Şimdi Ara

Temiz Kullanılmış Nexus4 (Bol Aksesuarlı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık LG Model #Google Nexus 4
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mart ayına kadar garantili olan teknosadan 1399tl faturalı nexus4 telefonumu satmaktayım.
    Telefonun alındığı günden beri ön ve arka camında jelatin ve kılıfla kullanılmıştır, sadece son 1,5aydır ekran koruyucusu yoktur (arka camda hala koruyucu bulunmakta)
    Ekran koruyucu 1,5 ay kullanmamama rağmen herhangi en ufak bir çizik bile mevcut değildir. Telefonun kenarlarında yada herhangi biryerinde en ufak bir deforme yoktur. Sadece etraftaki metal çerçevenin üst kısımlarında çok ışık altında belirli açıdan bakıldığında kullanıma bağlı her nexus4te olan çiziklerden vardır. Cihazın kutusu,şarj aleti,ve yanındaki aksesuarlar fiyata dahildir, herşeyiyle birlikte verilecektir.

İstanbul içi elden teslim yada kargo şeklinde alışveriş yapılacaktır.

NOT: Fotoğraflarda görünen bumper orjinaldir kutusunu geçenlerde kaybettim eğer bulursam onuda eklerim. (Diğer kılıflar 2tane silikon 1tane deri cüzdanlı kılıf.)
    NOT: Çektiğim kamera biraz kötü kusura bakmayın ama herşeyi detayıyla yazdım zaten. Alan arkadaş sıfır telefon gibi kullanımına devam edebilir
    FİYAT: 800TL'DİR.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takeshi Kovacs -- 24 Kasım 2014; 23:10:12 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fİYAT ????
  • coolhearts kullanıcısına yanıt
    Girildi hocam:)

• Sifir 940 tl yanindakiler hediyesi olur zira modifiye 2. El de parq etmes, hadi etti diyelim bumper kilifin cakmasi girla var bu yuzden duzgun mesaj attim yoksa bu fiyata oha çüş yuh gibi kelimelerle dolu mesaj atmak gerek ama etik olmaz...

Ayrica İLANLAR HER TURLU YORUMA ACİK cumlesinin neresini anlamadiniz cok merak ettim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasim zaten telefonda sifira gore herhangi hicbir kusur yok.(yazdigimdan ne eksik ne fazla) Bumper olayına giricek olursak piyasada evet birsuru sahtesi var ama alacak kisi onuda inceleyip bakabilir. Burda yaptiginiz sey hicbir dayanağınız olmadan beni suçlayıp satışı baltalamaktır. Herturlu yoruma açık dedim evet onceki mesajdada bunu belirttim birdaha mesaj atmayin yada attiginizi silin tarzi birsey yok, cumlenin sonunu iyi okuyun sadece.

Edit: 940tl ye nereden alıyorsunuz ve garantisi nereye ait çok merak ettim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takeshi Kovacs -- 25 Kasım 2014; 21:40:19 >

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: just-fly

Arkadasim zaten telefonda sifira gore herhangi hicbir kusur yok.(yazdigimdan ne eksik ne fazla) Bumper olayına giricek olursak piyasada evet birsuru sahtesi var ama alacak kisi onuda inceleyip bakabilir. Burda yaptiginiz sey hicbir dayanağınız olmadan beni suçlayıp satışı baltalamaktır. Herturlu yoruma açık dedim evet onceki mesajdada bunu belirttim birdaha mesaj atmayin yada attiginizi silin tarzi birsey yok, cumlenin sonunu iyi okuyun sadece.

Edit: 940tl ye nereden alıyorsunuz ve garantisi nereye ait çok merak ettim :D

http://www.istanbulbilisim.com.tr/e960-siyah-lg-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,37516.html

Duzgun mesaj at demek ne demek?

Ayrıca sizin ilanı baltalasam elime ne geçecek? Benim ilanım mı var? Hatta ben tekrar almayı düşünürken bu ilanı gördüm.

Sıfıra göre kusuru yok dediğiniz telefonun pili 1.5 senedir kullanılmakta ve artık hoşaf olmaktadır. Pillerin ömrü ortadadır.

Ayrıca her türlü yoruma açık siz demiyorsunuz sayfa söylüyor...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erhanakt E kullanıcısına yanıt
    Dostum istanbul bilisimden alınan cihazlar orjinal lg garantili olmuyor bu 1.si, 2.si okadar sandığınız kadar ağır kullanmadım cihazı sabah 8den %100 şarjı kullanmaya başladım saat şuan 22.10 ve %35 şarjım var (3,5 saat ekran süresi var be bunun içinde 3g açık whatsapp,twitter,instagram gibi uygulamalar kullanıldı) Ha ayrıca pili bitmiş bile olsa alan kişi istanbulda oturuyorsa mecidiyeköyde ücretsiz 5dakika içinde batarya değişimi yapılıyor.

• fiyat gerçekten fazla hocam bencede. 500 tl ye satılan ikinci ellerden tek farkı kılıfı.
  • takas düşünürseniz tablet var elimde tab3 8.0 wifi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.