Şimdi Ara

BlackBerry Z30 Kullanıcısıyım, Sorusu Olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalan yanlış bilgilendirme çok var z30 hakkında .Bilende bilmeyende ordan burdan herkes kulaktan duyma yorumlar atıyor.Sorusu merakı olanların sorularını cevaplayıp yardımcı olabilirim Z30 hakkında

Merak edenler için Antutu testim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioDeJaneiro -- 15 Ekim 2014; 14:06:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay be :D ben sadece kamerasını sormak istiyorum z10'un kamerasıyla arasındaki fark nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teoman-Tt

Vay be :D ben sadece kamerasını sormak istiyorum z10'un kamerasıyla arasındaki fark nedir acaba

Z10 a göre biraz daha parlaklıgı iyi.ışığı iyi alıyor ayrıca flaşı z10 gibi dağınık vermiyor, gece fotoğ. çekildiğinde ışığı güzel dağıtıyor

• teşekkürler :)
  • donanım özellikleri nedir acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavzerturk

donanım özellikleri nedir acaba.

BlackBerry Z30; Snapdragon S4 Pro ailesinin üyesi olan 1.7 GHz hızında çalışan Adreno 320 işlemcisinin yanı sıra 2GB RAM’e sahip. 2.880 mAH’lik pille gelen BlackBerry Z30’un Bluetooth 4.0, NFC, 4G LTE desteği bulunuyor.

2 megapiksel ön, 8 megapiksel arka kameralı BlackBerry Z30, ayrıca 1080p video çekebiliyor. 16GB dahili belleğinin yanı sıra microSD kart desteği de cihazın özellikleri arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioDeJaneiro -- 15 Ekim 2014; 14:27:26 >
  • Bu pil yoğun kullanımda, günü kurtarıyor mu?

Dahili radyosu var mı? Bir de nereden almıştınız?

Tr'de Turkcell tim'de sordum, yok gelmeyecek falan dediler. Aman ha bulaşmayın falan bile dediler. :) Kardeşim sen ticari firmasın, bu nasıl bir satış pazarlamadır demedim, ama çok saçma buldum yaklaşımlarını. Ayrıca forumda birileri istenirse turkcell getiriyor demişti. Millet kafadan uyduruyor sanıyorum. Yıllardır iphone kullanıyorum ve elli bin çeşit sorun yaşadım. Bir daha asla iphone almayacağım. BB yeni os'i ile sorunlu deniyor ama, belli başlı işleri halletsin, sanmıyorum ji iphone'lar kadar kötü olsun...
  • @skaze. Pil konusunda (aşırı) yoğun kullanımda 1 günü devirir. normal kullanımda 2 günü çıkarıyor. turkcell bi ara istek üzerine getiriyotdu baktı talep pek yok geri çekildi.planda şuanda iphone stratejisi uyguluyorlar.blackberryi kötüleme olduğu gibi direk anlayanıda anlamayınıda iphone a yönlendiriyorlar,bu yüzden iphone herkesde iphone var.Z30 un dahili radyosu var. ve çok iyi kalitede 2 çıkışlı hoparlörü var. gerçekten güzel telefon 10.3 gelince daha iyi olacağını düşünüyorum.Her türlü işini görür sosyal ağlar sorunsuz çalışıyor zaten oyunlardada sıkıntı yok. sistem kasması zaten yok.çoklu görev ne kadar açarsan aç yinede herhabgibi kasma olmuyor.Diğer kasa kalitesine zaten değinmiyorum iyi bi kasa kalitesi var

• Bu cihazın Z10 gibi arka kapağı açılıyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Bu cihazın Z10 gibi arka kapağı açılıyor mu?

açılıyor ama batarya bölgesi kapalı.bataryayı değiştirmek için ekranı kasadan ayırmak lazım

• Yurt dışında fiyatlar ne durumda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Yurt dışında fiyatlar ne durumda ?

400-550$ arası genel fiyatlar yerine göre değişiyor

• BlackBerry kışın soğukta cebimde donmuştu O günden sonra yüzünü görmek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

Yalan yanlış bilgilendirme çok var z30 hakkında .Bilende bilmeyende ordan burdan herkes kulaktan duyma yorumlar atıyor.Sorusu merakı olanların sorularını cevaplayıp yardımcı olabilirim Z30 hakkında

konuyu yeni gördüm hocam bende Haziran ayından beri kullanıylrum z30.! ay öncwe tel un ekran kırıldı . Benden demesi ekran cok hassas sakın carpmayın düşürmeyin .Ben ekranı yaptırcak servis istanbul da bulamadım . .Önerebileceğin bir yer var mı. SAnırım model türkiye de olmadığı için parçası da yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: zingfth

quote:

Yalan yanlış bilgilendirme çok var z30 hakkında .Bilende bilmeyende ordan burdan herkes kulaktan duyma yorumlar atıyor.Sorusu merakı olanların sorularını cevaplayıp yardımcı olabilirim Z30 hakkında

konuyu yeni gördüm hocam bende Haziran ayından beri kullanıylrum z30.! ay öncwe tel un ekran kırıldı . Benden demesi ekran cok hassas sakın carpmayın düşürmeyin .Ben ekranı yaptırcak servis istanbul da bulamadım . .Önerebileceğin bir yer var mı. SAnırım model türkiye de olmadığı için parçası da yok.

Doğdudur ben siyah istedim ellerinde yokmuş daha doğrusunu bölgede siyah rengi olmadığı için beyaz renk aldım mecburi,beyazda çabuk kir gösteriyor ben kılıfsız jelatinsiz kullanıyorum dikkat etmesem aşırı kirleniyor.Fakat beyaz renk kullanmaktan sıkıldığım için 3 gün önce siyah ekran ve kapak siparişi verdim etradesupply den , önümüzdeki haftaya elime ulaşır diye düşünüyorum ekranı takınca sana tekrar dönüş pm si yazarım ona göre hareket edersin denedikten sonra kalitesini konu altına mesaj atarım ona göre hareket edersiniz .Türkiyede Z30 parçası oldugunu zannetmiyorum olanda 4-5. kalitede üründür aldıgınızın 1 ay sonrası elinde patlar . yinede karar sizin ben siyahı taktıktan sonra detaylı fotoda atıcağım konuya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioDeJaneiro -- 11 Ocak 2015; 16:33:12 >

• quote:

quote:

quote:

Doğdudur ben siyah istedim ellerinde yokmuş daha doğrusunu bölgede siyah rengi olmadığı için beyaz renk aldım mecburi,beyazda çabuk kir gösteriyor ben kılıfsız jelatinsiz kullanıyorum dikkat etmesem aşırı kirleniyor.Fakat beyaz renk kullanmaktan sıkıldığım için 3 gün önce siyah ekran ve kapak siparişi verdim etradesupply den , önümüzdeki haftaya elime ulaşır diye düşünüyorum ekranı takınca sana tekrar dönüş pm si yazarım ona göre hareket edersin kapak +ekran 47 dolar, kargoda 34$ toplam 80-81 $ a denk geliyor bu fiyata aldım bende , denedikten sonra kalitesini konu altına mesaj atarım ona göre hareket edersiniz .Türkiyede Z30 parçası oldugunu zannetmiyorum olanda 4-5. kalitede üründür aldıgınızın 1 ay sonrası elinde patlar . yinede karar sizin ben siyahı taktıktan sonra detaylı fotoda atıcağım konuya :)

hocam valla cok iyi olur ya. Eğer dokunmatiğinde hassaslıkta herhangi bir bozulma olmazsa memnun kalırsan bende ordan alayım.Benim dokunmatikte görüntüde herhangi bi sıkıntı yok. zannedersemön panel camı kırıldı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Doğdudur ben siyah istedim ellerinde yokmuş daha doğrusunu bölgede siyah rengi olmadığı için beyaz renk aldım mecburi,beyazda çabuk kir gösteriyor ben kılıfsız jelatinsiz kullanıyorum dikkat etmesem aşırı kirleniyor.Fakat beyaz renk kullanmaktan sıkıldığım için 3 gün önce siyah ekran ve kapak siparişi verdim etradesupply den , önümüzdeki haftaya elime ulaşır diye düşünüyorum ekranı takınca sana tekrar dönüş pm si yazarım ona göre hareket edersin kapak +ekran 47 dolar, kargoda 34$ toplam 80-81 $ a denk geliyor bu fiyata aldım bende , denedikten sonra kalitesini konu altına mesaj atarım ona göre hareket edersiniz .Türkiyede Z30 parçası oldugunu zannetmiyorum olanda 4-5. kalitede üründür aldıgınızın 1 ay sonrası elinde patlar . yinede karar sizin ben siyahı taktıktan sonra detaylı fotoda atıcağım konuya :)

hocam valla cok iyi olur ya. Eğer dokunmatiğinde hassaslıkta herhangi bir bozulma olmazsa memnun kalırsan bende ordan alayım.Benim dokunmatikte görüntüde herhangi bi sıkıntı yok. zannedersemön panel camı kırıldı

kargo geldi ,paketi gayet iyiyapmışlar, 4-5 gün önce aldım taktım ekranı inceledim orjinalden. bi farkı göremedim aynısı diyebilirim kaliteli. dokunmatik hassaslığındada problem yok orjinal ile aynı. yarına resim atarım

Edit; resimler ekledim

http://i.hizliresim.com/3RkbE9.jpg
    http://i.hizliresim.com/R6j7nY.jpg
    http://i.hizliresim.com/pYOZ6o.jpg
    http://i.hizliresim.com/kY5NOJ.jpg
    http://i.hizliresim.com/NbjvZg.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioDeJaneiro -- 10 Kasım 2014; 0:51:58 >

• yeni telefon almayı planlıyorum

-sosyal ağlar
    -mesajlaşma
    -internet
    -müzik
    -en önemlisi film video gibi içerikler
    -oyun benim için 2. planda olmasada olur

bunları blackberry z30 da rahatca yapabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyaZenci000

yeni telefon almayı planlıyorum

-sosyal ağlar
    -mesajlaşma
    -internet
    -müzik
    -en önemlisi film video gibi içerikler
    -oyun benim için 2. planda olmasada olur

bunları blackberry z30 da rahatca yapabilirmiyim

rahatça herşeyi yapabilirsiniz en ağır oyunları bile sorunsuz kaldırıyor, zaten sosyal ağ mesajlaşmada 1 numara +hub avantajı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kargo geldi ,paketi gayet iyiyapmışlar, 4-5 gün önce aldım taktım ekranı inceledim orjinalden. bi farkı göremedim aynısı diyebilirim kaliteli. dokunmatik hassaslığındada problem yok orjinal ile aynı. yarına resim atarım

Edit; resimler ekledim

http://i.hizliresim.com/3RkbE9.jpg
    http://i.hizliresim.com/R6j7nY.jpg
    http://i.hizliresim.com/pYOZ6o.jpg
    http://i.hizliresim.com/kY5NOJ.jpg
    http://i.hizliresim.com/NbjvZg.jpg

Hocam ekranı getirttim.taktık felan ekran oldu. Ama ekranı taktıktan sonra hoparlör den alt taraftaki ler çalışmıyor, ses gelmiyor hiç. Birde arama yaptıktan sonra tel.u kulağa götürdüğümde ekran kararırdı sensör artık görmüyor mu ne anlamadım,ilk başta kararıyor tel.u geri çekince öyle kapkara kalıyor. Ne yapsam hocam sizce. Sorun lar yazılımsal mı acaba

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.