Şimdi Ara

Magic Anvil İn de Bir Basma pRogramını Yapmıslar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• ya offf orası myko
    myko da da olcagını sanmıorum ama oynamadııgm için bişey dmeiorum..arkadaş uskodan bahsedior...
    şura lightning basılı ib resmi koyun uskodan çıkarıp vermezsem 70 lvl charı ş.........im
  • Ewt myko da +9 shard war flame sora +ms war glacier peeee
  • atackhan gereksiz şeyler yazıosun burdane war da bunu koyuyosun
  • Bi ss video adresi veya programın bedava ındırıldıği bir adres versen inandırıcı olucak.
  • yaw inanmazsanız inanmayın gidin bakın whiteroses clanına KNİGTMİKE adlı bir kişi war o na sorabilirsinz size itemi göstersin herkese yalancı muhamelesi yapmayın
    ss ve video koymayı bilmiorum dedim ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: polize

Arkadaslar Magic anvilin Basma programını WHİTEROSES clanı kullanıo Arkdasıma clana girdigi ilk gün +8 lightind damage li ib yapıp verdiler gözümün önünde 10 dakikada

arkadsım 2. bı ıhtımal var dedığının olması ıcın..oda arkın 70 lvl dır ve 70 lvl questın den gelen ıron bow u +6 yapınca lıght damage yanıyo ama ısmıde ıb olmuyo ozamn bowl of ...(...arkadsının adı) gıbı bı sey oluyo sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychomanyak

ben arkın kulandığı prgramı bulamadım ama sıtede bunu buldum
    http://cgi.ebay.com/Original-Knight-Online-Upgrading-Guide-V2-0-NEW_W0QQitemZ270039291021QQihZ017QQcategoryZ4596QQrdZ1QQcmdZViewItem

bu nedir?
  • boş işler bunlar.
  • bide mykoda lıgt ıb yokmus yanlıs bılıyomusum özur dılerım laigt ms glacier ms felan varmıs :D
    https://store.donanimhaber.com/b0/47/fc/b047fc44607e2a8ab0de4376ce4d41f5.jpg
     Magic Anvil İn de Bir Basma pRogramını Yapmıslar
  • ib nıe lightıng yanmasın yanar her turlu yanar ben hornx bıle gormustumm ss olsa koymayıda bılsem hemen koyardımm
  • güsel bunlar yakında saten uskoyada gelicek merak etmeyin, öncelikle shell'in unique olanları sonra silahlar gelicek power up ta satılıcak hepsi.
  • helal valla
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.