Şimdi Ara

***BOSCH CONDENS 2500W***Kullanıcıları (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.169
Cevap
54
Favori
265.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 2000 TL'ye değiştirmiştim servis değiştirmişti
    O zaman baktığımda parçanın fiyatı 700 civarıydı
    Benim durum 2023 Aralık gibi olmuştu hatırlarsın abi konuşmuştuk seninle de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• CR50 oda kumandasında Sirkülasyon ayarını auto ya veya evet e alamıyorum hayır da kalıyor. Birde önceden DEZENFEKSİYON ayarı vardı bu ayar kaybolmuş servis menüsünde bile yok. bugün kombi ve oda kumandası ayarlarını kurcalarken dikkatimi çekti.

cr50 kullanan varsa kontrol edebilir mi ?

***BOSCH CONDENS 2500W***Kullanıcıları

Şaşırmadım hocam neyseki tek onla atlattık umarım başka problem cıkartmaz

Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • arkadaslar bu aralar kombi c6 ya dusmeye basladi . yetkili servis 4500 kart deisecek diyor ozel servis 3500 kart onarim diyor. viraz arastirdim fanla ilgili kart uzerinden bi devre doyim ben siz anlayin deisimi yapiliyormus benim bu paralari verecek gucum yok malesef birisi bana neyin deisecegininozelden soyleyebilirmi bende ali lehim tutan bi arkadasima yaptirabilirim simdiden cok tesekkur ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anliyorum da fan musuru mu fan devresine mi tamirat yapilip deistiriliyormus arizali parca o parcayi ve yerini gosterebilen olursa bende bi elektronikci arkadasimdan deistirilmesini rica edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cermen_555 -- 27 Kasım 2024; 11:36:56 >
  • Arkadaşlar condence 25000 kombiden sıcak su gelmiyor. Kalorifer petekleri ısıtıyor. Reset attım. Elektriği açıp kapattım, vanaları açıp kapattım ama sıcak suya ulaşamadım. Bir ara sıcak su göstergesi ayarı 45 derece olmasına rağmen ateşleme yaptı ama 120 dereceye çıktı ama yinede musluktan sıcak su gelmedi.Sıcak su tarafından soğuk su aktı. Sonraki denemelerimde ateşleme yapmadı . Derece 120 lerden çok yavaş bir şekilde aşağıya doğru düşmeye başladı.. Şimdilik derecenin 60 derece olmasını bekliyorum. Sanırım yine çözüm olmayacak . En ucuz ve kısa yoldan ne olabilir ve ne yapmalıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Türbün arızası. Serviste biraz pahalı değişir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

merhaba, genleşme tankına bakmaya çalışın, mebranı patlamışda olabilir havası bitmişde. Evde bisiklet pompası falan yoksa yapmanız zor.

3 yollu vana arızası. ufak bir parça . ucuzdurda

Yakın zamanda kombiye su bastıysanız vanasını tam kapatmamış olabilirsiniz vanayı iyice kapatın

Orijinalden alıntı: Styric

merhaba, genleşme tankına bakmaya çalışın, mebranı patlamışda olabilir havası bitmişde. Evde bisiklet pompası falan yoksa yapmanız zor.

1 bu kombinin muslukları çok sert olur. ne kadar sıktığınız farkına varamazsınız eğer çok sıktıysanız musluk bloku çatlatır, çok rastlanan durumdur. yada musluk contası parçalanmıştır. genelde musluk contası parçalanacak kadar sıkılıyorsa zaten bloku çatlatır. bosch buderus plastik blok kullandığı yetmezmiş gibi birde tuzak gibi doldurma musluğu yapmış.

2 diğer bi ihtimal eşanjör delinmesi(ben daha eşanjör delinmesine rastlamadım. göbekten vidalı olmayan eşanjörler hemen hemen hiç delinmez)

3 sağ blokun içten çatlaması ihtimali zordur, sağ bloklar hep dıştan çatlar

eğer şebeke basıncınız aşırı şiddetli değilse 1 numaralı ihtimal yüksek

• ebu abdillah E kullanıcısına yanıt

1 yıllık kombide başımıza geldi hocam bizim eşanjör delinmesi fabrikaya falan gönderdiler hatalı üretim olmuş anladığım kadarıyla sıfırıyla değiştirmişlerdi ama bizde basınç düşüyordu yükselme yaşamadık.

Fan, elektrotlar sökülür Brülör içi boşaltılır temizliği yapılır, genleşme tankı kontrolü, hava yoksa yaklaşık 1 bar hava basılır, dönüş filtresi temizlenir yada yenisi ile değiştirilir, Yoğuşma gideri kontrolü ve temizliği Brülör den yoğuşma kabına kadar temizliği yapılmalıdır.
    Genel toz temizliği, kaçak ve çalışma kontrolleri yapılır
    Kombi servisiyim

2 gündür bu arıza ile uğraşıyorum. Sorun fan motoru değilde, fanın arkasında ki plastik muhafazanın içinde ki elektronik kartta çıktı. Kartı tamir için İstanbul, Kartalda ki star ısı kombi... adlı dükkana götürdüm, (Google maps te bulabilirsiniz)

Burda kartın tamiri yapıldı daha doğrusu tamir olmadı değiştirildi ( ŞUBAT 2025) fiyat 2500 tl

tesekkur ederim ben soyle yapmaya karar verdim gittigi yere kadar kullanacagim birkac videoda izledigim kadariyla da anakart uzerindeki role den de olabiliyormus onu havalar biraz isininca deistirecegim ya yapacagim ya yenisini alip tamir masrafini ilk taksite sayacagim. yaparsam da buradan detaylica anlatacagim ki basit 200 tl lik parca deisimi icin 2-3-4 bin tl gibi masrafa kimse girmesin

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.