya ömrü olan telefon bakıyordum. Mi6 özellikleri süperdi ama mi max 2 alayım dedim batarya yüzünden.Mi max 2 aldım ve batarya yogun kullanımda 3 ... Mesaja git »
benimkide şimdi teslim edilmiş , güzel duruyor . çiçeksepetinden gelmiş. haber veren arkadaşa teşekkürler... Mesaja git »
sabah 6.30 da araca yüklendi diye mesaj gelmiş , teslim edilecek sanırım çok teşekkürler... Mesaja git »
çıkmıyor birşey . neyse yarın göreceğiz ama riskli bir durum , ben zaten almayacaktım , ekstradan oldu... Mesaja git »