Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (536. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
452.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Confero kürek hali var mı dostum ? Insanelyi'dekini denedim de çalışmadı. Çalışan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 2 Ocak 2015; 17:52:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Confero kürek hali var mı dostum ? Insanelyi'dekini denedim de çalışmadı. Çalışan var mı ?

Malesef Dostum ya Lisanslı hali yok, Ama Kısa Süre İçerisinde Gelir Ama CyDown Aracılığı İle Kurdum bende Sorunsuz Kullanıyorum, Şuana kadar sıkıntı yaşamadım :)
  • arkadaşlar JB yaptığım ilk günden beridir Screenshot yapamıorum bunun çözümünü bilen var mı ? Ne ile çakışıyor olabilir ? Flipcontrolcenter yüklü
  • Yeni Çıkan ve Güncellenen Tweak'ler :

New: Notification Killer 1.0-1

Updated: Volume Amplifier 1.57
    Updated: Aria 1.1.7-1
    Updated: Bridge 1.1.8-3
    Updated: Eclipse 2 (iOS 8) 2.2.2
    Updated: ProTube 1.9.9-6
    Updated: RePower 2.0-1
    Updated: TWBEnhancer 1.0-4
    Updated: ASUpdateHider 1.2-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 2 Ocak 2015; 18:13:19 >
  • Toplu sms göndermek için güzel bi tweak var mı ? Bu arada size de mutlu kandiller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    bunun küreklisi varmı ? hackyouriphonedakini denedim calısmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

bunun küreklisi varmı ? hackyouriphonedakini denedim calısmıyor

Daha küreklemedilerAma pList Dosyasını Oynayarak elbet lisanslayabilirler ama uğraşmıyorlar sanırım :)
    alayım ozaman ama değermi sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

alayım ozaman ama değermi sence ?

İhtiyaç var ise değer Yani Pratikte Güzel Bir Tweak :)
  • 8.1 de sorunsuz çalışan uygulama içi ücretsiz satın alma programı hangisi ?

• Galaxix kullanıcısına yanıt
    LocalIAPStore

• Daha öncede sordum fakat cevap veren olmadı anaekrandaki uygulama logolarını yuvarlak yapan bi winterboard teması veya bi tweak varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

quote:

Orijinalden alıntı: BAEMER

Activator mü Quickdo mu kullanıyorsunuz. Hangisi daha iyi veya kullanılmalı. Fikir verecek arkadaşlar varmı

QuickDo Dediğiniz activator özelliklerini barındıran ama daha fazlasını sunan bir tweak.
    Auxo gibi açık Uygulamaları Gösteren ve tek dokunuşla kapatan, toggle kısmında istediğiniz ayarı yapmamıza olanak veren ve kilit ekranına uygulama kısayolu ekleyen bir tweak. Artık olmazsa olmaz benim için.

Normalde iki tweak birlikte kurulmuyor. Ama cydia.vn reposunda bulunan QuickDo yu sorunsuz kurabilirsiniz. Ama activator 1.9.1 de kalmanız gerekiyor.

Hocam control centera bunlari quickdonun hangi ayari ile koyuyoruz kurcaladim bulamadim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eralp P.

Daha öncede sordum fakat cevap veren olmadı anaekrandaki uygulama logolarını yuvarlak yapan bi winterboard teması veya bi tweak varmı

Circly Temasını Kullanabilirsiniz,
    Style HD for iOS 7 / 8 Kurabilirsiniz,
    İçeriğinde Yuvarlak Yapmak İçin Size Seçenekler Sunacaktır Onu Aktif Etmeniz Yeterli :)
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: prooge

quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

quote:

Orijinalden alıntı: BAEMER

Activator mü Quickdo mu kullanıyorsunuz. Hangisi daha iyi veya kullanılmalı. Fikir verecek arkadaşlar varmı

QuickDo Dediğiniz activator özelliklerini barındıran ama daha fazlasını sunan bir tweak.
    Auxo gibi açık Uygulamaları Gösteren ve tek dokunuşla kapatan, toggle kısmında istediğiniz ayarı yapmamıza olanak veren ve kilit ekranına uygulama kısayolu ekleyen bir tweak. Artık olmazsa olmaz benim için.

Normalde iki tweak birlikte kurulmuyor. Ama cydia.vn reposunda bulunan QuickDo yu sorunsuz kurabilirsiniz. Ama activator 1.9.1 de kalmanız gerekiyor.

Hocam control centera bunlari quickdonun hangi ayari ile koyuyoruz kurcaladim bulamadim?

QuickDo Multitasking window menüsünde girin toggle kısmı için ve kilit ekranı için olan ayarlar menüleri en üstteki iki menü.

• CyDown 2.2 fix conflict with temp download
  • arkadaşlar banka uygulamalarındaki kapanma sorunu için cihazı jailbreaksiz gösteren ve 8.1.2 de düzgün çalışan tweak'in adı nedir ?
  • --caner-- kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan flipcontrol ayarlarına gir five yazanları six yap

• Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code(2)

Cydiadan herhangibir uygulana indirirken bu hatayi aliyorum

Acaba neden bilen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaScramble -- 2 Ocak 2015; 19:40:25 >
  • 
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.