Şimdi Ara

Zigbog®«««««« lcd panel »»»»»Ayrıntılı Anlatım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
4
Favori
40.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gt40_ditroit

peki bu lcd ekran neyi gösteriyor o anda monitörde olanımı gerçi sanmıyorum moniyorde olanı göstericeyini ama

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gt40_ditroit

peki bu lcd ekran neyi gösteriyor o anda monitörde olanımı gerçi sanmıyorum moniyorde olanı göstericeyini ama

aslında biraz araştırsan bu sorunun cvbını bulabilirdin bu lcd dediğimiz elektronik elemalar birer display dır verilen verileri erkanda gösterir yani uygun programlarla bu ekranda her şeyi görebilirsin (donanım desteklidiği kadar)

örneğin;
    cpu, kasa ... ısısı
    saat, tarih...
    ram kullanımı
    oyundaki puan drumu
    nette girdiğin site
    kendin ekrana yazı yazabilirsin
    voltaj ayarları vb.......................................................................................................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zigbog -- 8 Aralık 2006; 20:25:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zigbog

quote:

Orjinalden alıntı: gt40_ditroit

aslında biraz araştırsan bu sorunun cvbını bulabilirdin bu lcd dediğimiz elektronik elemalar birer display dır verilen verileri erkanda gösterir yani uygun programlarla bu ekranda her şeyi görebilirsin (donanım desteklidiği kadar)

örneğin;
    cpu, kasa ... ısısı
    saat, tarih...
    ram kullanımı
    oyundaki puan drumu
    nette girdiğin site
    kendin ekrana yazı yazabilirsin
    voltaj ayarları vb.......................................................................................................................

Alıntıları Göster
    onurum artık bunlar basit işler eğer elektronik bölümü takip eden varsa benim konu 6. sayfasındadır

ama yakında grafik lcd mod ile geliyorum ve isteyenin resmini koycaz grafik lcd ye

• quote:

Orijinalden alıntı: Mizra

onurum artık bunlar basit işler eğer elektronik bölümü takip eden varsa benim konu 6. sayfasındadır

ama yakında grafik lcd mod ile geliyorum ve isteyenin resmini koycaz grafik lcd ye

Alıntıları Göster
    kusura bakmayın arkadaşlar. vizeler malum. yeni kafa kaldırabildim. yardımcı olmaya çalışayım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mizra

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

kardeşim onu burda da paylaş bu aralar ben pek giremiyorum arkadaşları bilgilendir

paylaşımları burdan yapalım, bu lcd gibi elektronik çalışmaları

• paylasim için t.s.k
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeBMasTeR_KeLepCe

paylasim için t.s.k
    zigbog arkadaşım haklı tamarak arkadaşım çok merak ediorus onun nasıl yaptın.vede hangi programı kullandın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: overclock38

zigbog arkadaşım haklı tamarak arkadaşım çok merak ediorus onun nasıl yaptın.vede hangi programı kullandın.

Alıntıları Göster
    her şey dahil maliyeti 50 ytl... önce malzemeleri bulmalısınız. grafik yada satırlı lcd şeçenekleri fiyatı etkiler. ben grafik kullandım. paralel yazıcı kablosunu şemadaki gibi lcd ye bağladım. kasada uygun bi yer bulup monte etmek kaldı geriye. lcd studio basit ama çok kullanışlı değil. lcdhype kullanıyorum şu an. gayet iyi fakat kodlarla çalıştığı için anlamak ve kullanmak çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

her şey dahil maliyeti 50 ytl... önce malzemeleri bulmalısınız. grafik yada satırlı lcd şeçenekleri fiyatı etkiler. ben grafik kullandım. paralel yazıcı kablosunu şemadaki gibi lcd ye bağladım. kasada uygun bi yer bulup monte etmek kaldı geriye. lcd studio basit ama çok kullanışlı değil. lcdhype kullanıyorum şu an. gayet iyi fakat kodlarla çalıştığı için anlamak ve kullanmak çok zor.

Alıntıları Göster
    yukardaki mesaj bana ait. biraderin hesapdan yollamışım yanlışlıkla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeBMasTeR_KeLepCe

paylasim için t.s.k
    quote:

Orjinalden alıntı: WeBMasTeR_KeLepCe

paylasim için t.s.k
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamarak

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Tamarak

kardeşim yoksa bi fake olayımı var ne iş bilelim yani

• quote:

quote:

kardeşim yoksa bi fake olayımı var ne iş bilelim yani

Alıntıları Göster
    yok be onur kardeş. memlekete gittim vizeler bitince. biraderin hesap açıkmış makinede, farketmedim
    bu arada lcdhype a script lazım var mı yapan? bir iki yaptım ama basit şeyler.

• quote:

yok be onur kardeş. memlekete gittim vizeler bitince. biraderin hesap açıkmış makinede, farketmedim
    bu arada lcdhype a script lazım var mı yapan? bir iki yaptım ama basit şeyler.

Alıntıları Göster
    beyler istediğimiz boyutta lcd ekran bulabilirmiyiz yoksa standart mı boyları..benim xg kasanın lcd sini çatlattım.garanti dışı old. için fireball yardım da etmiyo.parası neyse u.s.a dan getirteyim sizin aracılığınızla dedim olmaz dediler...çatladı ortasından ekran ve sürekli bipliyo tamir olur mu yoksa aslında yenisini yapmaya niyetim var..mavi ışıklı olsun istiyorum..tam ölçülerini yazarım şu an metre yok yanımda ortalama kutu sigara paketinden 0,5 cm uzun ve eni tam sigara kutusu kadar L&M kutusuyla ölçtüm ...nasıl olur bu iş bi akıl verirmisiniz..

• quote:

saolasın kardeşim. bende buldum şema ve yaptım. kasaya monte ettim. güzel oldu. fakat lcd studio programı sorunlu. traybar da çalıştıramıyorum. daha kullanışlı ve hatasız bi program öneriniz var mı?

Zigbog®«««««« lcd panel »»»»»Ayrıntılı Anlatım

Alıntıları Göster
    quote:

saolasın kardeşim. bende buldum şema ve yaptım. kasaya monte ettim. güzel oldu. fakat lcd studio programı sorunlu. traybar da çalıştıramıyorum. daha kullanışlı ve hatasız bi program öneriniz var mı?

kardeş cok güzel olmuş tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: ardent_boy

quote:

kardeş cok güzel olmuş tebrikler

Alıntıları Göster
    teşekkürler ardent_boy.

ZEUS__ kardeşim, benim kullandığım lcd panelin ekran kısmı 7*4, kasasıyla birlikte 8.5*5.5 cm ölçülerinde. seninkini bilmiyorum ama benim feel ın floopy soketlerine sığmadı ve yaklaşık 1*2 ebadında genişletmek zorunda kaldım. temiz işçilikle halledebilirsin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

beyler istediğimiz boyutta lcd ekran bulabilirmiyiz yoksa standart mı boyları..benim xg kasanın lcd sini çatlattım.garanti dışı old. için fireball yardım da etmiyo.parası neyse u.s.a dan getirteyim sizin aracılığınızla dedim olmaz dediler...çatladı ortasından ekran ve sürekli bipliyo tamir olur mu yoksa aslında yenisini yapmaya niyetim var..mavi ışıklı olsun istiyorum..tam ölçülerini yazarım şu an metre yok yanımda ortalama kutu sigara paketinden 0,5 cm uzun ve eni tam sigara kutusu kadar L&M kutusuyla ölçtüm ...nasıl olur bu iş bi akıl verirmisiniz..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

kardeşim boyları standarttır bunun için istersen ekran üstündeki karakterleri say (nokta nokta, silik olanlar)

• quote:

Orijinalden alıntı: overclock38

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: overclock38

Göksu kardeşim kusura bakma gözümden kaçmış mesajın

lcd yapımını zaten yukarıda anlattım program olarak port driverleri, Crystalfontz kullanıyorum ama Crystalfontz tavsiye etmem daha güzel programlar bulunabilir

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: overclock38

Göksu kardeşim kusura bakma gözümden kaçmış mesajın

lcd yapımını zaten yukarıda anlattım program olarak port driverleri, Crystalfontz kullanıyorum ama Crystalfontz tavsiye etmem daha güzel programlar bulunabilir

Alıntıları Göster
    bende karar vermiştim lcd panel yapımına dün tesadüffen elektronikçiler çarşısına gittim seninkinin aynısı bir lcd aldım printer kablosunu unutmuşum o kablo dışında sisteme bağladım anladığım kadarıyla lcd 32 karakterli ama alttaki resimde olduğu gibi 16 karakter gösteriyor acaba ağrızalımı normal bir durummu ve hangi proğramlarla neler yapabiliyor bu alet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt40_ditroit -- 14 Ocak 2007; 18:21:51 >

• quote:

bende karar vermiştim lcd panel yapımına dün tesadüffen elektronikçiler çarşısına gittim seninkinin aynısı bir lcd aldım printer kablosunu unutmuşum o kablo dışında sisteme bağladım anladığım kadarıyla lcd 32 karakterli ama alttaki resimde olduğu gibi 16 karakter gösteriyor acaba ağrızalımı normal bir durummu ve hangi proğramlarla neler yapabiliyor bu alet

Alıntıları Göster
    arkadaşım bunu 3310 un lcd sine yapabilirmiyiz bozuk bi tane varda bende onu diyorum olurmu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: djkivi

arkadaşım bunu 3310 un lcd sine yapabilirmiyiz bozuk bi tane varda bende onu diyorum olurmu acaba

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: djkivi

elektronik bölümüne bak orda gördüm yapılıyor elektronik bölümündeki lcd topcine bak benim sorunumun cevabını bilen yokmu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: djkivi

elektronik bölümüne bak orda gördüm yapılıyor elektronik bölümündeki lcd topcine bak benim sorunumun cevabını bilen yokmu

Alıntıları Göster
    tamarak kardeş lcdhype programının nasıl kullanıldığını anlatırsan çok makbule geçer net te buldum ama ispanyolca olduğu için çözemedim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.