Şimdi Ara

Tv Tavsiyesi 40' yada 42' Her marka olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 40 yada 42" tv almak istiyorum. Fakat ne kadar araştırsamda işin içinden çıkamadım. Birinin bişeyi varsa diğerinin başka bir şeyi yok. son 2 günden beri araştırıyorum kadfayı yemek üzereyim. En sonda şöyle bir üründe karar kıldım ama kimse Türk malı almaz olmuş. Samsung lg philips tv piyasasını ele geçirmiş türkiyede.

Bu ürüne ne diyorsunuz, Samsungtan lg den aşağı kalan yanı nedir ?Bu fiyata bu özelliklerde başka ne önerebilirsiniz.

http://www.n11.com/telefunken-42xt7050-42-400hz-uydu-alicili-smart-full-hd-led-tv-P21495655
    Elektronik ürünlerde %10 indirim kuponu işe yararsa onunla birlikte alıcam fiyat 1150Tl Falan olucak tahminimle

Birde bütün TVler 100 bu neden 400 arasındaki fark nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dev@dam -- 22 Kasım 2014; 1:43:42 >

• Bende bu tv den almayı düşünüyorum. şahsi fikrim birçok markadan geri kalır yok. ancak yinede tv ile ilgili fikri olan arkadaşlar değerlendirirse daha doğru olacaktır. bilgisi olan arkadaşların değerlendirmesini merakla bekliyorum. birde vestelden bir farkı varmı.
  • Vestel 40" 7120 modeli ile birebir ayni garantisi de vestel garantili yanılmıyorsam ayni özelliklerde farklı isim altında farklı modeller çıkarmakta satış stareji,si sanırım kurulumu ücretli bildiğim kadarı ile sadece vestel ücretsiz aileme aldım vestelin 7120 modelini n11 den 950 mal ettim n11 cekiniz varsa + puanlar ile uyguna alabilirsiniz. Ayrıca kendime LG 42 '' aldım 1300 ze LG kalite olarak çok iyi LG 100Hz vestel 400Hz arasındaki fark hızlı goruntularde aksiyon vb tarz filmlerde fark edilmesi başka bir şeye yaramıyor bunlar sizi aldatmasin (;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HP. -- 22 Kasım 2014; 16:03:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Fines Sigorta

Vestel 40" 7170 modeli ile birebir ayni garantisi de vestel garantili yanılmıyorsam ayni özelliklerde farklı isim altında farklı modeller çıkarmakta satış stareji,si sanırım kurulumu ücretli bildiğim kadarı ile sadece vestel ücretsiz aileme aldım vestelin 7170 modelini n11 den 950 mal ettim n11 cekiniz varsa + puanlar ile uyguna alabilirsiniz. Ayrıca kendime LG 42 '' aldım 1300 ze LG kalite olarak çok iyi LG 100Hz vestel 400Hz arasındaki fark hızlı goruntularde aksiyon vb tarz filmlerde fark edilmesi başka bir şeye yaramıyor bunlar sizi aldatmasin (;

söylediğiniz model bumu acaba Vestel 40PF7070 LED ?
    Birde hangi indirim kuponlarıyla 950 ye mal oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HP. -- 22 Kasım 2014; 16:07:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.