Şimdi Ara

Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile ) (1130. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü6 Mobil2 iOS
5 sn
22.589
Cevap
1.508
Favori
2.552.419
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
107 oy
Sayfa: önceki 11261127112811291130
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar 75.000 TL ve üzeri taksitli alışverişiniz ile 5.000 TL Bankkart Lira kazanabilirsiniz . Aşağıdaki linktekiler kabul ediliyor.

24 Ayar gram altın hangisinde en optimali acaba, bende 75 bin tl lik alacağım. Var mı bilgisi olan ?

Lütfen evinizde yediğiniz tavuk,balık,kırmızı et gibi gıdaların artıklarını bir poşette apartmanın çöp konteynerinin içine değil YANINA ağzı açık bir şekilde bırakın. Bırakın ki kediler, köpekler kolaylıkla doysunlar. Çöp konteynerinin içine attığınızda özellikle köpekler bıraktığınız artığı alamıyorlar ya da alırken sakatlanabiliyorlar. Eziyet değil merhamet edelim !

• mario gomeeeeeez kullanıcısına yanıt

taksitli 24 alamazsınız hocam yuvarlak 22 almanız lazım. aksi halde kampanyaya uymaz. 22de en uygun ptt ve idefixde. ptt bildiğim kadarıyla ziraat için pos sorunu var, alanlar idefixden alıyor diye biliyorum.

sağolasın hocam zahmet oldu.

Lütfen evinizde yediğiniz tavuk,balık,kırmızı et gibi gıdaların artıklarını bir poşette apartmanın çöp konteynerinin içine değil YANINA ağzı açık bir şekilde bırakın. Bırakın ki kediler, köpekler kolaylıkla doysunlar. Çöp konteynerinin içine attığınızda özellikle köpekler bıraktığınız artığı alamıyorlar ya da alırken sakatlanabiliyorlar. Eziyet değil merhamet edelim !
  • salimcelik S kullanıcısına yanıt

Abi kuyumcu 22 ayara 5650 tl diyor. idefix de 6062 tl .

Arada fark 412 tl

13 tane alsan 75k yı geçiyor

13 x 412: 5.356 tl ediyor.

e kazancımız 5 bin tl bankkart para.

356 tl zarar.

bir yeri kaçırıyor muyum niye alıyorlar bu matematikte anlayamaıdm.

belki biir benim cahilliğimi sonlandırır.

tek esprisi 20-30 gün sonra mı ödemek kredi kartını

• mario gomeeeeeez kullanıcısına yanıt

hocam ilk ödemesi 40 gün sonra olan 3 ay vadeli 75 bin borç çekmek istiyorum diye bankaya gitseniz, size 85'den aşağı borç para vermez. işin esprisi bu. elinizde olmayan para ile yatırım. bende sık sık yapıyorum.

hocam bu yazılanların aynısı twitter da ortalarda dolanıyor. yüzlerce rt alıyor. biz buraya çilçil yazınca, leblebi veya sarı yazınca aslında mevzuyu şifrelemiş olmuyoruz :D veya 72000 değil 72300 değil, 72233 tl'lik ürün alınca banka bunu anlamıyor değil. çok kasmaya lüzum yok, herkes herşeyin farkında.

x (formerly twitter)
    Yatırımcı Keşiş (@yatirimcikesis) on X
    https://x.com/yatirimcikesis/status/1999889677428392128?s=20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salimcelik -- 17 Aralık 2025; 18:22:31 >
    Kuyumcuya sordum 5400 tl den alıyor 22 ayarı. Yani 78,500 e aldığımız 13 gram ajdayı kuyumcuda 70,200 liraya bozduruyoruz. 5k puan gelse 3300₺ açık var. Onuda faize koyayım gibi düşünceniz varsa 1 ayda amorti edemezsiniz. 1 ay nakite ihtiyacı olan için mantıklı. Alıp bekletmeden satıp kar edeyim diyen kişiye ben mantıklı değecek bir durum olduğunu göremiyorum. Tabi şöylede bir durum var. Bilezik gelene kadar altın fiyatı düşüp makas açılabilir veya gelene kadar yükseledebilir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.