Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
451.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar duvar kağıdını değiştirmek istediğim de hareketsize tıkladığımda ayarlardan atıyor. Hareketliye dokunduğumda sıkıntı yok bu sorunu yaşıyan var mı çözümü nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

Bulabilirsen link atarsın Haci bi deneyelim

Buraya Girip Direk Download Diyerek Deb Dosyasını İndirebilirsin :)

Link..

Bende bunu bekliyorum ama yemedi maalesef :))

• quote:

Orijinalden alıntı: OlvidaMe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

Bulabilirsen link atarsın Haci bi deneyelim

Buraya Girip Direk Download Diyerek Deb Dosyasını İndirebilirsin :)

Link..

Bende bunu bekliyorum ama yemedi maalesef :))

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sms in iletim raporunu alabileceğimiz bir tweak bilen varmı ios 8 de

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinim88

arkadaşlar sms in iletim raporunu alabileceğimiz bir tweak bilen varmı ios 8 de

Alıntıları Göster
    winterboard çok şarj yer mi?

airblue sharing çalışmıyor, hackyouriphoneden indirdim
  • quote:

PanGuTeam : There is no Cydia since it's not compatible with iOS8 yet. But we already contacted @saurik and we will bundle Cydia after it's updated.
    ios 7.0.3 jailbreakli ipad air kullanıcısıyım,ios 8 e geçip jailbreak yapmamı önerirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xclbr -- 24 Kasım 2014; 19:25:04 >
  • xclbr X kullanıcısına yanıt
    Sakın ha gecme kardeş sürmünün kıymetini bil bn bi hatadır gectim bin pişmanım inan bu kadar rezil bi ios daha görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: SANSLI38

Sakın ha gecme kardeş sürmünün kıymetini bil bn bi hatadır gectim bin pişmanım inan bu kadar rezil bi ios daha görmedim
    arkadaşlar handsfree 2 tweekini yükledim ama tlfn safe moda geçiyo hem xarolddan hem biteyourappledan denedim ikisindede sonuç aynı tlfn iphona 6
  • Hocam bu temanın adı nedir :)
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)
  • quote:

arkadaşlar ben 8.1 jb yaptım ve bazı tweakları satın aldım.

ileride 8.1.1 veya daha ileri bir sürümün jb yapılırsa ve ona geçersem daha önce para ödediğim bu uygulamalar için bir daha para ödeyecek miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepkartal

ileride 8.1.1 veya daha ileri bir sürümün jb yapılırsa ve ona geçersem daha önce para ödediğim bu uygulamalar için bir daha para ödeyecek miyim?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar iconbounce gibi dock haricinde ana ekrandaki uygulamalarıda öyle döndürebileceğimiz tweakın adı nedir biliyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepkartal

tamamen yazilimcinin insafina kalmis misal pwntunes in yazilimcisi ios 6 da kullandigim pwntunes in adini degisip ios 7 de pwntunes yapip yeniden satdi pasa pasa satin aldik ios8 cikti ona da pwntunes8 dedi yeniden satisa koydi almadim inat etdim de ama misal springtomize de var cydia hesabimda 7 de satin alanlar bedava indirdi airbluesharing de oyle ios6 da satin almistim 7 de de ucretsiz indirdik kullandik 8 de de oyle

• herkes bu smarttab in lisans sorunu verdigini soyleyip duruyor insanelyi reposundaki smarttap da lisans sorunu yok bilginize

Ayrica ifile de lisans sorunu yasayan arkadaslar
    http://cydia.vn reposundaki ifile de lisans ssorunu yok bilginize

• serif61 S kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun süreli kullandı isen "smarttab" repoya alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Hocam uzun süreli kullandı isen "smarttab" repoya alayım

evet kalora surekli kullaniyorum lisans sorunu yok kardesim diger kaynaklarda bende de lisans sorunu veriyordu sildim bunu yukledim sorunsuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokcesel

Arkadaşlar duvar kağıdını değiştirmek istediğim de hareketsize tıkladığımda ayarlardan atıyor. Hareketliye dokunduğumda sıkıntı yok bu sorunu yaşıyan var mı çözümü nedir ?

Arkadaşlar fikri olan yok mu ?

• serif61 S kullanıcısına yanıt
    Ekledim repoya ve ana kaynağından kendime kurdum test edeyim bakalım . Bu tarz paylaşımlar bekliyorum maalesef çok az geri dönüşler oluyor.
  • kalora kullanıcısına yanıt
    Hocam cydia ya girdiğimde cogu tweakte iOS 8 yazıyor. Bende 7.1.2 Jb var. Ben bunları kuramayacakmiyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Doqann

Hocam cydia ya girdiğimde cogu tweakte iOS 8 yazıyor. Bende 7.1.2 Jb var. Ben bunları kuramayacakmiyim ?

Hocam onları sorunsuz io8 Çalışıyor diye eklendi yoksa tabiki uyumlu içeriğe bakın iOS 5,6,7,8 gibi içerikler varsa olur ama yalnız 8 yazıyorsa olmaz bazıları iOS 8 için özel çıkartılıyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: kalora

quote:

Orijinalden alıntı: Doqann

Hocam onları sorunsuz io8 Çalışıyor diye eklendi yoksa tabiki uyumlu içeriğe bakın iOS 5,6,7,8 gibi içerikler varsa olur ama yalnız 8 yazıyorsa olmaz bazıları iOS 8 için özel çıkartılıyor .

Peki hocam sağolun

• quote:

Teşekkürler sarj olarak zaten şuan için memnununum,benim için görsellikten öte sarj ve uyumluluk önemli olduğu için ios 7 de kalıyorum zaten,teşekkürler cevap için.Benim gibi düşünen başka arkadaşlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xclbr -- 24 Kasım 2014; 21:35:39 >
  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.