Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
18
Favori
133.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mfd360

Eğer save dosyalarını silmek istiyosanız ;
    C klasöründe gizli dosyaları göster yapın eğer açık değilse ondan sonra ProgramData diye bi dosya olucak orda içine gir orbit klasörü olucak onun içinde oyunun save dosyalarını bulabilirsin bunları silmezsen oyunu silip tekrar yüklemen bi işe yaramaz kaldığı yerden devam eder.Bu dosyaları sil en baştan başlarsın...

eyvallah sağ ol hallettim
  • Mustafa1993 M kullanıcısına yanıt
    Sevindim kardeşim. Bende deli gibi araştırmıştım ama kendim buldum çözümü rahat oynamana sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnonymousEnvoy

Sevindim kardeşim. Bende deli gibi araştırmıştım ama kendim buldum çözümü rahat oynamana sevindim.
    Dil dosyasını içeren arşiv 300mb ama kurulum dosyamız sadece 1.7 mb. Bu yüzden beklettik sizi.:) Yama yarın yayınlanacak. Hadi geçmiş olsun.
  • Oooo cok cok tesekkur ederiz :) Allah sizden razi olsun :) emegi gecen herkese cok tesekkur ederim ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Dil dosyasını içeren arşiv 300mb ama kurulum dosyamız sadece 1.7 mb. Bu yüzden beklettik sizi.:) Yama yarın yayınlanacak. Hadi geçmiş olsun.

Vallahi Türkiye de AC serisi sizin sayenizde tuttu :D hikayeyi anlayarak oynamak bir başka tabii. Elinize sağlık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: esjberg

quote:

Orijinalden alıntı: HiddenHunter

quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

İlluminatı duvardaki sex yazısı, prelli takvimleri ve o ilk yazdığın cümledeki gibi bir şey değil :d çeşitli blog sitelerinde yazılan yazıları okuyup illuminati bu diyemezsin. yazdıkların komple yanlış. assassins creed'in hikayeleride illuminatinin amaçlarına dayalı zaten. Özgürlük adı altında ayrımlaştırmak, dünyayı tek bir kurumdan yönetmek vs vs

bende böyle biliyorum, diğer arkadaşın dediği 25. kare olayı gibi bilinç altına mesaj vermek tarzında

işte bu 25. kare olayıda bu masonların uzantısı değilmi... Bilen biri tam anlamıyla aydınlatırsa memnun olurum.

Alıntıları Göster
    ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

• quote:

Yama yarın kaça doğru yayınlanır
  • quote:

Vallahi oyuna baslayali 3 gun oldu her defasında Turkcesini arar oldum.Hatta bugunde ararken karsima cikti.Usta yani size nasıl tesekkur etsek az.Ekibinizdeki tum emek veren arkadasların ellerine sağlik.Destek olabilecegimiz bir durum varsa seve seve oluruz

• Said hocam seni ve ekibi tebrik ediyorum. Bu ekip daha önce oyun çeviriden tanıyoruz projeye kasım ayında başladınız ve 3 ay bile olmadan kısa sürede bitirdiniz. Eğer bir yere bağlı olsaydınız proje daha yavaş ilerliyebilirdi. Önceki Assassin's Creed Türkçe yama projeleri bu kadar kısa sürmemişti. Sizlere ne kadar teşekkür etsekte azdır. Sizlerin sayesinde herkes AC sersini tanıdı ve takipçisi oldu böyle devam ederse yapımcıların dikkatini çekebiliriz. Bu sayede ikinci kez türkçe destekli gelebilir ancak acr'deki gibi işi batırmazsalar tabi.

• quote:

C klasöründe gizli dosyaları göster yapın eğer açık değilse ondan sonra ProgramData diye bi dosya olucak orda içine gir orbit klasörü olucak onun içinde oyunun save dosyalarını bulabilirsin bunları silmezsen oyunu silip tekrar yüklemen bi işe yaramaz kaldığı yerden devam eder.Bu dosyaları sil en baştan başlarsın...

Hiç orbitle programdatayla uğraşmaya gerek yok oyunun içinde zaten kayıtlı oyunu sil diye bi seçenek mevcut. (şu an önümde 3 açık onda left ctrl mesela) Unity'yi yüklemedim henüz ama onda da vardır %99.9 o seçeneği varken kaldıracağını düşünmüyorum ubisoft'un.

• quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

quote:

Hiç orbitle programdatayla uğraşmaya gerek yok oyunun içinde zaten kayıtlı oyunu sil diye bi seçenek mevcut. (şu an önümde 3 açık onda left ctrl mesela) Unity'yi yüklemedim henüz ama onda da vardır %99.9 o seçeneği varken kaldıracağını düşünmüyorum ubisoft'un.

Alıntıları Göster
    çok teşekkür ederiz elinize sağlık. takipteyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusemrecim

çok teşekkür ederiz elinize sağlık. takipteyiz

Alıntıları Göster
    Oh oh çok iyi elinize sağlık sizin sayenizde türkçe yama ile oynayabileceğiz bide cahilliğimin kusuruna bakmayın mesajı gece atmışsınız bugün mü yayınlanacak yoksa pazar mı ?

• quote:

quote:

Bebdr aradim lctrl+del gibi bi yazi yok varsa da ben bulamadim ki yukarida ki yazilara bakilirsa baskalarida bulamamis demek ki yok bu oyun kayitla ilgili hayal kilikligina ugratti beni neyse oyun iyi simdiden iyi oyunlarr

• NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    Unity de kayıt silme yok. Ve Tek Slot var. Yeni oyuna başlamak isteyenler appdata roaming den silip başlıycak

• quote:

Unity de kayıt silme yok. Ve Tek Slot var. Yeni oyuna başlamak isteyenler appdata roaming den silip başlıycak
    Uplay'i offline'a alıp Uplay klasörü içinden saves'e girip 720 klasörünün içindekileri silerseniz, oyuna girdiğinizde sıfırdan başlarsınız. Daha sonra online olduğunuzda uplay buluttaki mi yoksa harddisktekini mi kullanayım diye soruyor.
  • quote:

Said kardeşim yeni sitedenmi yayınlayacaksınız yoksa buradanmı, ben siteyide çok merak ettim. Bilmediğimiz yada anlamadığımız şeyleride anlamış olacağız.
  • quote:

Vay anasını fps sorunundan sonra bi kere şaşırttı beni ubisoft. Diğer hepsine koyup buna koymamak ilginç açıkçası

• quote:

quote:

Vay anasını fps sorunundan sonra bi kere şaşırttı beni ubisoft. Diğer hepsine koyup buna koymamak ilginç açıkçası
    Yama yayınlandı arkadaşlar. Herkese iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

Hayırlı olsun... Kolay gelsin
    Ellerinize sağlık. Sayenizde bir oyunu daha Türkçe oynayabileceğiz.
  • quote:

Yama yayınlandı arkadaşlar. Herkese iyi oyunlar.

ellerinize sağlık çok teşekkürler
    çok erken ama bir soru daha sorayım, bu çeviriye başlamadan rogue'un metinlerini açmıştınız diye hatırlıyorum, o konsoldaki metinler ile pc deki metinler uyumlularmı?yani mesela onunda çevirisine başalsanız pc için çıktığında yama hazır olabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.