Bildirim
~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (494. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Ccsetting ve digerlerinin arada açılmama sorunu duzelmismi
Edit:sorun devam ediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskinfener -- 24 Aralık 2014; 12:47:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleme Alan Tweak :quote:
Orijinalden alıntı: iFenix
Hocam FlipControlCenter Güncelleme Aldı O Sorun Düzeltilmiş Gibi Geldi Bana Artık Yapmıyor :)
Updated: BioLockdown 1.2.10 -
quote:
Orijinalden alıntı: taskinfener
Ccsetting ve digerlerinin arada açılmama sorunu duzelmismi
FlipControlCenter'da Düzeltilmiş :) Sonunda O Sorunu Atlatmışlar :) -
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ozan915
Hocam bu alttan çıkan menü bende kafasına göre çıkıyor bazen çıkmıyor buna hangi tweak sebep olabilir?flipcontrolcenter dan olabilir mi? Gerçi onu da kaldırdım hala devam ediyor..
Hocam Bende de Yapıyor arada Ama hangi tweak'in neden olduğunu hala çözemedim :)
Tage kullanıyorsanız o yapıyor olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: Bedeviii
quote:
quote:
Hocam bu alttan çıkan menü bende kafasına göre çıkıyor bazen çıkmıyor buna hangi tweak sebep olabilir?flipcontrolcenter dan olabilir mi? Gerçi onu da kaldırdım hala devam ediyor..
Hocam Bende de Yapıyor arada Ama hangi tweak'in neden olduğunu hala çözemedim :)
Tage kullanıyorsanız o yapıyor olabilir
Yok Hocam ne Tage ne Archer :)
Auxo'yu Bekleyeyim Diye Hiç Birisini Kurmadım :) Ama Düzelmiş Son Gün Güncelleme İle Bir Daha Hiç Yapmadı :)
-
Arkadaslar benim ayarlar kısmında ekran resmını degişmek istedıgımde apple duvar kagıtları bolumu bos bır tweakden olmustur kesın ama hangısı cozebılmıs degılım
Varmı fıkrı olan acaba hangi tweak yapmıstır bunu kurulu duzenımı bozamıyorum restore edıpmde
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: serif61
Arkadaslar benim ayarlar kısmında ekran resmını degişmek istedıgımde apple duvar kagıtları bolumu bos bır tweakden olmustur kesın ama hangısı cozebılmıs degılım
Varmı fıkrı olan acaba hangi tweak yapmıstır bunu kurulu duzenımı bozamıyorum restore edıpmde
LittleBroader -
-
quote:
Hocam Hangi Tweak'ler Kurulu Belki Gözüme Aşina Olarak Bulabiliriz :) -
Buyurun Hocam :)quote:
Orijinalden alıntı: iFenixquote:
Hocam Hangi Tweak'ler Kurulu Belki Gözüme Aşina Olarak Bulabiliriz :)
Alıntıları Göster
Repo : http://repo.xarold.com
-
hocam, airblue hackyouriphone reposunda ve kaloro reposunda ki aynı versiyonda (1.3.95). ikiside mi çalışıyor ios 8 de. hangini kursak. oysa bigboss ta 1.8.0 versiyonu var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --caner-- -- 24 Aralık 2014; 13:34:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: --caner--
hocam, airblue hackyouriphone reposunda ve kaloro reposunda ki aynı versiyonda (1.3.95). ikiside mi çalışıyor ios 8 de. hangini kursak. oysa bigboss ta 1.8.0 versiyonu var
Hackyouriphone ve Kalora'nın Reposunda olanlar Lisans Sorunu Olmadan Kullanabiliyorsunuz eski versiyon olmasına rağmen,
Ama AirBlueSharing iOS 8 1.8.0 Versiyonu Sorunsuz Sıkıntısız Kullanılabiliyor Satın Alanlar İçin Ama Elbet Lisans Sorunu Çıkaracaktır,
Ama Fazla Uzun Sürmez Kırılma İşlemi :) -
Teşekkür ederim güzel insan.. -
quote:
quote:
Hocam Hangi Tweak'ler Kurulu Belki Gözüme Aşina Olarak Bulabiliriz :)
Little brother yuklu degil
yuklu tweakler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Hocam onun nedeni activatorda kaydırmalı eylemlere kısayol atadığınızdan oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İphone'nin orjinal notlar uygulanasina çizim yapma fonksiyonu ekleyebileceğim bir tweak varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X