Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
440.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen sorun apple kaynaklıymış sanırım restore ediyorum şuan düzelmezse başka bi şekilde hallolması gerek bu işin :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

aynen sorun apple kaynaklıymış sanırım restore ediyorum şuan düzelmezse başka bi şekilde hallolması gerek bu işin :(
    restore işleminden sonra sorunsuz bir şekilde rehber geldi. jb işlemine başlıyorum şimdi.
  • taskinfener T kullanıcısına yanıt
    iCloud Kişiler senkronizasyon çalıştı mı?
  • PCNerd P kullanıcısına yanıt
    evet icloud hesabımı girdim ve rehberim geldi
  • taskinfener T kullanıcısına yanıt
    İlginç defalarca denememe rağmen ne yaptıysam yapayım bende gelmiyor. Acaba telefonunuzun modeli ne hocam? Benim iPhone 5, arkadaşımda da iPhone 5 var onda da gelmiyor. Belki model bazlı bir sorundur.
  • PCNerd P kullanıcısına yanıt
    bendeki 5s, ozaman iphone 5'lerde daha sık olan bişey, bir iki yazı okudum mail yağmuruna tutmuşlar apple ama bi cevap yok appledn yana
  • quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

bendeki 5s, ozaman iphone 5'lerde daha sık olan bişey, bir iki yazı okudum mail yağmuruna tutmuşlar apple ama bi cevap yok appledn yana
    Hiç Sevmediğim Şey Şu iCloud Yapılandırması,
    Kullanıcıya Bırakması Gerek Ama Onuda Yapmıyor,
    Ben Manuel Olarak Yükleme Yapıyorum "Adress Book" Dosyasını Alıyorum İçeriğinden Hem Bilgisayarda Kayıtlı Oluyor Hemde İstediğim Zaman İçeriğine Ulaşıp Atabiliyorum,
    Apple'ın Böyle Yapması Nedendir Bilmiyorum Ama Sorulara Bir Cevap vermeli bence..
  • Hocam 320kbps muzik indirebilecegim bi uygulama var mi ?
    Bende musicbox var ama kaliteli sarki az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: H@mdilli

Hocam 320kbps muzik indirebilecegim bi uygulama var mi ?

Hocam LinkTunes'i Deneyebilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

Orijinalden alıntı: H@mdilli

Hocam 320kbps muzik indirebilecegim bi uygulama var mi ?

Hocam LinkTunes'i Deneyebilirsiniz :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende Cracktool kurulu olmadığı halde ana sayfamda gözüküyor nasıl silebilirim bunu ?
  • Bunun ne işe yaradığını bilen var mı?
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)
  • kalora kullanıcısına yanıt
    Lutfen bana yardim edin. Iphone 5s kullaniyorum jailbreakli telefonum vpn programlari calismiyor acilinca kapaniyor. 25pp de ayni lutfen bana yardim edin.

• Source hata veriyor ?

• haQQo kullanıcısına yanıt
    Arayan numaranın kimliğini gösteriyor rehberde Kayıtlı olmayanları tabi özelliği bu. Amerika ve Kanada için geçerli

• quote:

Orijinalden alıntı: Bedeviii

Fleksy veya minuum adlı klavyeleri appcake adlı uygulamayla yüklüyorum ama klavyeler kullanılmıyor. O klavyeye geçmek istiyorum geçmiyor. kullanabilen var mı

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benim şarjımın hemen bitiyor. Her zaman en çok sarj Ana ve kilitli ekrana gidiyor sebebini bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vez IX

Arkadaşlar benim şarjımın hemen bitiyor. Her zaman en çok sarj Ana ve kilitli ekrana gidiyor sebebini bilen varmı?

malesef jb den sonra bende de oluyor.. bunu defalarca yazdım burda... bişiy cok aşırı şekilde şarjı sömürüyor.. ve dediğiniz gibi anakilit ekranı en fazla şarjı götüren durum.. tek düşüncem sizde de varsa virtual home programı mı yapıyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

malesef jb den sonra bende de oluyor.. bunu defalarca yazdım burda... bişiy cok aşırı şekilde şarjı sömürüyor.. ve dediğiniz gibi anakilit ekranı en fazla şarjı götüren durum.. tek düşüncem sizde de varsa virtual home programı mı yapıyor acaba

Bende yok
  • quote:

quote:

quote:

Bende yok

bunda emınmısınız sırf bunun ıcın 3 kere restore ettım.... iphone 6

ve jb de kurulu olan da oyle ahım sahım bısıy yok...
    virtual home
    cbsettıngs
    appsync
    afcd2

bunlar.... sizde de muhtemelen bunlar yukludur.... kesinlikle ve kesinlikle jb şarjı aşırı şekilde tüketiyor...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende yok

virtual home
    cbsettıngs
    appsync
    afcd2

bunlar.... sizde de muhtemelen bunlar yukludur.... kesinlikle ve kesinlikle jb şarjı aşırı şekilde tüketiyor...

Appsync var sadece yazdıklarınızdan ama şarjı çok tükettiği doğru garip olan hücreseli kapatınca o kadar tüketmiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende yok

virtual home
    cbsettıngs
    appsync
    afcd2

Appsync var sadece yazdıklarınızdan ama şarjı çok tükettiği doğru garip olan hücreseli kapatınca o kadar tüketmiyor

sizin telefon iphone 5 mi.. yada 4s sanırım...
    ben virtual home dan şüpheliyim...

• 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.