Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (422. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
451.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarcasticxx

Cydia nın açık kalmasıyla mı alakalı acaba, bilgilendirirseniz sevinirim.

Hocam Cydia'nın Açık Kalması İle Alakalı Olacağını Zannetmiyorum Ama Başka Bir Şey de Olabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yomarion

Değerli iFenix kardeşim :

İos 8.1.1 de çalışan tweakler ios 8.1.2 de çalışıyor mu ? Yoksa
    güncelleme mi beklicez. bilgi verirseniz sevinir hayırlı akşamlar

8.1.1 'de Çalışan Tweak'lerin Bir Çoğu 8.1.2 Uyumlu Olarak Geliyor Uyumlu Olarak Gelmese Bile 1-2 Gün Sonra Güncelleme Alıp Uyarlanıyor :)
    8.1.2'de İken de Güncelleme Bekleyebilirsiniz Sıkıntı Olmaz :) Hayırlı Akşamlar Size de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

Hocam telefonda KİK messenger calistiramiyorum. Bir turlu online olmuyor baglaniyorda kalıyor. Ancak ipadde çalıştı. Jb ile ilgisi olabilir mi? Deneme imkanınız var mi :)

Kullandığım tweakler bunlar

Hocam Malesef Deneme İmkanım Yok Nasıl Kullanıldığı Hakkında Bir Bilgim Yok Ama Diğer Arkadaşlar Elbet imdadınıza koşacaktır :)

Hocam yakalamışken sorayım. DetailedBatteryUsage yükledim daha sonra sildim ancak şuan kullanım ve bekleme sürelerim gözükmüyor. Nasıl bir çözüm bulabilirim yada iFile ile onun dosyasını silip yeniden oluşturmasını sağlasam? Konumunu biliyor musunuz acaba? Yada böyle bir sorun gördünüz mü hiç

Hocam Bende Kuruyorum Şimdi Sizin Yaptığınız Gibi tekrardan Sileceğim Bende de Aynı Sorun Mu olacak yoksa düzgün bir şekilde devam mı edecek :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam telefonda KİK messenger calistiramiyorum. Bir turlu online olmuyor baglaniyorda kalıyor. Ancak ipadde çalıştı. Jb ile ilgisi olabilir mi? Deneme imkanınız var mi :)

Kullandığım tweakler bunlar

Hocam Malesef Deneme İmkanım Yok Nasıl Kullanıldığı Hakkında Bir Bilgim Yok Ama Diğer Arkadaşlar Elbet imdadınıza koşacaktır :)

Hocam yakalamışken sorayım. DetailedBatteryUsage yükledim daha sonra sildim ancak şuan kullanım ve bekleme sürelerim gözükmüyor. Nasıl bir çözüm bulabilirim yada iFile ile onun dosyasını silip yeniden oluşturmasını sağlasam? Konumunu biliyor musunuz acaba? Yada böyle bir sorun gördünüz mü hiç

Hocam Bende Kuruyorum Şimdi Sizin Yaptığınız Gibi tekrardan Sileceğim Bende de Aynı Sorun Mu olacak yoksa düzgün bir şekilde devam mı edecek :)

Alıntıları Göster
    Sizde Böyle mi Oldu ?

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 12 Aralık 2014; 1:14:53 >

• quote:

Sizde Böyle mi Oldu ?

Aynen hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Sizde Böyle mi Oldu ?

Aynen hocam

Alıntıları Göster
    Hocam Şimdi Şöyle Birşey Var..

Ne zaman iCleaner İle temizleme yapsak cihaz resping olsa zaten orada ki değerler siliniyor,
    sizde her Cydia'dan bir Tweak Sildiğinizde O değerler Gözükmeyecektir,
    Haliyle etkiliyor Batarya Kullanım Zamanını :)

Ama Tam Şarj'dan Sonra O Değerler tekrardan geriye gelecektir :)

• quote:

Ne zaman iCleaner İle temizleme yapsak cihaz resping olsa zaten orada ki değerler siliniyor,

Hocam şimdi gün içinde tweak silmezsem o Değerler duruyor doğru mudur? Birde kapatıp açınca siliniyor mu telefonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yomarion

Değerli iFenix kardeşim :

İos 8.1.1 de çalışan tweakler ios 8.1.2 de çalışıyor mu ? Yoksa
    güncelleme mi beklicez. bilgi verirseniz sevinir hayırlı akşamlar

8.1.1 'de Çalışan Tweak'lerin Bir Çoğu 8.1.2 Uyumlu Olarak Geliyor Uyumlu Olarak Gelmese Bile 1-2 Gün Sonra Güncelleme Alıp Uyarlanıyor :)
    8.1.2'de İken de Güncelleme Bekleyebilirsiniz Sıkıntı Olmaz :) Hayırlı Akşamlar Size de :)

Alıntıları Göster
    8.1.2 hallettim dostum en sonunda ama bridge ve protube'yi bir türlü aktif edemedim ne dns ne vpn hiçbiri işe yaramadı bir çözüm varmı hocam bu işe

• quote:

quote:

Hocam şimdi gün içinde tweak silmezsem o Değerler duruyor doğru mudur? Birde kapatıp açınca siliniyor mu telefonu

Aynen Hocam Sadece Cihaz Resping Olunca Haliyle iCleaner İle de yeniden başlatılıyor cihaz ve pil değerleri siliniyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreveriphone

8.1.2 hallettim dostum en sonunda ama bridge ve protube'yi bir türlü aktif edemedim ne dns ne vpn hiçbiri işe yaramadı bir çözüm varmı hocam bu işe

CrackTool İle Eğer ki olmuyorsa Malesef Lisans Olayını beklemek gerek :)
  • quote:

iphonu'mu bul kapalı parola kapalı touch id parola olmadan devreye girmiyor zaten ama bir türlü aşamadım bu problemi denemeye devam ediyorum hocam
    Ascend 2.0 coming soon!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 12 Aralık 2014; 1:43:46 >
  • quote:

Hocam o eklentilerle sarj durumu nedir acaba

birde ayriyetten arkadaşlar,8.1 iphone 6 jailbreakli kullanıyorum şuan,
    1-airblue sharing ile bluetooth ile birşeyler yollayabilen varmı aranızda?telefonum safe moda düşüyor.
    2-onun dışında iapfree tarzı bir program ile localappstore un yani ikisininde kurulu olması,iki uygulamadan birinin unstable çalışmasına sebep olur mu?

Birde benim ve kız arkadaşımın ipadide ios 7 de hala jailbreakli,imzalar açıkken acaba diyorum hepsini 8.1.2 ye geçirsem mi,ama vakit bulamıyorum ve gözümde büyüyor,ayriyetten apple sürekli versiyon çıkarması jailbreak kullanıcılarını üzüyor,hani diyorum ki öyle bi versiyona geçeyim ki en azından 4-5 ay bişey çıkarmasınlar.yorumlarınızı bekliyorum.iyi geceler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xclbr -- 12 Aralık 2014; 1:39:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CihanCerav

Yeni ls ve hs

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

hocam temanın adı nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: wizâRd

quote:

Orijinalden alıntı: CihanCerav

Yeni ls ve hs

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

hocam temanın adı nedir ?

Alıntıları Göster
    Hocam AirBlueSharing İle Dosya Gönderim Başarılı.. :)

Test Cihaz ve Sürüm : iPhone 6 iOS 8.1.2

• quote:

iphonu'mu bul kapalı parola kapalı touch id parola olmadan devreye girmiyor zaten ama bir türlü aşamadım bu problemi denemeye devam ediyorum hocam
    Tema Adı : MIUI v5 - v6 - v7 - Flat versiyonları Herhangi birtanesi Olabilir :)

Repo :http://repo.hackyouriphone.org

Yada Aşağıda ki Repo'dan..

Repo :http://cydia.myrepospace.com/JoJos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 12 Aralık 2014; 1:51:46 >

• quote:

Yapma ya hocam,acaba alım da aynımıdır?programı acıp enable receiving dediğimde,safe moda atıyor.kalora reposundan kurulumu gerçekleştirdim,siz hangi repoyu kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xclbr

quote:

Yapma ya hocam,acaba alım da aynımıdır?programı acıp enable receiving dediğimde,safe moda atıyor.kalora reposundan kurulumu gerçekleştirdim,siz hangi repoyu kullanıyorsunuz?

HackyouriPhone reposundan Kurdum Sorunsuz :)
  • quote:

sağol hocam repolar var :) bide senin kullandığın signal barların isimlerini alabilirmiyim :D winterboardla uyumludur heralde :)
  • quote:

quote:

sağol hocam repolar var :) bide senin kullandığın signal barların isimlerini alabilirmiyim :D winterboardla uyumludur heralde :)

Hocam Ben Lasso Temasının Signal Barını Kullanıyorum :)
    Ama Yeni Çıkan Temalarda WinterBoard Destekli StatusBar'lar Oluyor :)
  • quote:

quote:

quote:

Hocam Ben Lasso Temasının Signal Barını Kullanıyorum :)
    Ama Yeni Çıkan Temalarda WinterBoard Destekli StatusBar'lar Oluyor :)

Alıntıları Göster
    deneyip tekrar size yazıcam,teşekkürler.bir de konuda çok aktifsiniz kullandığınız tweak ve programları tam olarak yazsanız da bizde faydalansak,sanırım her yazdığınız programı denemiyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.