Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (380. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
449.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

Su bdayspotify kim yaptıysa su ana kadarki en iyi tweak olmuş

Hocam bu spotify'nin music boxtan ya da ttnet müzikten farkı nedir acaba ve o dediğiniz tweak ne işe yarıyor kısaca anlatabilir misiniz?
  • Arkadaşlar lockspeed tweakini kaloradan indirdim ama çalışmadı, diğer repolarda ücretli olarak var, satın alsam çalışır mı acaba Tereddüt ettim açıkcası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba iPhone için , Samsung veya benzeri ultra batarya tasarruf modu gibi bi tweak var mı ? Samsung bugüne kadar yaptığı en iyi şey olduğu için daha doğrusu tasarruf açısından iyi olduğu için canım çekmiyor değil o özelliği :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adammısınsimit -- 5 Aralık 2014; 19:54:54 >
  • Jb yaptıktan sonra appstore dan bazı uygulamalar inmiyor(spotify) nasıl düzelir bu???

• Bu tweaklerden hangisi ekran parlaklığını oynuyor çözebilmiş değilim ekran parlaklıgı durduk yere artıyor azalıyor fakat cc acıp bakınca parlaklık ayarı yerinde sabit duruyor fakat ekran aydınlanıyor kendi kendine
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• MysticDesign kullanıcısına yanıt
    otomatik parlaklık ayarının kapalı olduğuna emin misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erturrk

Kapalı kesinlikle hiç açmıyorum zaten onu ekran parlaklık ayarı sürekli %60 civarlarında fakat bazen birden ekran aydınlanıyor ve öyle kalıyor cc ve ayarlardan bakınca değişen bişi yok ayarladıgım gibi %60 duruyor acemi değilim bu tweak işlerinde ama bulamadım hangisi neden oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

quote:

Kapalı kesinlikle hiç açmıyorum zaten onu ekran parlaklık ayarı sürekli %60 civarlarında fakat bazen birden ekran aydınlanıyor ve öyle kalıyor cc ve ayarlardan bakınca değişen bişi yok ayarladıgım gibi %60 duruyor acemi değilim bu tweak işlerinde ama bulamadım hangisi neden oluyor

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 8.1.1 jb attıktan sonra cihazda bır kac sorun ortaya cıktı. fotoğraf çekerken flaşı otomatik moda alıyorum flaş açılıyor netleme yapıyor yaklaşık 2 sn sonra fotoğraf çekiyor. flaşı kapattıgımda 1 saniye falan bekliyor oyle cekıyor. neden yapıyor bu sorunu?

Jb ile alakalı olduğunu düşünmüyorum, ben ip5 cihazıma jb yapmadan öncede o şekilde parlaklık ayarı kendi kendine değişebiliyordu. parlaklığa baktığımda aynı yerde ama ekran daha kısık, parmağımı ayar kısmına değdirdiğim an eski haline dönüyordu. Son zamanlarda hiç olmadı kendi kendine geçebiliyor hocam o sorun
  • quote:

Jb ile alakalı olduğunu düşünmüyorum, ben ip5 cihazıma jb yapmadan öncede o şekilde parlaklık ayarı kendi kendine değişebiliyordu. parlaklığa baktığımda aynı yerde ama ekran daha kısık, parmağımı ayar kısmına değdirdiğim an eski haline dönüyordu. Son zamanlarda hiç olmadı kendi kendine geçebiliyor hocam o sorun
    Arkadaşlar Lockdown pro ios 8 de çalışıyor mu kullanan var mı ?
  • quote:

arkadaşlar benim mi yanlışım var yoksa 8.1.1 ile uyumlu hiçbir tweak yokmudur.
  • quote:

Donanımsal olmasında aman genelde oyun oynarken sık yaşamaya başladım cihaz biraz ısındığı içinmi düşürüyor acaba ama otoda kapalı halbuki

Sanmıyorum hocam donanımsal değildir ama telefonu günde olmasada iki günde bir kapatıp açarsak özellikle oyun oynadıktan sonra ram temizlenir daha çok performans alabilirsin
  • Arkadaslar unlimtones güncellendi mi? Veya benzeri olan var mı?

• devitos D kullanıcısına yanıt
    8.1.1 dahil çalışıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreveriphone

8.1.1 dahil çalışıyor

Hangi repoda söylersen çok mutlu olurum.

• devitos D kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir repo eklemene gerek yok cydia'nın içinde gelen bigboss reposunda ücretsiz bu tweak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar uygulama şifreleme için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

Orijinalden alıntı: ata25

kaloraının reposunda sorunum var
    yardımcı olurmusunuz
    kalora
    ifenix
    lütfen

Hocam Bende de Gözükmüyor Ama - Kalora Yazan iOS 8 İle Uyumlu Paketler Olması Gerek :)

bende de yok dun aksamdan beri . ios 8 uyumlu tweeklerde gorunmuyor
    caresi varmi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreveriphone

Herhangi bir repo eklemene gerek yok cydia'nın içinde gelen bigboss reposunda ücretsiz bu tweak

Tesekkur ederım ındırdım. Ama olmuyor daha onceden muzık fılan ındırıyordum. Ama sımdı sadece arıyor bırsey bulmuyor.

• 
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.