Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
453.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8.1.1 için jailbreak yayınlasada hepimiz kurtulsak :)

@take a minute

Hayır hiç karşılaşmıyorum çünkü 3G kullanmıyorum internet paketim yok :) Jailbreak yüzünden 8.1'e mahkum kaldık. Büyük bir hevesle Pangu Grubundan gelecek haberleri bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 25 Kasım 2014; 2:15:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

Orijinalden alıntı: PCNerd

Wifi hangi cihazlarda sıkıntı oluyor acaba. Ben şahsen iPhone 5'te hiç karşılaşmadım.

Bende Karşılaşmadım Ama Genel Bir Sorun Var Yavaşlama - Kopma - Bağlanamama Gibi..

Alıntıları Göster
    Sanırım Lisanslı bir Şekilde Var Bir Test Edebilirmisin :)
    Eğer Çalışırsa Kalora'ya Reposuna Eklemesi İçin Ricada Bulunabiliriz :)

Tweak : VideoPane - 1.1.5k

Repo :http://repo.xarold.com

• quote:

8.1.1 için jailbreak yayınlasada hepimiz kurtulsak :)

Belli Olmaz Bir Kaç Güne Gelebilir Bazı Geliştiriciler Yapmış Ama Tabi Tam Anlamı İle Değil :)
    Takibimde Şuan Beta Test Aşamasında :)

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 25 Kasım 2014; 2:15:47 >
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    Hocam sen niye söylemiyorsun bunları ya :) Gerçekten umut verici haberler umarım çok uzun sürmez.
  • quote:

8.1.1 için jailbreak yayınlasada hepimiz kurtulsak :)

@take a minute

Hayır hiç karşılaşmıyorum çünkü 3G kullanmıyorum internet paketim yok :) Jailbreak yüzünden 8.1'e mahkum kaldık. Büyük bir hevesle Pangu Grubundan gelecek haberleri bekliyorum.

Aynen öyle valla. İmzalar açıkken önce 8.1.1 sonra 8.2 beta 1 havası aldım, bir sürü sorun düzeltilmiş. Jailbreak yüzünden mahsur kaldık
  • quote:

Sanırım Lisanslı bir Şekilde Var Bir Test Edebilirmisin :)
    Eğer Çalışırsa Kalora'ya Reposuna Eklemesi İçin Ricada Bulunabiliriz :)

Tweak : VideoPane - 1.1.5k

Repo :http://repo.xarold.com

ben denedim hocam maalesef lisans cracki bolumunde hata verıyor kurarken
  • take a minute T kullanıcısına yanıt
    Bende iki gün boyunca 8.1.1'i test ettim özellikle benim gibi eski cihaz sahipleri için çok iyi bir güncelleme olmuş, bariz bir performans farkı vardı. Wifi sorunu yaşayanların için bu sorunu düzelttiğide söyleniyor dediğiniz gibi. Umarım iOS 8.2'nin çıkması beklenmez jailbreak aracı için. Çünkü bu işin sonu yok, 8.2 beklense hemen ardından 8.3 gelecek. En iyisi 8.1.1 için yayınlansın da bari 8.2 gelene kadar rahat rahat kullanalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 25 Kasım 2014; 2:24:38 >
  • quote:

Arkadaşlar Şuan İçin "SmartTap - VideoPane" Lisanslı Değiller Malesef :/

hocam denedim kurarken hata verdi sonra sprin yaptı açtım denedim youtubede video açılırken soru soruyor okey diyorsun hata veriyor cydia ya girdim eksik kurulmuş dosya var silinsinmi dedi sil dedim kaldırdım çalışmıyor yani ama ben kolaranın reposundan indirdim smarttap bı hala çalışıyor taş gibi 1 hafta filanda olmuştur
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    lisans hatası veriyor kurulurken cancel diyerek geciyoruz kuruluyor telefona ama videolarda failed to detach media hatası verdi. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: melankoln34

quote:

Arkadaşlar Şuan İçin "SmartTap - VideoPane" Lisanslı Değiller Malesef :/

hocam denedim kurarken hata verdi sonra sprin yaptı açtım denedim youtubede video açılırken soru soruyor okey diyorsun hata veriyor cydia ya girdim eksik kurulmuş dosya var silinsinmi dedi sil dedim kaldırdım çalışmıyor yani ama ben kolaranın reposundan indirdim smarttap bı hala çalışıyor taş gibi 1 hafta filanda olmuştur

Alıntıları Göster
    beyler bu alt barı 5 ledim ama bunları böle sağa sola bakar şekilde yapan tweak neydi ?

• melankoln34 kullanıcısına yanıt
    Springtomize.
  • quote:

Springtomize.
    bu arada insanelyi reposundaki videopane'yi denedim. chrome,safari ve facebookta sorunsuz calıstı. youtube uygulamasında sadece sıkıntı cıkarttı.
  • quote:

Hocam sen niye söylemiyorsun bunları ya :) Gerçekten umut verici haberler umarım çok uzun sürmez.

Hocam KesinLeşmeden Birşey Söylemek Olmaz :)
    Bakalım Takip Ediyoruz Umarım Kısa Süre İçerisinde Yayınlanır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

lisans hatası veriyor kurulurken cancel diyerek geciyoruz kuruluyor telefona ama videolarda failed to detach media hatası verdi. :(

Amma Uğraştırıyorlar Valla VideoPane Ben Zatın Aldım Artık Hoşuma Kafam Ağrımıyor Ama Sizler İçinde Lisanslı Çıksın İstiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

bu arada insanelyi reposundaki videopane'yi denedim. chrome,safari ve facebookta sorunsuz calıstı. youtube uygulamasında sadece sıkıntı cıkarttı.
    Chrome Downloader+ 3.8-2 and Safari Downloader+ 3.3-1 registered is out

Deb Dosyası : Chrome Downloader+ 3.8-2

Deb Dosyası : Safari Downloader+ 3.3-1

• quote:

Orijinalden alıntı: labkamil

Bende iki gündür her cydia açılışında kalora reposunun uyarısı çıkıyor.
    beyler bu arada benim pil kullanım sürem sürekli kullanım ve bekleme ikiside eşit gidiyor misal bekleme 2 saatse kullanımda 2 saat google amcadan baktım ama gel gelelim 8.1 de olan bir sorunmuş böle olupta çözümünü bulan varmı
  • quote:

beyler bu arada benim pil kullanım sürem sürekli kullanım ve bekleme ikiside eşit gidiyor misal bekleme 2 saatse kullanımda 2 saat google amcadan baktım ama gel gelelim 8.1 de olan bir sorunmuş böle olupta çözümünü bulan varmı

Alıntıları Göster
    Aria tarzı tweak önerecek var mı?
  • haQQo kullanıcısına yanıt
    PKGBackup
    BackupAZ
    BackupIT
    Çok var da benim bildiğim iOS 8 uyumlu olanlar bunlar,ancak ücretli. Yedekleme yeri ve şekli açısından farklı alternatifler sunabiliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Smarttap yüklüyse o yüzdendir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreveriphone

Terminal'den yada varsa ilex rat'tan restore et cydia'yı cihazında bir sorun var activator belki 100 milyon jailbreakli cihazda çalışıyor sadece donanımhaber okuyucularının cihazlarında değil, sorun tweak'te değil.

hocam dün 5 kere restore edip jailbreak yaptım
    (ilex restrore ve bazen de itunes ile)
    jailbreak yapar yapmaz ilk activator kurdum ama nafile

masaüstünde iken ikonları ayır komutu bluetooth settings i açsın dediğimde safe mode a atıyor

bunu açıklayacak başka ne olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi staroftheskies -- 25 Kasım 2014; 9:40:13 >
  • 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.