Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
440.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: H@mdilli

quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

Orijinalden alıntı: H@mdilli

Hocam 320kbps muzik indirebilecegim bi uygulama var mi ?
    Bende musicbox var ama kaliteli sarki az

Hocam LinkTunes'i Deneyebilirsiniz :)

Hocam kurdum linktunes'u fakat sarkiyi indirmiyor. Waiting yazisi var her sarkida.

Yeniden baslattiktan sonra indirmeye basladi. Tesekkurler

Alıntıları Göster
    Fouad ‏@iF0u4d 1 sa.1 saat önce
    Submitted #SocialDuplicator to BigBoss repo, goodnight :D

edit :

Ya julio'nun reposundan cracktool yükledim, kaldırdım sonra ana ekrandan gitmedi, hala açılıyor da. Applications klasöründe de (filzada) görünmüyor. Nasıl silerim bi fikrin var mı ?

Edit 2 : Cydelete ile hallettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi take a minute -- 17 Kasım 2014; 2:55:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nowadays

Telefonunuzu restore modunda yada dfu modunda açmayı denediniz mi ?? Restore yada Dfu olarak açmanız halinde tekrar eski haline getirmeniz mümkün....

Recovery Mode kullanımı
    Cihazımız açıksa kapalı konuma getiriyoruz.
    Cihazımızı USB kablosunu bilgisayarda takılı değilse takalım ama cihaza takılı olmamalı.
    Ana ekran (home) yani menü tuşuna basılı tutup USB kablosunu cihazımıza takalım bu sırada menü tuşundan elimizi çekmiyoruz.
    Ekrana iTunes ve USB simgesi geldiğinde artık cihazımızın onarım (recovery) moduna almış olduğumuzu anlıyoruz.

DFU Mode kullanımı
    DFU Mode genellikle iOS işletim sisteminin yükleneceği zaman cihazımızı almamız gereken özel moddur. Gerek sürüm yükseltme gerekse de sürüm düşürme işlemleri için cihazımızı bu moda almamız gerekebilir. Tabi bir diğer gereklilikte çeşitli jailbreak uygulamalarının cihazımıza uygulanabilmesi açısından cihazımızı bu moda almamız istenebilir.

dfu moda alma

kullanacağımız iki buton var bunlardan bir tanesi menü tuşu da diyebileceğimiz “Home” butonu bir diğeri de telefonumuzu açıp kapamaya yarayan güç butonu…

Cihazımızı açma / kapama butonuna basılı tutarak kapalı konuma getirelim.
    İki saniye açma / kapama tuşuna basarak cihazı uyandıralım.
    Açma / kapama düğmesinden elimizi çekmeden hızla (menü) tuşuna 10 saniye basılı tutalım.
    Açma / kapama tuşundan elimizi çekelim ama menü tuşuna basmaya devam edelim.
    10 saniye daha bekleyelim.
    Bu aşamadan sonra cihazımız siyah ekrana dönmüş ve DFU moduna alınmış olacak, eğer bu işlemler sırasında cihazınız bilgisayara da bağlıysa çıkacak olan sistem seslerinden de işlemlerin yapıldığını anlayabilirsiniz.

şuanda geri yükleme gerçekleşiyor hocam, ilgilin için çok teşekkür ederim. Çok sağol.

• quote:

Right Align Statusbar iOS 8.1 Çalışıyor..

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Kardeşim bu tweakler acil lazım...

1) diyelimde bir uygulamayı açtın ve o uygulamada: facebook twitter instagram birlikte olacak. Böyle birşey var mı?

2) uygulamarı gizleyebileceğiö bir tweak(istediğim zaman gizleyeceğim istediğim zaman ön plana çıkaracağım)

3) foto, video, rehber, özel bilgileri saklayabileceğim bir uygulama var mı? (Yani uygulamanın için bu bilgilerim olacak ve şifreyle korunacak)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilayse

quote:

Right Align Statusbar iOS 8.1 Çalışıyor..

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Kardeşim bu tweakler acil lazım...

1) diyelimde bir uygulamayı açtın ve o uygulamada: facebook twitter instagram birlikte olacak. Böyle birşey var mı?

2) uygulamarı gizleyebileceğiö bir tweak(istediğim zaman gizleyeceğim istediğim zaman ön plana çıkaracağım)

3) foto, video, rehber, özel bilgileri saklayabileceğim bir uygulama var mı? (Yani uygulamanın için bu bilgilerim olacak ve şifreyle korunacak)

Alıntıları Göster
    1- Malesef Öyle bir Uygulama Gelişmedi Ama Ona Yakın Bir Tweak Yakında Çıkacaktır :)
    2- Springtomize 3 - HideMe8 Deneyebilirsiniz..
    3- Şifreleme Koyabilirsiniz LockDownPro - BioProtect - AppLocker Gibi

Ama Diğer Arkadaşlar da Benim Gözden Kaçırdıklarımı Yazabilirler :)

• quote:

1- Malesef Öyle bir Uygulama Gelişmedi Ama Ona Yakın Bir Tweak Yakında Çıkacaktır :)
    2- Springtomize 3 - HideMe8 Deneyebilirsiniz..
    3- Şifreleme Koyabilirsiniz LockDownPro - BioProtect - AppLocker Gibi

Ama Diğer Arkadaşlar da Benim Gözden Kaçırdıklarımı Yazabilirler :)
    LinkTunes 1.3.2 Güncellendi!!
  • Bu arada cracktool program içindeki about kısmından siliniyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: take a minute

Bu arada cracktool program içindeki about kısmından siliniyormuş.
    Arkadaşlar,

dün bu konudan bahsetmiştim jb den sonra telefonun şarji cok hızlı tükeniyor diye... ve sucluyu buldum tam tahmin ettiğim gibi "Virtual Home" daha önce acık ıken ucak modunda da olsa aksamdan sabaha %8 lere yakın şarj düşüyordu.. bu akşam Virtual Home devre dışı bırakıp denedim... herhangi bir kayıp olmadı bilginize....

kolay gelsin,
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın bu konu ile ilgili çok yazılıyor ama, cidden daha öncede şimdi güncelledikten sonrada şarkıyı indire basınca atıyor. demek ki bi yerde problem var. ben; ya başka tweakler engelliyor diye, ya da yanlıs kurulum yaptıgımızı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bedeviii -- 17 Kasım 2014; 9:12:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bedeviii

Hocam kusura bakmayın bu konu ile ilgili çok yazılıyor ama, cidden daha öncede şimdi güncelledikten sonrada şarkıyı indire basınca atıyor. demek ki bi yerde problem var. ben; ya başka tweakler engelliyor diye, ya da yanlıs kurulum yaptıgımızı düşünüyorum
    arkadaşlar telefonda 3g açık internette gezerken acayip hızlı şarj gidiyor.
    3g yi kapatınca da normale dönüyor. şöyle ki internette 10 dakika dolanıyorum
    %5 şarj gidiyor. bi yerde apsync ile ilgili diye okudum ama herkeste mi böyle acaba ?

ikinci olarak daha önce de sormuştum ama zamanlı uyku moduna alan tweak var mı
    çok araştırdım bulamadım ?

üçüncü ise arayan kişinin fotoğrafını tam ekran gösteren tweak var mı
    yalan yok bunu araştırmadım :)

• Nasil yardimlasma sayfasi bir allahin kuslu ilgilenmedi bile. Jailbreak sonrasi vpn programlari calismiyor. 25pp acilip kapaniyor vpn programlari da ayni. Bu kacinci mesajim birisi ilgilensin artik

• quote:

Orijinalden alıntı: westlain61

Nasil yardimlasma sayfasi bir allahin kuslu ilgilenmedi bile. Jailbreak sonrasi vpn programlari calismiyor. 25pp acilip kapaniyor vpn programlari da ayni. Bu kacinci mesajim birisi ilgilensin artik

Bilgisi olan biri yardimci olur. Vpn'yi dns degistirmek icin mi kullaniyorsunuz. GuizmoDns kullansaniz Dns degistirebilirsiniz isinizi gorur mu?
    AppCake'i kullanabilirsiniz 25pp yerine.

• H@mdilli kullanıcısına yanıt
    Ya satın alacaksınız ya da 3.2.0-111 crackli versiyon için repolara düşmesini bekleyeceksiniz.
  • Okan DEMİR kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun kardeşim....
    Kardesim ilgilendigin icin oncelikle cok tesekkur ederim. Ben suan yurt disinda calisiyorum face watsap bunlar engelli burda ve vpn programlari kullanmak gerekiyor. Fakat jailbreak yapinca hic bir vpn programi calismiyor. Jailbreak olmadan calisiyorlar.

• quote:

Kardesim ilgilendigin icin oncelikle cok tesekkur ederim. Ben suan yurt disinda calisiyorum face watsap bunlar engelli burda ve vpn programlari kullanmak gerekiyor. Fakat jailbreak yapinca hic bir vpn programi calismiyor. Jailbreak olmadan calisiyorlar.
    Ben mi yanlis biliyorum acaba. VPN programlari DNS degistirmiyor mu sadece ? Eger oyleyse GuizmoDns ile Dns'ini degistirebilirsin ve girebilirsin sanki ?
    Dedigin uygulamayi yuklemeye calisiyorum ama yuklenmiyor ki kardes surekli bir noktada takilip kaliyor ve hata veriyor.

• mobilayse M kullanıcısına yanıt
    AppStore da flipboard uygulaması birinci sorunuza cevap olur.

Kardes yuklenmiyor uygulama ne kadar denediysem olmadi. Hangi repodan sen yukledin bana da yardim et.

Kardes yuklenmiyor uygulama ne kadar denediysem olmadi. Hangi repodan sen yukledin bana da yardim et.

• quote:

arkadaşlar iphone 6 plus a resolution diye bi prpgram yükledim çözünürlük berbat durumda şuan uygulamayı silmeme rağmen düzelmedi lütfen yardım edin
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.